- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.441
Tamam canım zaten kimse müsait değil erteledikCanim ben katilmak istiyodum gecenlerde yazmistim. Ama yarin Memleketden misafirlerim gelicek . Bende katilamiycam.
Canım bende geçen hafta kan tahlili yaptırdımSelam kızlar geldim hastaneden ama durumum pek parlak değil su şekilde yaziyim yorumlarinizi bekliyorum devlet hastanesine olduğu için fazla ilgilenmedi adet sokturucu verip gönderdi şimdi şöyle siraliyim
Serbest T3: 3,36
Serbest T4:1,56
Tsh :0,14
Vitamin b 12:569
Fsh:1,5
LH:2,85
Estradiol :187.21
Progesteron: 7,17
Beta hcg : 0
Total testesteron: 62,65
Dehidroepiandrosteron sulfat: 302.34
Lütfen anlayan varsa yorumlasin icim hiç rahat değil degerlerim bana çok düşük geldi helede yumlari geliştiren hormonlar resmen sifirlammak üzereler tsh için dahiliye gittim biliyisunuz daha önce hep yüksekti düşürmek için ilaç kullanıyordum doktor en son bunun dozunu yükseltti 50lik kulaniyodum 75 yapmıştı buda çok fazla geldi çok kötü düşmüş doktor ilaca ara vermemi söyledi pazartesiden itibaren 50 mlgramlik kullanicam bende durumlar böyle
Troid mi var sende canımCanm bdn nu değerlerden anlamiyom ama benimde tsh yuksek cikiyo gecenlerde ölçtüm 15 olmus bir ay sonra olctum 13 olmus sonra kendo kendime fazla ilac ictum 0 a dusmustu doktor konttolunde suan 125 mg iciiyorim ki senin iki katin nerdeyse doktor iki ay sonra kontrole gel dedi benim omur boyu ilac kullanmam lazim ailemizde var genetik bu
Özelden numaramı da veririm canım İnstagram kullanıyor musunuz kızlar ordan da ekleyebiliriz birbirimiziBir meseleden dolayo numaralarimizi vermistik vatsaptan görüyoz benim icin sakıncası yok ozelden numaranizi verin kaydedeyim canlar
Allah razı olsun Cnm. Doktorun verdiği ilişki günleriyle senin verdiğin denk gelmiyo kısmet artıkRabbim yardimcin olsun.insallah gonlundeki gibi olur herşey.Umutsuzluga kapilma veren Allah her türlü olur rabbim istedikten sonra
Allah razı olsun cnmHayirlisi olsun senin için insAllah .. sağ yumurta ile erkek bebeğin bilimsel bi aciklamasi var mı canım ? Benim kız sağdan oldu çünkü
Canim catlatma ignesi oldugu icin boyle oldu inşallah hayirlisiyla ogluna hamile kalirsinAllah razı olsun Cnm. Doktorun verdiği ilişki günleriyle senin verdiğin denk gelmiyo kısmet artık
Temmuz 8de temizlendim benim gunlerime bakar misinCanim catlatma ignesi oldugu icin boyle oldu inşallah hayirlisiyla ogluna hamile kalirsin
Canim hangi gun hic leke olmadi ne kadar surdu adetinTemmuz 8de temizlendim benim gunlerime bakar misin
Çat iğnesi 36 saat sonra çatlıyor diyorlar .12 saat çok erken canım .Akıntı ve sancıya göre olsun .Yum sancın ve akıntın var mı?SEVECENIM bugün 9 da çat iğnesi olucam yarın gece 9 da ilişki dedi Dr. Sen ne dersin canım
Sağdan canım yum oldu.SEVECENIM canım sana birşey danışmak istiyorum.Oğlunda hangi taraftan yumurtladın.bu sağ erkek sol kız olayına inanıyormusum.Mesela soldan yumurtlayıp oğlu olanlar varmıydı.Ben bu ay sağdan yumurtlamam lazımdı ama solda ağrı başladı yavaştan.aklıma takıldı sağ erkek sol kız olayı
Herkesin vücudu farklı oluyor .Benimde kalçam göğüslerim epey büyümüştü .Kızlardada oğlumdada aynı oldu.Ama oğlumda üşüme ,aşermeler ,bulantılar farklıydıkızlar merhaba benim bi kızım var bide bi oğlum olsun istiyorum öncelikle sağlıklı olması önemli tabi ama insan farklı olsun dıyoruz onu da tadalım..hamileyim yaklasık 8 haftalık..ama kaza sonucu bi hamilelik oldu pkolu olduğum için günleride bilmiyorum..benim sorum kalcam büyüdü göğüslerim büyüdü sizce bu büyük belirti mi kız için
Canım 36 saat oluyo zaten. Bazı yerlerde 40 saat falan sonra ilişki olsun diyorlar erkek bebek için senin bu konuda bi bilgin varmıÇat iğnesi 36 saat sonra çatlıyor diyorlar .12 saat çok erken canım .Akıntı ve sancıya göre olsun .Yum sancın ve akıntın var mı?
7 gün sürdü 8 temmuz canım hiç gelmeyenCanim hangi gun hic leke olmadi ne kadar surdu adetin
Neden böyle oldu anlamadım .Gruplar birleştirildi
Bende benim uygulamayla alakalı bi durum sandım 3 grup bi arada gösterinceNeden böyle oldu anlamadım .Gruplar birleştirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?