Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim ben katilmak istiyodum gecenlerde yazmistim. Ama yarin Memleketden misafirlerim gelicek . Bende katilamiycam.
Tamam canım zaten kimse müsait değil erteledik
Bende evime dönünce herkes müsait olunca yaparız daha iyi olur
Bende yoğunluktan hiç giremiyorum bile

Canım bende geçen hafta kan tahlili yaptırdım
Fsh değerin çok iyi bence benimde 5 çıktı. 10’un altında olması gerekiyormuş değer yükseldikçe Hamile kalma ihtimali düşüyormuş. Diğerlerini de benimkiyle kıyaslayayım kağıdı bulup da benim herşey normal çıktı.

Troid mi var sende canım

Herkese selam kızlar
Daha benim çok işim var.Bu yüzden giremiyecem.Ev taşımak çok zor .Üstüne oğlum hasta kendinize iyi bakın

Sağdan canım yum oldu.
Ben inanıyorum sağ sol yumurtalarına evet soldan oğlu olanlara rağmen ben inanıyorum .
Benim kızlar sağdaydı ama yum ağrım soldaydı.Döllendikten sonra ve büyüdükçe sağa geçiş yapıyordular .Ben öyle hissediyordum .
Sağa takıntım vardı sağ yumurta ile gebe kaldım .Sol yumurtalarım önceki ay kis oluşmuştu .
Kısacası bilimsel bir kanıtı olmamasına rağmen bence sağ yumurtanın şansın artırdığını düşünüyorum .

Herkesin vücudu farklı oluyor .Benimde kalçam göğüslerim epey büyümüştü .Kızlardada oğlumdada aynı oldu.Ama oğlumda üşüme ,aşermeler ,bulantılar farklıydı

Çat iğnesi 36 saat sonra çatlıyor diyorlar .12 saat çok erken canım .Akıntı ve sancıya göre olsun .Yum sancın ve akıntın var mı?
Canım 36 saat oluyo zaten. Bazı yerlerde 40 saat falan sonra ilişki olsun diyorlar erkek bebek için senin bu konuda bi bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…