- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.401
Amin. Anım hepimiz inşallahHayırlısıyla muradına kavuşursun inşallah
Canim dun çatlasa bile 12 saati asmadan deneme oldu. Akintin nasıldı denemeden oncetamam.i canım veririm şnşallah
İnşallah akşam çatlamış yeni bit çatlama der
Canım Bütün sıkıntım bende hiç akıntı olmaması hiçbirzaman olmuyorCanim dun çatlasa bile 12 saati asmadan deneme oldu. Akintin nasıldı denemeden once
Canim Naptin ne dedi doktorCanım Bütün sıkıntım bende hiç akıntı olmaması hiçbirzaman olmuyor
Ama halâ ağrım var sanki karnımın altı patlayacak gibi
Şimdi doktordayım birazdan içeri giricem bakalım çatlamış mı
Birde dün çayladıysa öğlen 13:30 da başka doktor küçülme var dedi
Bizim gece oldu 12 saati aşmış oldu
Ama kullandığım preseed ph 7.4 o biraz içimi rahatlatıyor Yani asidik olmasını engeller diye düşünüyorum
Koyulasmaya başlamış canim devam
Canim doktor ne dedi catlamis miCanım Bütün sıkıntım bende hiç akıntı olmaması hiçbirzaman olmuyor
Ama halâ ağrım var sanki karnımın altı patlayacak gibi
Şimdi doktordayım birazdan içeri giricem bakalım çatlamış mı
Birde dün çayladıysa öğlen 13:30 da başka doktor küçülme var dedi
Bizim gece oldu 12 saati aşmış oldu
Ama kullandığım preseed ph 7.4 o biraz içimi rahatlatıyor Yani asidik olmasını engeller diye düşünüyorum
Daha pik olmamış canım
Sağda büyük olan yumurta ya çatlamış arkasında gözükmeyen 2 yumurta kalmış yada çatlamamış küçülmüş arkasından 1 yumurta daha gözüktü ama bunlar daha çatlamaz dedi.lh düşüşe geçti çünküCanim doktor ne dedi catlamis mi
Koyulasmaya başlamış canim devam
Hergün yapıyorum inşallah bu ay yakalarım piki hoş bugün bi denememiz oldu eşimin ısrarıyla ama fazla yatmadım ilişki sonrası vajinal duşda yaptım yler hızlı ilerliyomuş giden gitmiştir diye ben çünkü ovülasyonu bekliyodumDaha pik olmamış canım
Artık rahat rahat deneme yaparsın canım
Ben bu ay deneyemeyeceğim Ağustos’a kaldı artık
Hadi hayırlısı canım ama 4-5 gün perhiz olursa iyi olur diyorlarHergün yapıyorum inşallah bu ay yakalarım piki hoş bugün bi denememiz oldu eşimin ısrarıyla ama fazla yatmadım ilişki sonrası vajinal duşda yaptım yler hızlı ilerliyomuş giden gitmiştir diye ben çünkü ovülasyonu bekliyodum
Neden canim simdi senin 2 yumurtan catlamis oyle miSağda büyük olan yumurta ya çatlamış arkasında gözükmeyen 2 yumurta kalmış yada çatlamamış küçülmüş arkasından 1 yumurta daha gözüktü ama bunlar daha çatlamaz dedi.lh düşüşe geçti çünkü
Ama sol çatlamış
.Bakalım şimdi bekleme zamanı.Çatlama sıvısına takılma sıvı olmadan hamile kalan çok oluyor dedi.Ama ben bu ay bir hamilelik olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.Ha
Hergün yapıyorum inşallah bu ay yakalarım piki hoş bugün bi denememiz oldu eşimin ısrarıyla ama fazla yatmadım ilişki sonrası vajinal duşda yaptım yler hızlı ilerliyomuş giden gitmiştir diye ben çünkü ovülasyonu bekliyodum
İstanbul Çok güzel bir şehir çikoFotoğraflarınız süperdi ben 3 yildir ist.dayim boyle gezmedim haAllah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Ovulasyon teslerini hergün yapıyorum canım ilişki 3 gün perhizliydi ben 5 olsun hem de yumurtlamaya gelir diye bekliyodum eşim beklemedi o inanmıyo daha doğrusu herşey allahtan diyo keçi boynuzu özünü içeremedim bi hayırlısı olur inşallahHadi hayırlısı canım ama 4-5 gün perhiz olursa iyi olur diyorlar
İnşallah canımInsallah yakalarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?