- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.321
Canim iste ihtimaller dahilinde konusmusta doktor o sagdaki catlamayadabilir solda ki 18 mm de catlayabilirKızlar bu arada 1 yumurta sağda daha büyük o taraf çatlar büyük ihtimal dedi.Ama 1 yumurta ile şansım düşük değil mi.Acaba 1 folikül ilile kalan varmıdır.
Adetin 5. Günü başladım.Benim akıntı hiçbirzaman olmuyor.Hatta ovulasyon testi pik yapıyor etteki gün doktora gidiyorum ultrasonda bile sıvı Yok.21. Gün progesteron testimde yumurtlama var gözüküyor.Nasıl iş aklım almıyor Benim durum biraz karışık yani.Bakalım klomen kullandıktan sonra çatlayınca akıntı olucak mı merakla bekliyorum.Akıntı olsa çatladığımı anlayacağım ve günü yakalamaya çalışacağım.Yani benim durum biraz zor hayırlısı Rabbimden
Amim canım inşallahHayirlisi olsun senin
Erkek bebek icin doktor ne diyor canim
Yumirtlama sonrasini yakalamak neden mumkun degilmis
Evet canım bende aynısını düşündüm.Ama bir taraf çatlayınca diğer yumurtalar sönüyor diye okumuştum emin değilim tabi.Yarın doktora sorucam.diğerleride çatlatacak mı diye.Birde ben diyorum ki başka bir doktora takip yaptırdığımı söylemeden akşam gideyim kasığım ağrıyor diye baktırayımCanim toplam 4 yumurta var riskli geldi bana biraz hadi sagdaki catlasa bile tutmazsa ve soldakilerden biri 2 3 gün sonra çatlayıp tutarsa ozamana y ler coktan ölmüş olur x ler doller
Doktora sordum aynı şeyi söyledi y ler hızlı ve çabuk ölüyor x ler yavaş ve uzun yaşıyor dedi.Ama Biz yumurta takibi yaptığımız hastaların listesini döktük kız erkek oranı hemen hemen aynı dedi.Hiçbirşey kesin değil diyor Allah ne yazdıysa o olur diyorHayirlisi olsun canim insAllah doktor onayliyor mu peki yum sonrası erkek çocuğu
Evdeyiz cnm adet olmadim ben 41 günüm doldu hiçbir belirtim yok sen ne yapıyorsun
Allah kolaylik versin canimBenim de canım öyle olmuştu geçen ay bu ay sabah yazdığım gibi bende karisigim anlayacağın
Hadi ins faydasini görürsün canimAldım canım bugün gelmiş preseed jel aldım hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş hatta baya sonuç alan var.Tabi takdir Allah’tan
Canim ama oyle olsa ikiz ucuz bebekler nasil olacakti ? Sor sen yinede doktora tabiEvet canım bende aynısını düşündüm.Ama bir taraf çatlayınca diğer yumurtalar sönüyor diye okumuştum emin değilim tabi.Yarın doktora sorucam.diğerleride çatlatacak mı diye.Birde ben diyorum ki başka bir doktora takip yaptırdığımı söylemeden akşam gideyim kasığım ağrıyor diye baktırayım
Kizlar slm 340 tane selati tefriciye okurmusunuz.Ben hic okuyamadim misafirlerim var.cok ozur dilerim
Hizli okuyan arkadaslar eflatun arkadasa yardim edelim biran evvel bitirp duasini yapalım artik
Kizlar yok mudur tefriciye okuyacak duamiz kaldi tmamlasak
50de ben alayım hemen okursam yine alirimKizlar yok mudur tefriciye okuyacak duamiz kaldi tmamlasak
Canım 100 ben alayımKizlar yok mudur tefriciye okuyacak duamiz kaldi tmamlasak
Doktora sordum aynı şeyi söyledi y ler hızlı ve çabuk ölüyor x ler yavaş ve uzun yaşıyor dedi.Ama Biz yumurta takibi yaptığımız hastaların listesini döktük kız erkek oranı hemen hemen aynı dedi.Hiçbirşey kesin değil diyor Allah ne yazdıysa o olur diyor
Bu arada doktorum eşimin doğumunu yaptıran kayınvalidemin doktoru.Benim kızlarımında doğumunu o yaptı çok tecrübeli bir doktor.Ama cinsiyet konusuna girmek İstemiyor.Biz sana tedavi için takip yapıyoruz erkek bebek için yapmazdım zaten diyor.o yüzden bazı şeyleri çok üsteleyemiyorum.Tek garanti yöntem Kıbrıs gerisi hiç biri garanti değil diyor
Tabi ben bildiğimi okumaya devam:)))
Sizler varsınız sevecenim var.Sizlere danışıcam inşallah o ne derse desin:)
Doktora sordum aynı şeyi söyledi y ler hızlı ve çabuk ölüyor x ler yavaş ve uzun yaşıyor dedi.Ama Biz yumurta takibi yaptığımız hastaların listesini döktük kız erkek oranı hemen hemen aynı dedi.Hiçbirşey kesin değil diyor Allah ne yazdıysa o olur diyor
Bu arada doktorum eşimin doğumunu yaptıran kayınvalidemin doktoru.Benim kızlarımında doğumunu o yaptı çok tecrübeli bir doktor.Ama cinsiyet konusuna girmek İstemiyor.Biz sana tedavi için takip yapıyoruz erkek bebek için yapmazdım zaten diyor.o yüzden bazı şeyleri çok üsteleyemiyorum.Tek garanti yöntem Kıbrıs gerisi hiç biri garanti değil diyor
Tabi ben bildiğimi okumaya devam:)))
Sizler varsınız sevecenim var.Sizlere danışıcam inşallah o ne derse desin:)
Tamam canim kalan 240Canım 100 ben alayım
Tamam canim kalan 19050de ben alayım hemen okursam yine alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?