Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Düzene girmesi için verdiyse onu birkaç ay kullanman gerekmez mi
Bence başka doktora git
Doktordan doktora çok fark ediyor tedavi yöntemi

Canim adete dört gün var, ilişkinin onbeşinci günü test yapmıştım negatifti, adet sonrası denemiştim tutmadı benim, Ağustos’ta testle yumurtlama gününde denemelere başlıyorum inşallah
Daha adete varmış nasip Bakmışsın geç döllenme olmuş olabilir hayırlısı olsun

Düzene girmesi için verdiyse onu birkaç ay kullanman gerekmez mi
Bence başka doktora git
Doktordan doktora çok fark ediyor tedavi yöntemi
Bilmiyorum cnm kafaam çok karışik bugün yıne kanamam başladı halbuki 2 gündür temizlenmistim bikere deneme oldu bugün yıne kıpkırmızı kan gelmeye başladı hapı içmeyi bıraktım bugün yeter artık nedir bnm bu çektiğim

Canım beterin beteri var olsun
herkesin başında bi imtihan var
biraz daha sabır
Sonu güzel olacak inşAllah
Var tabi olmazmi ama bizden daha iyileride var bnm şu an en çok istediğim şey adetimin bir an önce düzelmesi 48 gün boyunca adet olamamak sonra ilaçla adet olup 8 gününgünün sonunda temizlendjginde 2 gün sonra yıne kanamanın başlaması suan çok kötü ve çok zor BIR psikolojinin altındayım

Mübarek günde dua edelim birbirimize arkadaşlar Rabbim icabet buyurur insAllah
Edelim ne olur dua edelim en cok ta bana dua edin çok kotuyum rabbim bi an önce beni bu durumdan çıkarsın kurtarsin hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde hamilelik haberlerimizi paylaşalım

Slm kızlar ben bugün hastaneye gittim doktor letu diye bi ilaç verdi niçin verdiğini bilmiyorum sizce ne ise yarıyor olabilir bu ilaç
Aleykum slm cnm. Hic icmedimde duymadimda keske soraydin eczaciya. doktorinda anlatmasi lazim.
Intrnetden bi bak simdi ne isine yariycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…