Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Baska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor de
Aslında haklısın bi araştırma yapayım. Benim aslında işin doğrusu herkesden gizli deneme yapıyorum çünkü üzerime geliyorlar y
Allah sizlerden razı olsun tam pes ettiğim anda öyle bir moral oluyorsunuzki.kimseye diyemediğim içimi sizlere diyorum çünkü en iyi siz beni anlıyorsunuz

Baska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor de
Aslında haklısın bi araştırma yapayım. Benim aslında işin doğrusu herkesden gizli deneme yapıyorum çünkü üzerime geliyorlar y
Allah sizlerden razı olsun tam pes ettiğim anda öyle bir moral oluyorsunuzki.kimseye diyemediğim içimi sizlere diyorum çünkü en iyi siz beni anlıyorsunuz

Canim bizi yalana, gercegi saklamaya mecbur birakiyorlar yapacak bişey yok sen doktora git 1 senedir olmuyor de takip yaparlar duruma gore yum gelistirici ve hatta catlatma ignesi bile verebilir

Canım üzülme böyle olması hakkında daha hayırlıymış demek ki..
Çocuk bakmak da zor bu süreçte evlatlarımız biraz büyümüş oldu, bizde bebek kokusunu özlemiş olduk
Bebeklerimiz doğduğunda fazla zorlanmamış oluruz inşAllah

Aynen cnm KIZIM 1 ay sonra 2 yaşını bitirip 3 yaşına girecek bebek kokusunu çok özledim o özlemi her cektigimde kızımı kokluyorum elbet birgün rabbim nasip ederse yine bizde bebeklerimizi kucagimiza alacaz inşallah hiç isyan etmiyorum çok şükür rabbim bizi o duruma düşürmesin insaallah bugün 31. Gün adet olmadim yine adet sokturucu içmeyi düşünmüyorum çünkü iki aydır adet sokturucu içip öyle adet oluyorum böyle giderse allah korusun yakında 20li yaşlarımda menopoza girerim allah korusun ama kendiliğinden de adetiadetim gelmiyor ne yapacam bilmiyorum ama bu sefersefer 2 ayda adet gormesem o ilacı icmeyecem artık rabbim hepinizin yardımcısı olsun kimseyi darda birakmasin ins

Selam arkadaşlar dün doktora gittim devlet has.ne gitmiştim ultrason çıktısı vermedi bende sabah özel hastaneye gittim 7+4 günlük olmuşuz kalp atışı düzgün bebek oluşmuş şükürler olsun bir sorun yok. Görüntüyü yollasam yorum yapabilecek varmı ayyy düşünmek istemiyorum derken cinsiyeti . üstüne bide görüntü yorumu istiyorum sizden diyorum ki Tülay düşünme boşuna erkek bebek olma ihtimali çok çok düşük. kayınlarımın da hep kız ailede kız ağırlıpı var zaten ama belki diyorum belki olur Rabbim dualarımızın karşığın verir. Gerçi Rabbimiz hiç bir duayı karşılıksız bırakmazda biz anlayamıyoruz. Çok karışık duygular içindeyim çok.

Canim stresde etkiliyor, sakin ol, Rabbimin bi bildigi vardir. Zamani var demekki,
bidahaki ayda ben stresslere gircem ama duayla insan rahatliyor
kalbindeki tez zamanda gerceklessin Insallah

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…