Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kolay gelsin
Ne yapıyorsun kilo vermek için canim
Ekmek yemiyorum cnm sabah ac karnina limonlu su yada yesilcay içiyorum aksam 7 den sonra bisey yemiyorum yurüyuse ciksam guzel olur ama çok üşeniyorum :) sende varmi özel formüller. Yogurt kurunu de denicem bugün. ödemi atıyormuş 65im 60 olsam süper olacak

Hadi inşallah sen 60 ben 64 oluruz sonrada hamile kalıp verdiğimiz kiloları gobegimize alırız :))

Ben sabahları bol yeşillik domates salatalık yumurta peynir zeytin yiyorum
Ekmek 2 gündür yarım dilim çavdar yedim

Saat 1 gibi 25 dk spor yapıyorum
Günlük 5000 adım atıyorum bazen az bazen fazlada olabiliyor adım sayım

Öğlen yarım lt yeşil çay
Yarım kase tarçınlı yulaf ezmesi sütle
1 tane tarçınlı yeşil elma yiyorum

Aksamada ne yemek olursa ekmeksiz 1 tabak ve yanına bol limonlu sumaklı salata

Yemekten 2 saat sonra 1 küçük kase
Yoğurt limon pulbiber kürü
Yoğurt zerdeçal zencefil tarçın kürü
Veya yoğurt keten tohumu yiyorum

Günlük 2.5 lt su kesinlikle içiyorum
Arada detoks suyu yapıyorum

6. Günüm bugün gobegim gitti midem küçüldü
  • 2 kilo verdim şimdiden

Vavvv tebrikler... senin rejim baya baya sıkıymış. Yarim litre yesil cay cok degilmi canim bi araştır istersen 2 fincani gecmeyin diye okumustum biyerde.

Vavvv tebrikler... senin rejim baya baya sıkıymış. Yarim litre yesil cay cok degilmi canim bi araştır istersen 2 fincani gecmeyin diye okumustum biyerde.
• Hiç içmeyenler en az 1 fincan içmelidir.

• En mantıklısı günde 2-3 fincan içilmesidir

• 5 fincandan fazlası size zarar verebilir.

Yeşil çayın bir tedavi yöntemi olmadığı destekleyici alternatif bir yöntem olduğu unutulmamalıdır.

• Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır.

• Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır.

• Anti hipertansif etkisi, anti bakteriyel etkisi, antiviral etkisi ve nöroprotektif etkisi vardır.

• Kalp rahtsızlığı olanlar, obezite, parkinson, alzheimer gibi hastalıklar bazı kanser türlerinde yeşil çay çok ama çok faydalıdır.

• Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az yeşil çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.

• Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar. Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar.

Araştırdım
Kaş yapayım derken göz cikarmayim dedim
Benim bünye alışık senelerdir içiyorum
Bu ara diyet ve spor yaptığım için düzenli içiyorum
Kendiliğinden hamile kaldığım senede düzenli içiyordum 14 kilo vermiştim
Bu seferde kendimi öyle inandirdim
Aynı kiloya düşmek hedefim , 10 kilo fazlam var

Aslında şimdiye kadar hamile kalamadigimda bir bakıma iyi oldu
Bu kiloyla hamile kalsam 80li rakamları görürdüm
10 kilo verirsem inşallah hamile kalırsam şimdiki kilomla doğuma giderim

Insallahh Allah gönlüne göre versin. Süpersin bende 3 fincana cikarayim o zaman :)

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Kizlar yengem adett temizlikten snra yöntemini uygulamisti bugün cinsiyet belli oldu tedbir bizden takdir Rabbimden .. hepimize icabet eder insAllahu Rahman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…