- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.061
İnşallah canımİnşallah canım oğlun tutunmuştur hayırlısıyla
Böyle durumda ikiz olma şansımı varEvet onu bende düşündüm .
Ayy agzindan bal damlıyorEtiket yaptıklarım neler yaptıklarını hamiş kaldığında anlatıp bir üstüne oğluşları olursa tadından yenilmez bu topiğin haaaa
Canim senin hangi iliskiden bebis tuttu senceSEVECENIM oğlunun 7 haftaya kadar olan ultrason görüntüsünü atabilirmısın kendiminkiyle karşılaştırıcam . Kız senesi dediniz hepden hüsrandayım
Ben sut ve sut urunlerine pek dikkat edemiyorum inofolic içiyorum karbonatli su içiyorum muz soda türk kahvesi tüketiyorum. Esiimde keci boynuzu takviye ilaclar kullanıyor kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği tüketmeye çalışıyoruz ha bide tuzlu yiyoruzKızlar beslenme olarak nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben folikasit alıyorum, karbonatlı su içiyorum, süt ve süt ürünlerinden uzak duruyorum, Eşim sadece keçi boynuzu pekmezi içiyor
Emin değilim ama yumurtlamadan sonra diye d0şünüyorum. Derin ilişki oldu yarım saat kadar kalkmadım yastık koydum daha çok yatacaktım ama tuvalete gitmem lazımdı dayabamadım mecbur kalktım sonraki gün belimde ağrı vardı gögüslerim çok hassaslaştı çok değişik oldu yani.adetten sonraki ilk ilişkide hiç birşeyolmadı hemen kalktım zaten ama Allah bilir tabi. ovulasyon testlerimde şöyle oldu 21 mayıs akşamı pik oldu 22 mayıs akşama doğru silikleşti T gece deneme oldu oruç olunca başka saatte yapma şansımız da yoktu zaten öyle işte. Herdaim hayırlısını diliyorum ama kalbim inşallah tutar diye atıyo. Gerçekdende gebe kalkmak için uğraşıyoruz ya Rabbim nasip rdiyo bu sefer cinsiyeti :) başlıyoCanim senin hangi iliskiden bebis tuttu sence
Anlıyorum seni valla bendede cok heyecan olurdu sanirim ins tutar burdan erkekmis demek de nasip olur sana ve isteyen herkese :)Emin değilim ama yumurtlamadan sonra diye d0şünüyorum. Derin ilişki oldu yarım saat kadar kalkmadım yastık koydum daha çok yatacaktım ama tuvalete gitmem lazımdı dayabamadım mecbur kalktım sonraki gün belimde ağrı vardı gögüslerim çok hassaslaştı çok değişik oldu yani.adetten sonraki ilk ilişkide hiç birşeyolmadı hemen kalktım zaten ama Allah bilir tabi. ovulasyon testlerimde şöyle oldu 21 mayıs akşamı pik oldu 22 mayıs akşama doğru silikleşti T gece deneme oldu oruç olunca başka saatte yapma şansımız da yoktu zaten öyle işte. Herdaim hayırlısını diliyorum ama kalbim inşallah tutar diye atıyo. Gerçekdende gebe kalkmak için uğraşıyoruz ya Rabbim nasip rdiyo bu sefer cinsiyeti :) başlıyo
Kizlar tefriciyemizi unutmayalım vaktinde bitirip teslim edelim insallah
Bebeğin ultrason resmini koysana bi bakalımEmin değilim ama yumurtlamadan sonra diye d0şünüyorum. Derin ilişki oldu yarım saat kadar kalkmadım yastık koydum daha çok yatacaktım ama tuvalete gitmem lazımdı dayabamadım mecbur kalktım sonraki gün belimde ağrı vardı gögüslerim çok hassaslaştı çok değişik oldu yani.adetten sonraki ilk ilişkide hiç birşeyolmadı hemen kalktım zaten ama Allah bilir tabi. ovulasyon testlerimde şöyle oldu 21 mayıs akşamı pik oldu 22 mayıs akşama doğru silikleşti T gece deneme oldu oruç olunca başka saatte yapma şansımız da yoktu zaten öyle işte. Herdaim hayırlısını diliyorum ama kalbim inşallah tutar diye atıyo. Gerçekdende gebe kalkmak için uğraşıyoruz ya Rabbim nasip rdiyo bu sefer cinsiyeti :) başlıyo
Aminn aminn inşallah canımmAnlıyorum seni valla bendede cok heyecan olurdu sanirim ins tutar burdan erkekmis demek de nasip olur sana ve isteyen herkese :)
Allah kabul etsin canimCanım ben çok şükür bitirdim, teslim ediyorum.
Okuyamayan olursa alabilirim
Kese sekline gore erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?