Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sen diyince farkettim iki farklı sitede renkler farklı gösteriyor biri mavi yeşili dikkate alıyo biri kırmızı maviyi şaşırdım biraz daha araştırmam lazım
Canım biraz kafa yorunca anladım sanırım, bu ay tahmini yumurtlama günlerimle uyuşmuyor ama ağustosta yeşil ve mavi çizgi tamda yumurtlama günümde en yukarda. Eşimle de tarihler ayrı zamanlara denk geliyor

Cuma günü deneme oldu
Benim sanırım bu ay iki kere yumurtlamam oldu çok iyi bilmiyorum ama burda okuduklarım kadarıyla öyle oldu.cuma günü tekrar akıntım gelince denedim
Baştan hep pikdi senin testler o ara kaçırdın mı silikliği gruba tesleri atarken takip ettim anlıyım diye benimkide karıştı bende normalde 20.gün yumurtlama oluyo diye adetten 3 gün sonra olan akıntıyı dikkate almadım meğer o zaman yumurtlama olmuş bu ay erken adet gördüm

Bende fazla anlamıyorum sağolsunlar burdaki kızlar yardımcı oluyo akıntım ve kasık ağrımla bi tuaf lık vardı bu ay bende ama bilmiyorum artık 10 gün sonra bakıcaz.

K Khvekokusu20 canım tefiriceye yeni başladım temiz okumak istedim unsAllah yetistircem yarın tatile gidiyoruz ne olur ne olmaz ulasamayabilorim şimdiden teslim edeyim ömrüm vefa ederse her ne pahasına olursa olsun okuycam yeyistircem sonra haber veremeyebilirum

K Khvekokusu20 canım tefiriceye yeni başladım temiz okumak istedim unsAllah yetistircem yarın tatile gidiyoruz ne olur ne olmaz ulasamayabilorim şimdiden teslim edeyim ömrüm vefa ederse her ne pahasına olursa olsun okuycam yeyistircem sonra haber veremeyebilirum

Tamam canim Allahim kabul etsin insallah

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Canlar hepinize merhaba. Benim kafami kurcalayan bir soru var cevaplarsaniz cok sevinirim....
3 gun beri arastirma icine girdim bu sagdan we solda yumurtlama olayiyla ilgili.. bide saga yatmak var..
Yum takibi yaptirip hamile kalan arkadaslar varsa hatirliyomusunuz. Kiziniz yada oglu olanlar hangi taraftan yumurtlamisti..
Hangi tarafta yumurta olustugnu hissetmek dilde kesin olarak. Hangi taraftan yumos olusup catladigni ultrasonla gorenler lutfen yardimci olurmusunuz. Bu merakimi gidermeye.
Benim 2 kizimda net soldan yumurtlamistim..
Cevaplariniz icin simdiden tesekurler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…