Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şuan adetim kafam çok karışık bu yöntemi denesem mi yumurtlamayı mı beklesem

Inan aynı durumdayim onun için erteleyip duruyorum ama kararimi verdim sanırım bu defa öyle deniycem insAllah Rabbim tecelli edip nasip eder insAllah açtığım konuya bi bak istersen adetten sonra 5 gün içinde hamile kalanlar

Buldum canım okudum hepsini benim bir kızım var oda adetten 3 gün sonraya tekabül ediyor tek ilişki değil o yüzden emin değilim ama 21 mayıs adet günümdü doktor 30mayıstan hesaplamıştı geç döllenme olmuş sanırım

Adet sonrası benim için risk biraz ama geçen ay adetten 3 gün sonra yumurtlama oldu sanırım akıntım oldu 2 gün ben geç yumurtlama yaşıyacam derken onu hiç dikkate almadım bu adet bitimi yine akıntı olursa testlerle teyit ederek ilişki yapacam inşallah

Allahü âlem geç döllenme olmuş canım hayırlısı olsun hepimiz için insAllah

Aynen canım içinden geçeni uygula Rabbim nasip etsin

Bioritim diye hesaplama buldum anlaması biraz zor kızımı hesapladım tutuyo bu ay grafiğimize baktım eşimle erkek çocuk için eşimin grafiği ayın 5-14 arası benim 8-24 ortak gün temmuz 8-14 arası erkek olma olasılığı yüksekmiş

Bioritimden hiç anlamıyorum, sen çözmüşsün benim içinde bakarmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…