Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bak şimdi içime sıkıntı girdi:)) Benim kızlarda soldandı.Hatta kuzenimle gelinimiz aynı zamanda hamile kaldı.kuzenim solda yumurtladı gelinimiz sağdan.ama her ikisininde Çin takvimi erkek gösteriyordu.sağdan yumurtlayan gelinimizin cinsiyeti erkek kuzenimin kız.Buda aklıma takılıyor
Cevabın için teşekkğr ederim canım benim

Canım bi yerde okumuştum eski yunanlilarda erkekler cocuk sahibi olmadan once sol taraflarini baglatirlarmis sperm sagdan gitsin erkek cocuk olsun diye ne kadar dogru bilemem tabi bende yunanlilarin yalancisiyim

Kızlar şimdi bu yumurtlama da sağ sol işi takıldı kafama .. her ay aynı yerden yumurtlamiyor muyuz ? Yada 1 ay sağ 1 ay sol mu? Veya bu durum değişiyor mu ? SEVECENIM veya bilgisi olan biri aydinlatirsa sevinirim

Hani diyorlar ya bazi ay yada aylar kiz bebek spermi bazi ay yada aylar erkek bebek spermi kabul eder rahim diye bununla alakali bence

Aaa nolmus, guzel olmus bence

Kizlaar adet sonrasi denemistim ya, yarin tam bir hafta oluyor psikolojik belirti yasiyorum resmen hersey var, belim kasiklarim kalcam asiri agriyor, bugün bir kere midem bile bulandı dusunmesemde hepsini yasiyorum

Canim inan psikolojik 5 gun sonra ogrenirsin insallah testte

Şeffaf akıntım geldi az önce 2-3 saat illa beklemem mi lazım ovülasyon testi için idrar sıkışıkmı olması lazım 1 saattir su içmiyorum aslında bu akıntından tahmini ne kadar sonra gerçekleşir yumurtlama

Canim sivi aldiysan test yaniltir. Bir de beni gecen ay akinti yaniltti sana su saat diye bisey soyleyemeyiz test yapman lazım

Bugun
Sıkı takip yap bu gece catlayabilir yada sabaha karsi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…