- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.301
Akintin seffaflastimi canim agrinin da gecmesi lazim. En garanti yolu test yapmak
Anlattığına göre dün çatlamış gibi geldi canimCanim bu deneme olamayacak zaten .. takip edeyim dedim bende önceki gün Akintim oldu şeffaf değil uzayan akıntiydi ama dün çok feci ağrım oldu ama akıntı yoktu bugün bişey yok ne akıntı ne ağrı hangi gün çat olmuş olabilir ?
Sağol canım benimBulursun canim hepsini internete yazarsan
Anlattığına göre dün çatlamış gibi geldi canim[/QUOTE
]şeffaf akıntı olmasa bile çat olur mu ki canım
Hayırlı akşamlar Kızlar bende bugün takip için doktora gittim benim sağda 1 tane 20 mm solda 3 tane en büyüğü 18 mm yumurta oluşmuş sağdaki çatlar büyük ihtimal dedi.Solda 3 adet olduğu için ağrı yapıyormuş.hızlı büyümüş yarın çağırdı ve çatlatma iğnesi yapıcak.erkek istediğimi biliyor 36 saat sonra ilişki dedi.ısrarla çat sonrasını yakalamak istediğimi söyledim ama mümkün değil diyor. Mesela Bugün 13 te baktık yarın tekrar 13 te bakıcam bu süre içinde çatlarsa eşinde işte :)))nasıl yakalayacağız zamanını diyor.Çok müdahale etme Allah bilir herşeyi diyor.Tıbben y ler daha hızlı ve çabuk ölüyor ama hiçbirşeyin garantisi Yok diyor
Benden Haberler böyle
İnşallah güzel haberlerle gelenler vardır Rabbim gönlümüzün muradını en hayırlı olacak şekilde versin inşallah
Evet canım 5 gün kullandımCanim Klomen kullandin mi
Canım bende aylardır aynı durumdayım ama vakti değil demek kiAy ben bu işi hiç beceremedim.adet oldum ya.geçen ay takip ettim.testleri beceremedim.yok hissediyorum bilmem ne dedim ya hani.adetin 14. Ve 16. Günü ilişki oldu.hatta 2 3 gün sonra pembe bir leke geldi.neyse 1 hafta sonra o yumurta akı denilen akıntı geldi.garanti olsun diye o gün de ilişki yaşadık.gercekten o akıntı geldiği gün yumurtlamışım.cünkü tam 14 gün sonra adet oldum.sanırım saatlerle kaçırdım yumurtayı.yada nasip.ben bu tür şeylerde Allahın hesabının her hesaptan üstün olduğuna inanırım.çok umutluydum kızlar.çok şükür kızımda hemen tutmustu.onda gün aşırı ilişki olmuştu adetten bir hafta sonra 10 gün boyunca.bu kez 2 defa oldu.doktora da gitmiştim bir ay önce sıkıntı yok.
Bilmiyorum biraz canım sıkkın.çok hazırlamıştım kendimi.bütun işimi gücümü tatil planimı bu aya göre yapmıştım.hayırlısı ne diyelim.Allah ilk çocuk için çabalayan arkadaşların yardımcısı olsun.onlara da nasip etsin inşallah.
Evet canım 5 gün kullandım
Akıntın var mı peki canım ? Birde adetin kaçıncı günü başladın klomene
Hayirlisi olsun seninHayırlı akşamlar Kızlar bende bugün takip için doktora gittim benim sağda 1 tane 20 mm solda 3 tane en büyüğü 18 mm yumurta oluşmuş sağdaki çatlar büyük ihtimal dedi.Solda 3 adet olduğu için ağrı yapıyormuş.hızlı büyümüş yarın çağırdı ve çatlatma iğnesi yapıcak.erkek istediğimi biliyor 36 saat sonra ilişki dedi.ısrarla çat sonrasını yakalamak istediğimi söyledim ama mümkün değil diyor. Mesela Bugün 13 te baktık yarın tekrar 13 te bakıcam bu süre içinde çatlarsa eşinde işte :)))nasıl yakalayacağız zamanını diyor.Çok müdahale etme Allah bilir herşeyi diyor.Tıbben y ler daha hızlı ve çabuk ölüyor ama hiçbirşeyin garantisi Yok diyor
Benden Haberler böyle
İnşallah güzel haberlerle gelenler vardır Rabbim gönlümüzün muradını en hayırlı olacak şekilde versin inşallah
Canim toplam 4 yumurta var riskli geldi bana biraz hadi sagdaki catlasa bile tutmazsa ve soldakilerden biri 2 3 gün sonra çatlayıp tutarsa ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler dollerHayırlı akşamlar Kızlar bende bugün takip için doktora gittim benim sağda 1 tane 20 mm solda 3 tane en büyüğü 18 mm yumurta oluşmuş sağdaki çatlar büyük ihtimal dedi.Solda 3 adet olduğu için ağrı yapıyormuş.hızlı büyümüş yarın çağırdı ve çatlatma iğnesi yapıcak.erkek istediğimi biliyor 36 saat sonra ilişki dedi.ısrarla çat sonrasını yakalamak istediğimi söyledim ama mümkün değil diyor. Mesela Bugün 13 te baktık yarın tekrar 13 te bakıcam bu süre içinde çatlarsa eşinde işte :)))nasıl yakalayacağız zamanını diyor.Çok müdahale etme Allah bilir herşeyi diyor.Tıbben y ler daha hızlı ve çabuk ölüyor ama hiçbirşeyin garantisi Yok diyor
Benden Haberler böyle
Canım bende aylardır aynı durumdayım ama vakti değil demek ki
Biz bilemiyoruz ama illaki bi sebebi vardır olmamasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?