- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.361
Hoşgeldin evine cnm haberimiz yok valla hiç topige girmiyor artıkElifemm- den haberi olan varmi kizlar 39. Haftada belki dogum yapmis bile olabilir keske girip cevap yazabilseydi onunla dogum haberlerini paylasmak guzel ve bize umut olabilirdi
Canim sen once o sivi azligi icin tedavi olsanaÇok moralim bozuk.dün çatlatma iğnesi oldum 13:30 da şimdi başka bir doktora gittim yumurtalar ne durumda diye.Yumurtalar düne göre küçülmüş 5 cm ama sıvı Yok Ortada.Ne kadar zor çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum bile.ultrason farkı olabilir ama çatlamış ta olabilir dedi
Kendi doktorum yarın çağırdı bu akşam ilişki olsun dedi.Ne yapıcam ben şimdi ya.Bu ayı es geçsek özelde yaptırdım yumurta takibi çok yüksek fiyatı bu sefer eşim boşuna mı o kadar gittik o kadar ödeme yaptık diyecek.Kaldım Ortada şimdi me yapıcam bilmiyorum çok moralim bozuldu
Onun tedavisi Yok malesef.3 ayrı doktor sıvı olmadığı yumurtlamadığın ve hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor diyor.Zaten 21. Gün yapılan progesteron testinde yumurtlama var çıkıyor.Bu ay ilaç kullandım yine sıvı Yok.yumurtalar gelişiyorsa içindeki olması gereken Sıvı nerede.Ben yumurtladım mı bu akşamı değerlendirelim mi kafam allak bullak olduCanim sen once o sivi azligi icin tedavi olsana
Iste bende bunu anlamıyorum sivi yoksa yum nasil gelişip catliyor. Vallahi bilemedim canimOnun tedavisi Yok malesef.3 ayrı doktor sıvı olmadığı yumurtlamadığın ve hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor diyor.Zaten 21. Gün yapılan progesteron testinde yumurtlama var çıkıyor.Bu ay ilaç kullandım yine sıvı Yok.yumurtalar gelişiyorsa içindeki olması gereken Sıvı nerede.Ben yumurtladım mı bu akşamı değerlendirelim mi kafam allak bullak olduDokunsalar ağlayacağım
Evet canım kafayı sıyırıcam artık konu açtım bakalım böyle birşey başına gelen varmı.Nette araştırıyorum ama böyle birşeyden hiç bahsedilmemişIste bende bunu anlamıyorum sivi yoksa yum nasil gelişip catliyor. Vallahi bilemedim canim
Evet zor bir durum elinde test varmi bide onla teyitle olmadı pikmi yoksa silikmi catlamadiysa pik çıkar en azından maliyetini tahmin edebiliyorum bende maddi yönden gidemiyorum kendim yapiyorum beceremiyorum normalde bariz akıntı gelirdi geçen ay hiç bişey yaşamadım adetten sonra gelmişti akıntı bu ay oda yokÇok moralim bozuk.dün çatlatma iğnesi oldum 13:30 da şimdi başka bir doktora gittim yumurtalar ne durumda diye.Yumurtalar düne göre küçülmüş 5 cm ama sıvı Yok Ortada.Ne kadar zor çatlayıp çatlamadığını anlamıyorum bile.ultrason farkı olabilir ama çatlamış ta olabilir dedi
Kendi doktorum yarın çağırdı bu akşam ilişki olsun dedi.Ne yapıcam ben şimdi ya.Bu ayı es geçsek özelde yaptırdım yumurta takibi çok yüksek fiyatı bu sefer eşim boşuna mı o kadar gittik o kadar ödeme yaptık diyecek.Kaldım Ortada şimdi me yapıcam bilmiyorum çok moralim bozuldu
Yok canim bittiBüşracım dün aldığım 100 tefriciyeyi okudum eksik varsa alabilirim Rabbim kabul etsin inşallah
Ben olsam değerlendirirdim igneni oldun catlamistir diye dusunuyorumOnun tedavisi Yok malesef.3 ayrı doktor sıvı olmadığı yumurtlamadığın ve hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor diyor.Zaten 21. Gün yapılan progesteron testinde yumurtlama var çıkıyor.Bu ay ilaç kullandım yine sıvı Yok.yumurtalar gelişiyorsa içindeki olması gereken Sıvı nerede.Ben yumurtladım mı bu akşamı değerlendirelim mi kafam allak bullak olduDokunsalar ağlayacağım
Canım yapıyorum ama hep pik çatlatma iğnesinin etkisinden.Rabbim yardımcımız olsun inşallahEvet zor bir durum elinde test varmi bide onla teyitle olmadı pikmi yoksa silikmi catlamadiysa pik çıkar en azından maliyetini tahmin edebiliyorum bende maddi yönden gidemiyorum kendim yapiyorum beceremiyorum normalde bariz akıntı gelirdi geçen ay hiç bişey yaşamadım adetten sonra gelmişti akıntı bu ay oda yok
Evet bu akşam sanırım değerlendiricem duamı edicem Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağızBen olsam değerlendirirdim igneni oldun catlamistir diye dusunuyorum
Canım yapıyorum ama hep pik çatlatma iğnesinin etkisinden.Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ben en son Ocak’ta düşük yaptım kürtajdan 10 gün sonra gördüm daha da görmedim
Geçmiş olsun canım rabbim bidaha yasatmasin saglikli hamileliğin oğlusun olur inşallah nasibimizde varsa gorecez oğlanları gönlümüzdeki duamiz belli bende yarın deneyecem adet sonrası yöntemini ama fazla yatmayı düşünmüyorum y ler hızlı olduğu için 15 dk yeter herhaldeEvet bu akşam sanırım değerlendiricem duamı edicem Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız
Çatladıysa bile yeni çatlamıştır çünkü dün oldum iğnemi
Amin Allah razı olsunGeçmiş olsun canım rabbim bidaha yasatmasin saglikli hamileliğin oğlusun olur inşallah nasibimizde varsa gorecez oğlanları gönlümüzdeki duamiz belli bende yarın deneyecem adet sonrası yöntemini ama fazla yatmayı düşünmüyorum y ler hızlı olduğu için 15 dk yeter herhalde
Onun ev tasima isleri var bu aralar giremeyebilirAmin Allah razı olsun
Hadi inşallah Rabbim hayırlı ile gönlünün muradını versin
Kızlar bu aradaSEVECENIM nerelerde bilginiz varmı
Rabbim kolaylığını versin inşallah.İnşallah bugün girer bana akıl verirOnun ev tasima isleri var bu aralar giremeyebilir
Canim sen kendi doktorunu dinleRabbim kolaylığını versin inşallah.İnşallah bugün girer bana akıl verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?