- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.021
Aslında haklısın bi araştırma yapayım. Benim aslında işin doğrusu herkesden gizli deneme yapıyorum çünkü üzerime geliyorlar yBaska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor de
Allah sizlerden razı olsun tam pes ettiğim anda öyle bir moral oluyorsunuzki.kimseye diyemediğim içimi sizlere diyorum çünkü en iyi siz beni anlıyorsunuzCanım lütfen sakin ol .İnan benim yaşadıklarımı yaşıyorsun .Bende çok istedim her ay bir engel çıktı .Üzüldüm ağladım neden ben dedim .Ama rabbimin bana sunduğu bir zamanı vardı .Ve birgün o gün olacağına hiç inanmıyordum .
Her ay doktor kimisi ameliyat kimisi tedavi diyordu .1 yıl tedavi oldum .Sonra 4. Ayda benim tuttu.
Demek istediğim sana biraz gönlü açık ol.Ben canlı bir örneğim .Srni çok iyi anlıyorum .Üzülme desemde boş olur.Bir abdest al nefes gibi iki rekat namaz kıl ve hamd et .
Aslında haklısın bi araştırma yapayım. Benim aslında işin doğrusu herkesden gizli deneme yapıyorum çünkü üzerime geliyorlar yBaska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor de
Allah sizlerden razı olsun tam pes ettiğim anda öyle bir moral oluyorsunuzki.kimseye diyemediğim içimi sizlere diyorum çünkü en iyi siz beni anlıyorsunuzCanım lütfen sakin ol .İnan benim yaşadıklarımı yaşıyorsun .Bende çok istedim her ay bir engel çıktı .Üzüldüm ağladım neden ben dedim .Ama rabbimin bana sunduğu bir zamanı vardı .Ve birgün o gün olacağına hiç inanmıyordum .
Her ay doktor kimisi ameliyat kimisi tedavi diyordu .1 yıl tedavi oldum .Sonra 4. Ayda benim tuttu.
Demek istediğim sana biraz gönlü açık ol.Ben canlı bir örneğim .Srni çok iyi anlıyorum .Üzülme desemde boş olur.Bir abdest al nefes gibi iki rekat namaz kıl ve hamd et .
Canim bizi yalana, gercegi saklamaya mecbur birakiyorlar yapacak bişey yok sen doktora git 1 senedir olmuyor de takip yaparlar duruma gore yum gelistirici ve hatta catlatma ignesi bile verebilirAslında haklısın bi araştırma yapayım. Benim aslında işin doğrusu herkesden gizli deneme yapıyorum çünkü üzerime geliyorlar y
Allah sizlerden razı olsun tam pes ettiğim anda öyle bir moral oluyorsunuzki.kimseye diyemediğim içimi sizlere diyorum çünkü en iyi siz beni anlıyorsunuz
Tamam canım haklısınCanim bizi yalana, gercegi saklamaya mecbur birakiyorlar yapacak bişey yok sen doktora git 1 senedir olmuyor de takip yaparlar duruma gore yum gelistirici ve hatta catlatma ignesi bile verebilir
As cnm iyiyiz çok şükür sen nasilsin neler yapıyorsun ozlettin kendini deneme yapiyonmu yoksa korunuyonmuKizlar selamlar nasilsiniz.. özledim sizibende bi gelisme yok. Eylül ekimi bekliyorum.
Canım üzülme böyle olması hakkında daha hayırlıymış demek ki..Aynen bende kizima hemen hamile kaldığım için oyle zannettim kendimi suan pismanlikar icerisindeyim keşke hiç korunmasaydik doğum kontrol hapı icmeseydim bunlar hepsi vücudun dengesini bozup hormonlrala oynuyor çok pişmanım ama geri dönüşü yok artık
Canım hoşgeldin daha sık uğrasan da özletmesen kendiniKizlar selamlar nasilsiniz.. özledim sizibende bi gelisme yok. Eylül ekimi bekliyorum.
Aynen cnm KIZIM 1 ay sonra 2 yaşını bitirip 3 yaşına girecek bebek kokusunu çok özledim o özlemi her cektigimde kızımı kokluyorum elbet birgün rabbim nasip ederse yine bizde bebeklerimizi kucagimiza alacaz inşallah hiç isyan etmiyorum çok şükür rabbim bizi o duruma düşürmesin insaallah bugün 31. Gün adet olmadim yine adet sokturucu içmeyi düşünmüyorum çünkü iki aydır adet sokturucu içip öyle adet oluyorum böyle giderse allah korusun yakında 20li yaşlarımda menopoza girerim allah korusun ama kendiliğinden de adetiadetim gelmiyor ne yapacam bilmiyorum ama bu sefersefer 2 ayda adet gormesem o ilacı icmeyecem artık rabbim hepinizin yardımcısı olsun kimseyi darda birakmasin insCanım üzülme böyle olması hakkında daha hayırlıymış demek ki..
Çocuk bakmak da zor bu süreçte evlatlarımız biraz büyümüş oldu, bizde bebek kokusunu özlemiş olduk
Bebeklerimiz doğduğunda fazla zorlanmamış oluruz inşAllah
Eki Görüntüle 2163360 şimdi yaptığım test bu kızlar bu nasıl iş her ay birşey oluyo. Rabbim benim için hayırlı bulmuyomu ben çokmu ısrar ediyorum ekim Kasım ayından beri hayırsızlıkmı var olmuyo.yani Normal değil
Çok istiyordum demekki Rabbim bana laik görmüyo. Ayy neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayın
Kızlar fetih süresi okuyan veya bilğisi olan varmı onun hakkında bir yazı okudum facebookta cumartesi başlanıyormuş 7 gün okunup cuma namazından önce teslim ediliyormuş.
Evet cAnim oyleKızlar fetih süresi okuyan veya bilğisi olan varmı onun hakkında bir yazı okudum facebookta cumartesi başlanıyormuş 7 gün okunup cuma namazından önce teslim ediliyormuş.
Amin cümlemizin dualarını Rabbim kabul edsin.Canim stresde etkiliyor, sakin ol, Rabbimin bi bildigi vardir. Zamani var demekki,
bidahaki ayda ben stresslere gircem ama duayla insan rahatliyor
kalbindeki tez zamanda gerceklessin Insallah
Canım bence bebeğin erkek en güzelini Allah bilir şüphesiz ama böyle ince uzun bebekler erkek oluyor genelde
Amin canımAynen cnm KIZIM 1 ay sonra 2 yaşını bitirip 3 yaşına girecek bebek kokusunu çok özledim o özlemi her cektigimde kızımı kokluyorum elbet birgün rabbim nasip ederse yine bizde bebeklerimizi kucagimiza alacaz inşallah hiç isyan etmiyorum çok şükür rabbim bizi o duruma düşürmesin insaallah bugün 31. Gün adet olmadim yine adet sokturucu içmeyi düşünmüyorum çünkü iki aydır adet sokturucu içip öyle adet oluyorum böyle giderse allah korusun yakında 20li yaşlarımda menopoza girerim allah korusun ama kendiliğinden de adetiadetim gelmiyor ne yapacam bilmiyorum ama bu sefersefer 2 ayda adet gormesem o ilacı icmeyecem artık rabbim hepinizin yardımcısı olsun kimseyi darda birakmasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?