- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.101
Hayırlı olsun,Kizlar yengem adett temizlikten snra yöntemini uygulamisti bugün cinsiyet belli oldu tedbir bizden takdir Rabbimden .. hepimize icabet eder insAllahu Rahman
Hayırlı olsun bizede nasip olur inşallah adet sonrası tek ilişkiylemi peki
Hayırlı olsun,
İnşallah Rabbim bizlerede nasip etsin
Şuan adetim kafam çok karışık bu yöntemi denesem mi yumurtlamayı mı beklesemAmin inşallah evet tek ilişki
Şuan adetim kafam çok karışık bu yöntemi denesem mi yumurtlamayı mı beklesem
Beni o konuda etiketlermisin canımInan aynı durumdayim onun için erteleyip duruyorum ama kararimi verdim sanırım bu defa öyle deniycem insAllah Rabbim tecelli edip nasip eder insAllah açtığım konuya bi bak istersen adetten sonra 5 gün içinde hamile kalanlar
Buldum canım okudum hepsini benim bir kızım var oda adetten 3 gün sonraya tekabül ediyor tek ilişki değil o yüzden emin değilim ama 21 mayıs adet günümdü doktor 30mayıstan hesaplamıştı geç döllenme olmuş sanırımInan aynı durumdayim onun için erteleyip duruyorum ama kararimi verdim sanırım bu defa öyle deniycem insAllah Rabbim tecelli edip nasip eder insAllah açtığım konuya bi bak istersen adetten sonra 5 gün içinde hamile kalanlar
Buldum canım okudum hepsini benim bir kızım var oda adetten 3 gün sonraya tekabül ediyor tek ilişki değil o yüzden emin değilim ama 21 mayıs adet günümdü doktor 30mayıstan hesaplamıştı geç döllenme olmuş sanırım
Adet sonrası benim için risk biraz ama geçen ay adetten 3 gün sonra yumurtlama oldu sanırım akıntım oldu 2 gün ben geç yumurtlama yaşıyacam derken onu hiç dikkate almadım bu adet bitimi yine akıntı olursa testlerle teyit ederek ilişki yapacam inşallah
Canim banada bakar misinBioritim diye hesaplama buldum anlaması biraz zor kızımı hesapladım tutuyo bu ay grafiğimize baktım eşimle erkek çocuk için eşimin grafiği ayın 5-14 arası benim 8-24 ortak gün temmuz 8-14 arası erkek olma olasılığı yüksekmiş
Bioritim diye hesaplama buldum anlaması biraz zor kızımı hesapladım tutuyo bu ay grafiğimize baktım eşimle erkek çocuk için eşimin grafiği ayın 5-14 arası benim 8-24 ortak gün temmuz 8-14 arası erkek olma olasılığı yüksekmiş
Eşinle doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak alayım bakarım canımBioritimden hiç anlamıyorum, sen çözmüşsün benim içinde bakarmısın canım
Eşinle doğum tarihlerinizi gün ay yıl olarak alayım bakarım canım
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasib etsinKizlar yengem adett temizlikten snra yöntemini uygulamisti bugün cinsiyet belli oldu tedbir bizden takdir Rabbimden .. hepimize icabet eder insAllahu Rahman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?