- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.081
İnşallahKese sekline gore erkek gibi
Ekmek yemiyorum cnm sabah ac karnina limonlu su yada yesilcay içiyorum aksam 7 den sonra bisey yemiyorum yurüyuse ciksam guzel olur ama çok üşeniyorum :) sende varmi özel formüller. Yogurt kurunu de denicem bugün. ödemi atıyormuş 65im 60 olsam süper olacakKolay gelsin
Ne yapıyorsun kilo vermek için canim
Hadi inşallah sen 60 ben 64 oluruz sonrada hamile kalıp verdiğimiz kiloları gobegimize alırız :))Ekmek yemiyorum cnm sabah ac karnina limonlu su yada yesilcay içiyorum aksam 7 den sonra bisey yemiyorum yurüyuse ciksam guzel olur ama çok üşeniyorum :) sende varmi özel formüller. Yogurt kurunu de denicem bugün. ödemi atıyormuş 65im 60 olsam süper olacak
Vavvv tebrikler... senin rejim baya baya sıkıymış. Yarim litre yesil cay cok degilmi canim bi araştır istersen 2 fincani gecmeyin diye okumustum biyerde.Hadi inşallah sen 60 ben 64 oluruz sonrada hamile kalıp verdiğimiz kiloları gobegimize alırız :))
Ben sabahları bol yeşillik domates salatalık yumurta peynir zeytin yiyorum
Ekmek 2 gündür yarım dilim çavdar yedim
Saat 1 gibi 25 dk spor yapıyorum
Günlük 5000 adım atıyorum bazen az bazen fazlada olabiliyor adım sayım
Öğlen yarım lt yeşil çay
Yarım kase tarçınlı yulaf ezmesi sütle
1 tane tarçınlı yeşil elma yiyorum
Aksamada ne yemek olursa ekmeksiz 1 tabak ve yanına bol limonlu sumaklı salata
Yemekten 2 saat sonra 1 küçük kase
Yoğurt limon pulbiber kürü
Yoğurt zerdeçal zencefil tarçın kürü
Veya yoğurt keten tohumu yiyorum
Günlük 2.5 lt su kesinlikle içiyorum
Arada detoks suyu yapıyorum
6. Günüm bugün gobegim gitti midem küçüldü
- 2 kilo verdim şimdiden
• Hiç içmeyenler en az 1 fincan içmelidir.Vavvv tebrikler... senin rejim baya baya sıkıymış. Yarim litre yesil cay cok degilmi canim bi araştır istersen 2 fincani gecmeyin diye okumustum biyerde.
Insallahh Allah gönlüne göre versin. Süpersin bende 3 fincana cikarayim o zaman :)• Hiç içmeyenler en az 1 fincan içmelidir.
• En mantıklısı günde 2-3 fincan içilmesidir
• 5 fincandan fazlası size zarar verebilir.
Yeşil çayın bir tedavi yöntemi olmadığı destekleyici alternatif bir yöntem olduğu unutulmamalıdır.
• Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır.
• Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır.
• Anti hipertansif etkisi, anti bakteriyel etkisi, antiviral etkisi ve nöroprotektif etkisi vardır.
• Kalp rahtsızlığı olanlar, obezite, parkinson, alzheimer gibi hastalıklar bazı kanser türlerinde yeşil çay çok ama çok faydalıdır.
• Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az yeşil çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.
• Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar. Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar.
Araştırdım
Kaş yapayım derken göz cikarmayim dedim
Benim bünye alışık senelerdir içiyorum
Bu ara diyet ve spor yaptığım için düzenli içiyorum
Kendiliğinden hamile kaldığım senede düzenli içiyordum 14 kilo vermiştim
Bu seferde kendimi öyle inandirdim
Aynı kiloya düşmek hedefim , 10 kilo fazlam var
Aslında şimdiye kadar hamile kalamadigimda bir bakıma iyi oldu
Bu kiloyla hamile kalsam 80li rakamları görürdüm
10 kilo verirsem inşallah hamile kalırsam şimdiki kilomla doğuma giderim
İnşallah canım hepimizinde gönlüne göre olurInsallahh Allah gönlüne göre versin. Süpersin bende 3 fincana cikarayim o zaman :)
Belki anlıyanlar yorumlar bu resim altanmı karındanmı çekildi
Amin kuzum insallah Rabbim kabul ederK Khvekokusu20 370 tane salatı tefriciye duasını tamamladım Rabbimin izniyle teslim ediyorum Allah kabul etsin insallah
Amiiinnnİnşallah canım hepimizinde gönlüne göre olur
Hepimizde emek veriyoruz
Zahmetsiz rahmet olmuyor
Rabbim rahmetini ve yardımını esirgemesin dualarımız kabul olsun insallah
Karnımdan çekildi canımBelki anlıyanlar yorumlar bu resim altanmı karındanmı çekildi
Erkek miKizlar yengem adett temizlikten snra yöntemini uygulamisti bugün cinsiyet belli oldu tedbir bizden takdir Rabbimden .. hepimize icabet eder insAllahu Rahman
Erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?