Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim dun çatlasa bile 12 saati asmadan deneme oldu. Akintin nasıldı denemeden once
Canım Bütün sıkıntım bende hiç akıntı olmaması hiçbirzaman olmuyor
Ama halâ ağrım var sanki karnımın altı patlayacak gibi
Şimdi doktordayım birazdan içeri giricem bakalım çatlamış mı
Birde dün çayladıysa öğlen 13:30 da başka doktor küçülme var dedi
Bizim gece oldu 12 saati aşmış oldu
Ama kullandığım preseed ph 7.4 o biraz içimi rahatlatıyor Yani asidik olmasını engeller diye düşünüyorum

Canim Naptin ne dedi doktor

Canim doktor ne dedi catlamis mi

Canim doktor ne dedi catlamis mi
Sağda büyük olan yumurta ya çatlamış arkasında gözükmeyen 2 yumurta kalmış yada çatlamamış küçülmüş arkasından 1 yumurta daha gözüktü ama bunlar daha çatlamaz dedi.lh düşüşe geçti çünkü
Ama sol çatlamış
.Bakalım şimdi bekleme zamanı.Çatlama sıvısına takılma sıvı olmadan hamile kalan çok oluyor dedi.Ama ben bu ay bir hamilelik olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.Ha

Kizlar 24 gunlugune memlekete gitti 67 kilo gittiğim yerden 70 kilo döndüm ve istahim feci ne yapsam doymuyorum ne olacak bu halim

Neden canim simdi senin 2 yumurtan catlamis oyle mi

Fotoğraflarınız süperdi ben 3 yildir ist.dayim boyle gezmedim ha Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
İstanbul Çok güzel bir şehir çiko
Benimki kalabalığına dayanamadı yoksa daha kalmaya niyetimiz vardı
İlk gittiğimde de iyi gezmiştik ama ben eltimin oğluna gıcık olmuştum burunlarindan getirmistim
Neyse onu hiç yaşanmamış sayiyorum
Sağolsun gorumcelerimde memnun ettiler
Virgül koyup geldik Sivas'a
En kısa zamanda yine gelecem
Sende iyi gezdin sefan olsun

Hadi hayırlısı canım ama 4-5 gün perhiz olursa iyi olur diyorlar
Ovulasyon teslerini hergün yapıyorum canım ilişki 3 gün perhizliydi ben 5 olsun hem de yumurtlamaya gelir diye bekliyodum eşim beklemedi o inanmıyo daha doğrusu herşey allahtan diyo keçi boynuzu özünü içeremedim bi hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…