Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Hayirlisi olsun canim insAllah doktor onayliyor mu peki yum sonrası erkek çocuğu

Canim toplam 4 yumurta var riskli geldi bana biraz hadi sagdaki catlasa bile tutmazsa ve soldakilerden biri 2 3 gün sonra çatlayıp tutarsa ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler doller
Evet canım bende aynısını düşündüm.Ama bir taraf çatlayınca diğer yumurtalar sönüyor diye okumuştum emin değilim tabi.Yarın doktora sorucam.diğerleride çatlatacak mı diye.Birde ben diyorum ki başka bir doktora takip yaptırdığımı söylemeden akşam gideyim kasığım ağrıyor diye baktırayım

Hayirlisi olsun canim insAllah doktor onayliyor mu peki yum sonrası erkek çocuğu
Doktora sordum aynı şeyi söyledi y ler hızlı ve çabuk ölüyor x ler yavaş ve uzun yaşıyor dedi.Ama Biz yumurta takibi yaptığımız hastaların listesini döktük kız erkek oranı hemen hemen aynı dedi.Hiçbirşey kesin değil diyor Allah ne yazdıysa o olur diyor

Bu arada doktorum eşimin doğumunu yaptıran kayınvalidemin doktoru.Benim kızlarımında doğumunu o yaptı çok tecrübeli bir doktor.Ama cinsiyet konusuna girmek İstemiyor.Biz sana tedavi için takip yapıyoruz erkek bebek için yapmazdım zaten diyor.o yüzden bazı şeyleri çok üsteleyemiyorum.Tek garanti yöntem Kıbrıs gerisi hiç biri garanti değil diyor

Tabi ben bildiğimi okumaya devam:)))
Sizler varsınız sevecenim var.Sizlere danışıcam inşallah o ne derse desin:)

Canim ama oyle olsa ikiz ucuz bebekler nasil olacakti ? Sor sen yinede doktora tabi

Kizlar slm 340 tane selati tefriciye okurmusunuz.Ben hic okuyamadim misafirlerim var.cok ozur dilerim

Hizli okuyan arkadaslar eflatun arkadasa yardim edelim biran evvel bitirp duasini yapalım artik

Kizlar yok mudur tefriciye okuyacak duamiz kaldi tmamlasak

Kızlar 100 tane alıyorum, bitince yazar yine alırım şimdi hepsini birden okuyamazsam diye okudukça alayım bari

UnsAllah canım Rabbim günümüzden geçeni hayırlı kilip kaderimize naksetsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…