Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okudum)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Hayırlı akşamlar Kızlar geldim doktordan çatlatma iğnemi oldum.Önce 24 saat sonra ilişki dedi sonra Yok 36 saat sonra dedi (erkek istediğimi hatırladı herhalde :))
Sağda 24 mm solda 20 mm 2 yumurta diğerleri küçük.Çat iğnesi ikisine etki edeceği için ikiside çatlar dedi.Perşembe günüde çatladımı diye bakıcak.hayırlı inşallah
Tefriciyeyi 100 adet almıştım bugün ama yeni geldim önce bir abdesimi alayım malum doktordaydım.Akşama okuyacağım inşallah

Canım hayırlısıyla bu ay gelsin oğlun göbüşüne inşallah

Kızlar benim bu ay ilk kez adet sonrası deneme oldu, 5. Gün temizlendim 6. Gün tek ilişki.
Benim kafam basmıyor bu adet sonrasına, yumurtlamam genelde düzenli 14.- 15. Günlere denkgelir
Benim perhiz uzadı düğünler girdiği için o yüzden korunmalı ilişki oldu adet sonrası nasip olursa perşembe deniyecez adet bitimi 5.gun oluyo eşim ovulsyn testlerinde sabırsız geçen ay kaçirdik bu ay nsl olursa olsun nasipde ne varsa o olur diyo

Hadi hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…