Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşgeldin canım iyi olmana çok sevindim
İnşallah patoloji sonuçların güzel çıkar
Diyete başlayalı 1 ay olacak 4.5 kilo verdim
6 kilo daha vermem lazım
Kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda
Bebek fikrinden git gide soguyorum
Yaş geçiyor rahatlığa alıştım
Etrafımdaki bebekler çok ağlıyor
anneler kilo aldı
En çokta küçük kızım beni usandirdi
Sürekli oyun oyun oyun kafam patlıyor

Olsun ya ilerde iyiki de olmuş dersin canım

Çok şükür canım inşallah cuma günü daha güzel haberler duyarız senden.
Benim hep genelde soldan daha ağrı olur ama iki ay gidip baktirmsitim o ağrıların soldandı yum o taraftaydi ondan dolayı kafamı kurcaliyo.
Ben memleketten bir tane yeşilçay gibi bir bitki getirdim çok acı birşey kaynanam zorla verdi bizim orda çocuğu olmayan bu çaydan icio kolay hamile kalıyormuş güya bende hergun bir bardak içiyorum ondanmidir bilmiyorum kasiklardaki ağrı başlamadı daha bugün 15. Gün adetin normalde 3 aydır 16 da yumurtluyirum daha testte alamadım eczaneden bugün 5li test alacağım bakalım hayırlısı artik

Selam Kızlar bayadır yazamıyorum inşallah isteyen herkes sağlıklı hayırlı oğluna hamile kalmıştır. Bu sabah bende rüyamda benim olmayan bir erkek bebek emzirdiğimi gördüm. Ama bizde bebek fikri yok ve eğer katiplik için mülakatı geçersem sanırım uzun bir sürede gündemde olmayacak. Bende rüyamı işimin olacağına yordum inşallah olur Allah ın izniyle. Benim kızlar maşallah büyüdü sıfırdan başa dönmek BNa çok zor geliyor içimdeki çocuk özlemi söndü iş için heyecanlıyım belki de ondan. Sizler nasılsınız bakalım? K Khvekokusu20 mesajı gördüm yazamadım canım sen nasılsın

Iyi olmana cok sevindim canim. Sonucunda guzel cikar insallah..
Cok tesekur edrim canim insallah. Rabbim sanada en kisa zamanda nasip eder tosuncuk bir oglus
Icime birde oglan birde kiz doguyo canim karisik duygular icindeyim. Esimde nasibimizde ne varsa o olur diye kiziyo oglan istememe.
Cokda merak ediyorim bakalim kiz da olsa benim oglanda olsa onceligim saglikli olmasi..

Divinticim ne guzel canim 1 ayda 4.5 kilo vermen
.
Su an 61 kiloyom 75 varirim ben bu gidisle diye dusunyorum.
Esimde hic sevmiyo fazla kiloyu.
2 nci kizima 53 kiloyla hamile kaldim 60 larda kaldim takili.
Sende tejrubelsin bu konularda artik.
Insallah bebek dogduktan sonra senden yardim almak isterim.

Çok sevindim ıyi olduğuna cnm rabbim daim ıyilik versin inşallah bende bu ay yine adet sokturucu içip adet oldum adetim 8 gün sürdü ilk gün parça düşüyordu rahmimde ağrı kasiklarimda o kadar sancı vardi ki anlatamam 48 günün sonunda adet olduğum için herhalde öyle oldu neyse zaten doktor yazz diye doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum neo penotran diye fitil verdi ama bundan öncede simdi de hala bnm kasintim var geçmiyor albitrol diye antibiyotik verdi onu bitirdim ama hala aynı neyse uzun lafın kısası bu ay eger olmazsa yanı nasıl gebelik olacak bilmiyorum çünkü doğum kontrol içiyorum doktor bu ay da olmazsa aşılamaya gececez dedi çok kararsızım cok

Acaba ne tür bi bitkiymiş canım merak ettim
Şifa olur inşAllah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Test yapınca bizimle de paylaş bende merak ettim

Amin canım sana, bana, tüm arkadaşlarıma, dileyenlere nasip etsin Rabbim
Aslında eşin doğru söylüyor ama işte insan yine de merak ediyor çok normal
Rabbim önce sağlıklı olarak hakkınızda hayırlı olacak şekilde gönlünüzdekini nasip etsin

Sağol canım cümlemize
Senin durumun çok karıştı ya aslında yaşın gencecik en güzel dönemindesin niye böyle oldu adetlerin..
Doğum kontrol hapı kullanarak nasıl hamile kalabilirsin ki.. doktor bu konuda birşey demedi mi?

Fotoğrafını çeker atarım canım çay gibi demleyen de var ben bardağa bir tutam atıp üzerne kaynar su döküyorum çok acı iğrenç tadı var çok zor bulunan bir otmus bilmiyorum artık faydası olurmu bilmem hatta senin gibi polip olan kadınlar bizim oralarda bu ottan arıyorlarmış bulamiyolarnis güya ben ordayken kaynanam akrabalardan zor bela bulmaya çalıştı oda bir su bardağı kadar vermiş kadın bakalım iyi gelirse yine isteyecek kaynanamdan bana bulmaya çalışsın yine
Acaba ne tür bi bitkiymiş canım merak ettim
Şifa olur inşAllah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Test yapınca bizimle de paylaş bende merak ettim

Adetin düzelmesi için verdi iki gündür de adetim bitmiş ama hapı içtikten sonra ara kanamam oluyor az önce farkettim yine olmuş korkarım bu genç yaşımda şu ilaçlar yüzünden kısır kalacam diye ALLAH göstermesin inşallah bende artık ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum herşeyi allah'a havale ettim o en iyisini bilendir

sellvi @Mirnaz85 test yaptınız mı hiç durumlar nasıl adete ne kadar kaldı ben sanırım adet olacam sivilcelenmeye başladım pirlanta97 sen deneme yapmışmıydın canım

Canim adete dört gün var, ilişkinin onbeşinci günü test yapmıştım negatifti, adet sonrası denemiştim tutmadı benim, Ağustos’ta testle yumurtlama gününde denemelere başlıyorum inşallah

Canim adete dört gün var, ilişkinin onbeşinci günü test yapmıştım negatifti, adet sonrası denemiştim tutmadı benim, Ağustos’ta testle yumurtlama gününde denemelere başlıyorum inşallah

Canim adet sonrası kaçıncı denemen bende bu şekilde deniyorum ve söyle bişey var mis her ay yumurtlama aynı olmadığı için Tutmuyor ekseriya .. Ancak atılmayan yumurta kaldımi adetin ilk gününden başlayormus büyümeye onu yakalamak lazım Allahü âlem

Hadi inşAllah şifa olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…