- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.121
Canım biraz kafa yorunca anladım sanırım, bu ay tahmini yumurtlama günlerimle uyuşmuyor ama ağustosta yeşil ve mavi çizgi tamda yumurtlama günümde en yukarda. Eşimle de tarihler ayrı zamanlara denk geliyor
Evet deneme oldu ama nasib artıkpirlanta97 canım geçenki testlerde deneme yapmışmıydın senle aynı durumdayız biraz merak ettim
Hayırlısı olsun canım inşallah kaç gün oldu deneme olalıEvet deneme oldu ama nasib artık
Cuma günü deneme olduHayırlısı olsun canım inşallah kaç gün oldu deneme olalı
Baştan hep pikdi senin testler o ara kaçırdın mı silikliği gruba tesleri atarken takip ettim anlıyım diye benimkide karıştı bende normalde 20.gün yumurtlama oluyo diye adetten 3 gün sonra olan akıntıyı dikkate almadım meğer o zaman yumurtlama olmuş bu ay erken adet gördümCuma günü deneme oldu
Benim sanırım bu ay iki kere yumurtlamam oldu çok iyi bilmiyorum ama burda okuduklarım kadarıyla öyle oldu.cuma günü tekrar akıntım gelince denedim
Canım sana yanlış bakmışım bu arada arkadaş sayesinde farkettim renkler uyuşmuyodu farklı sayfalarda teyitleyip baktım bu sefer yumurtlamana geliyor eşin için 18ile28 senin için 20ile31 arası erkek gösteriyorCanim banada bakar misin
Canim benim yum 3 4 5 arasi diyorCanım sana yanlış bakmışım bu arada arkadaş sayesinde farkettim renkler uyuşmuyodu farklı sayfalarda teyitleyip baktım bu sefer yumurtlamana geliyor eşin için 18ile28 senin için 20ile31 arası erkek gösteriyor
Bende fazla anlamıyorum sağolsunlar burdaki kızlar yardımcı oluyo akıntım ve kasık ağrımla bi tuaf lık vardı bu ay bende ama bilmiyorum artık 10 gün sonra bakıcaz.Baştan hep pikdi senin testler o ara kaçırdın mı silikliği gruba tesleri atarken takip ettim anlıyım diye benimkide karıştı bende normalde 20.gün yumurtlama oluyo diye adetten 3 gün sonra olan akıntıyı dikkate almadım meğer o zaman yumurtlama olmuş bu ay erken adet gördüm
Nasıl bakılıyorCanım sana yanlış bakmışım bu arada arkadaş sayesinde farkettim renkler uyuşmuyodu farklı sayfalarda teyitleyip baktım bu sefer yumurtlamana geliyor eşin için 18ile28 senin için 20ile31 arası erkek gösteriyor
Eşinin ve kendinin doğum tarihini gün ay yıl olarak söylermisin bakayım benNasıl bakılıyor
Daha iyi olur rahim pH artırıyor canımKızlar benim akıntı kaşıntı sıkıntım yok ama yine de yumurtlama öncesi fitil kullansam mı?
SEVECENIM
Senin temmuz 3-13 birde temmuz 25-31 arası erkek gözüküyoNasıl bakılıyor
Daha iyi olur rahim pH artırıyor canım
Teşekkürler eğer haziranda olmadıysa temmuzda yumurtlamaya denk geliyo bu tarihlerSenin temmuz 3-13 birde temmuz 25-31 arası erkek gözüküyo
Eşinin 3-9 birde temmuz 21-31 arası erkek gözüküyo canım
Benim bildiğim adetten hemen sonra kullanıyorsun ama bende kuruluk oldu o ay .gerçi herkeste olmuyomuşCanım adet sonrasımı yoksa yumurtlama öncesimi kullanmalıyım?
Tamam canim Allahim kabul etsin insallahK Khvekokusu20 canım tefiriceye yeni başladım temiz okumak istedim unsAllah yetistircem yarın tatile gidiyoruz ne olur ne olmaz ulasamayabilorim şimdiden teslim edeyim ömrüm vefa ederse her ne pahasına olursa olsun okuycam yeyistircem sonra haber veremeyebilirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?