- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.461
Bak şimdi içime sıkıntı girdi:)) Benim kızlarda soldandı.Hatta kuzenimle gelinimiz aynı zamanda hamile kaldı.kuzenim solda yumurtladı gelinimiz sağdan.ama her ikisininde Çin takvimi erkek gösteriyordu.sağdan yumurtlayan gelinimizin cinsiyeti erkek kuzenimin kız.Buda aklıma takılıyorSağdan canım yum oldu.
Ben inanıyorum sağ sol yumurtalarına evet soldan oğlu olanlara rağmen ben inanıyorum .
Benim kızlar sağdaydı ama yum ağrım soldaydı.Döllendikten sonra ve büyüdükçe sağa geçiş yapıyordular .Ben öyle hissediyordum .
Sağa takıntım vardı sağ yumurta ile gebe kaldım .Sol yumurtalarım önceki ay kis oluşmuştu .
Kısacası bilimsel bir kanıtı olmamasına rağmen bence sağ yumurtanın şansın artırdığını düşünüyorum .
Canım bi yerde okumuştum eski yunanlilarda erkekler cocuk sahibi olmadan once sol taraflarini baglatirlarmis sperm sagdan gitsin erkek cocuk olsun diye ne kadar dogru bilemem tabi bende yunanlilarin yalancisiyimBak şimdi içime sıkıntı girdi:)) Benim kızlarda soldandı.Hatta kuzenimle gelinimiz aynı zamanda hamile kaldı.kuzenim solda yumurtladı gelinimiz sağdan.ama her ikisininde Çin takvimi erkek gösteriyordu.sağdan yumurtlayan gelinimizin cinsiyeti erkek kuzenimin kız.Buda aklıma takılıyor
Cevabın için teşekkğr ederim canım benim
AynenCanım bi yerde okumuştum eski yunanlilarda erkekler cocuk sahibi olmadan once sol taraflarini baglatirlarmis sperm sagdan gitsin erkek cocuk olsun diye ne kadar dogru bilemem tabi bende yunanlilarin yalancisiyim
Değişiyor canim 2 ay ust uste sagdan yada soldan da yumurtlayabilirsinKızlar şimdi bu yumurtlama da sağ sol işi takıldı kafama .. her ay aynı yerden yumurtlamiyor muyuz ? Yada 1 ay sağ 1 ay sol mu? Veya bu durum değişiyor mu ?SEVECENIM veya bilgisi olan biri aydinlatirsa sevinirim
Hani diyorlar ya bazi ay yada aylar kiz bebek spermi bazi ay yada aylar erkek bebek spermi kabul eder rahim diye bununla alakali benceKızlar şimdi bu yumurtlama da sağ sol işi takıldı kafama .. her ay aynı yerden yumurtlamiyor muyuz ? Yada 1 ay sağ 1 ay sol mu? Veya bu durum değişiyor mu ?SEVECENIM veya bilgisi olan biri aydinlatirsa sevinirim
Evet canım mantıklı doktor takibi şart bu durumda galibaHani diyorlar ya bazi ay yada aylar kiz bebek spermi bazi ay yada aylar erkek bebek spermi kabul eder rahim diye bununla alakali bence
Aynen oyle canimEvet canım mantıklı doktor takibi şart bu durumda galiba
Kazen ilk sayfayı yeniden değiştirip güncelliyebilir miyim
Msjı görmedim herhalde canım rahatsız ediyorum ama 7 gün sürdü 8 temmuz hiç leke gelmeyen günümBöyle çok guzel oldu
Teşekkürler....
Canim inan psikolojik 5 gun sonra ogrenirsin insallah testteAaa nolmus, guzel olmus bence
Kizlaar adet sonrasi denemistim ya, yarin tam bir hafta oluyor psikolojik belirti yasiyorum resmen hersey var, belim kasiklarim kalcam asiri agriyor, bugün bir kere midem bile bulandı dusunmesemde hepsini yasiyorum
Canim inan psikolojik 5 gun sonra ogrenirsin insallah testte
Deneyip görmüş olursun iste canimBence de psikolojik canım, birde ben adet sonrası hamile kalacagımıda sanmıyorum, adetlerim düzenli olur ama beynime laf geçiremiyorum
16 ve 18 temmuz canim Erkek gunuMsjı görmedim herhalde canım rahatsız ediyorum ama 7 gün sürdü 8 temmuz hiç leke gelmeyen günüm
Canim sivi aldiysan test yaniltir. Bir de beni gecen ay akinti yaniltti sana su saat diye bisey soyleyemeyiz test yapman lazımŞeffaf akıntım geldi az önce 2-3 saat illa beklemem mi lazım ovülasyon testi için idrar sıkışıkmı olması lazım 1 saattir su içmiyorum aslında bu akıntından tahmini ne kadar sonra gerçekleşir yumurtlama
Sıkı takip yap bu gece catlayabilir yada sabaha karsi falanŞeffaf akıntım geldi az önce 2-3 saat illa beklemem mi lazım ovülasyon testi için idrar sıkışıkmı olması lazım 1 saattir su içmiyorum aslında bu akıntından tahmini ne kadar sonra gerçekleşir yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?