- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.421
Boyun kaçKizlar 24 gunlugune memlekete gitti 67 kilo gittiğim yerden 70 kilo döndüm ve istahim feci ne yapsam doymuyorum ne olacak bu halim
Çok sevindim vallaBen geldim
1 haftadır İstanbul'daydım
2 gün düğün gerisi gezme tozma yorgunluk uykusuzluk la geçti
Çok güzel geçti
Hiç gitmek istemezken gidince de gelmek istemedim :)
Neyse
Ne diyet yapabildim ne ilaclarimi kullanabildim
O bir haftami yok sayıp kaldığım yerden devam inşallah
Canım bende Türkiye’ye geldimNeden canm bir sebebi varmi
Gitmedim henüz yarın gidecem cnm bakalım ne diyecekCanım troid yüzünden olabilir falan dedi mi peki
Yani neye yoruyorlar adet olmayışını
Amin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versinOvulasyon teslerini hergün yapıyorum canım ilişki 3 gün perhizliydi ben 5 olsun hem de yumurtlamaya gelir diye bekliyodum eşim beklemedi o inanmıyo daha doğrusu herşey allahtan diyo keçi boynuzu özünü içeremedim bi hayırlısı olur inşallah
Belli değil canım 2. SiNeden canim simdi senin 2 yumurtan catlamis oyle mi
Allah bilir canimBelli değil canım 2. Si
Sol kesin dedi sağ soru işareti koydu
Ama bence bu ay tutmadı benim
Tabi Rabbim bilir
Bugun yapacağım canimK Khvekokusu20 dua ne oldu canım
Canim ben katilmak istiyodum gecenlerde yazmistim. Ama yarin Memleketden misafirlerim gelicek . Bende katilamiycam.Kızlar kelime i tevhid hatmi yapalım mı geçende sormuştum istemezseniz ben kendim başlayıp yapayım diyorum. Ya da yeniden salatı tefriciye de yapabiliriz
Boyun kaç
Hiç 70 kilo gibi durmuyorsun
Ben 72 kiloyum senden baya kilolu duruyorum
Selam kızlar geldim hastaneden ama durumum pek parlak değil su şekilde yaziyim yorumlarinizi bekliyorum devlet hastanesine olduğu için fazla ilgilenmedi adet sokturucu verip gönderdi şimdi şöyle siraliyim
Serbest T3: 3,36
Serbest T4:1,56
Tsh :0,14
Vitamin b 12:569
Fsh:1,5
LH:2,85
Estradiol :187.21
Progesteron: 7,17
Beta hcg : 0
Total testesteron: 62,65
Dehidroepiandrosteron sulfat: 302.34
Lütfen anlayan varsa yorumlasin icim hiç rahat değil degerlerim bana çok düşük geldi helede yumlari geliştiren hormonlar resmen sifirlammak üzereler tsh için dahiliye gittim biliyisunuz daha önce hep yüksekti düşürmek için ilaç kullanıyordum doktor en son bunun dozunu yükseltti 50lik kulaniyodum 75 yapmıştı buda çok fazla geldi çok kötü düşmüş doktor ilaca ara vermemi söyledi pazartesiden itibaren 50 mlgramlik kullanicam bende durumlar böyle
Cnm bizim genetik değil maalesef ıki hafta sonra kontrole gidecem bendeCanm bdn nu değerlerden anlamiyom ama benimde tsh yuksek cikiyo gecenlerde ölçtüm 15 olmus bir ay sonra olctum 13 olmus sonra kendo kendime fazla ilac ictum 0 a dusmustu doktor konttolunde suan 125 mg iciiyorim ki senin iki katin nerdeyse doktor iki ay sonra kontrole gel dedi benim omur boyu ilac kullanmam lazim ailemizde var genetik bu
Kızlar ben klomen kullandım yarın sabah 9 da çatlatma iğnesi vurunacam pazar gece 9 da ptesi24:00 de ve gün aşırı ilişki dedi dr.Yumurtam bugün solda ve 18 mmdi. Solda yumurtadan erkek olanları da okuduk ama sağ olsa biraz daha umut olurdu içimde. İlişki günleri için ne diyorsnuz. Bu arada perhiz 3 gün olacak
Hiçbirşey istediğim gibi olmadı sonuç güzel olur inşallah. Dua istiyorum sizden lütfen:)
Rabbim yardimcin olsun.insallah gonlundeki gibi olur herşey.Umutsuzluga kapilma veren Allah her türlü olur rabbim istedikten sonraKızlar ben klomen kullandım yarın sabah 9 da çatlatma iğnesi vurunacam pazar gece 9 da ptesi24:00 de ve gün aşırı ilişki dedi dr.Yumurtam bugün solda ve 18 mmdi. Solda yumurtadan erkek olanları da okuduk ama sağ olsa biraz daha umut olurdu içimde. İlişki günleri için ne diyorsnuz. Bu arada perhiz 3 gün olacak
Hiçbirşey istediğim gibi olmadı sonuç güzel olur inşallah. Dua istiyorum sizden lütfen:)
Sağ sol işine akıl erdiremiyorum benim kızım soldan ama arkadaşımın oğullarıda soldan hatta sanırım teyzesine senin sadece sol yumurtalıkların çalışıyo kız olma olasılığı çok düşük demiş 3 oğlu varHayirlisi olsun senin için insAllah .. sağ yumurta ile erkek bebeğin bilimsel bi aciklamasi var mı canım ? Benim kız sağdan oldu çünkü
Sağ sol işine akıl erdiremiyorum benim kızım soldan ama arkadaşımın oğullarıda soldan hatta sanırım teyzesine senin sadece sol yumurtalıkların çalışıyo kız olma olasılığı çok düşük demiş 3 oğlu var
Yumurtalıkların çalışmasına bağlı bence kiminin sağ yumurtalıkları gelişmez kiminin sol kiminin ikisinde de gelişebiliyo kiminin soldan sırf oğlanları sağdan kızı kiminin tam tersi sağdan oğulları soldan kızıBenimde kafam karışıyor bu işe .. birde her ay aynı taraftan yumurtlanmiyir mu yoksa bir ay sağ bir ay sol mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?