Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben folikasit alıyorum, karbonatlı su içiyorum, süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum, Eşim sadece keçi boynuzu pekmezi içiyor

35 günde bir adet oluyorum derken 28.günde adet olacam galiba bu sefer kasıklarımda ağrı var hemde fazlasıyla o yüzden ovülasyonu yakalayamadım galiba

Kızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben folikasit alıyorum, karbonatlı su içiyorum, süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum, Eşim sadece keçi boynuzu pekmezi içiyor
Ben sut ve sut urunlerine pek dikkat edemiyorum inofolic içiyorum karbonatli su içiyorum muz soda türk kahvesi tüketiyorum. Esiimde keci boynuzu takviye ilaclar kullanıyor kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği tüketmeye çalışıyoruz ha bide tuzlu yiyoruz

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Canim senin hangi iliskiden bebis tuttu sence
Emin değilim ama yumurtlamadan sonra diye d0şünüyorum. Derin ilişki oldu yarım saat kadar kalkmadım yastık koydum daha çok yatacaktım ama tuvalete gitmem lazımdı dayabamadım mecbur kalktım sonraki gün belimde ağrı vardı gögüslerim çok hassaslaştı çok değişik oldu yani.adetten sonraki ilk ilişkide hiç birşeyolmadı hemen kalktım zaten ama Allah bilir tabi. ovulasyon testlerimde şöyle oldu 21 mayıs akşamı pik oldu 22 mayıs akşama doğru silikleşti T gece deneme oldu oruç olunca başka saatte yapma şansımız da yoktu zaten öyle işte. Herdaim hayırlısını diliyorum ama kalbim inşallah tutar diye atıyo. Gerçekdende gebe kalkmak için uğraşıyoruz ya Rabbim nasip rdiyo bu sefer cinsiyeti :) başlıyo

Anlıyorum seni valla bendede cok heyecan olurdu sanirim ins tutar burdan erkekmis demek de nasip olur sana ve isteyen herkese :)

Bebeğin ultrason resmini koysana bi bakalım

2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…