- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.841
Düzene girmesi için verdiyse onu birkaç ay kullanman gerekmez miAdetin düzelmesi için verdi iki gündür de adetim bitmiş ama hapı içtikten sonra ara kanamam oluyor az önce farkettim yine olmuş korkarım bu genç yaşımda şu ilaçlar yüzünden kısır kalacam diye ALLAH göstermesin inşallah bende artık ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum herşeyi allah'a havale ettim o en iyisini bilendir
Daha adete varmış nasip Bakmışsın geç döllenme olmuş olabilir hayırlısı olsunCanim adete dört gün var, ilişkinin onbeşinci günü test yapmıştım negatifti, adet sonrası denemiştim tutmadı benim, Ağustos’ta testle yumurtlama gününde denemelere başlıyorum inşallah
Bilmiyorum cnm kafaam çok karışik bugün yıne kanamam başladı halbuki 2 gündür temizlenmistim bikere deneme oldu bugün yıne kıpkırmızı kan gelmeye başladı hapı içmeyi bıraktım bugün yeter artık nedir bnm bu çektiğimDüzene girmesi için verdiyse onu birkaç ay kullanman gerekmez mi
Bence başka doktora git
Doktordan doktora çok fark ediyor tedavi yöntemi
Canım Allah razı olsun iyiyim çok şükür
Canım adetin ne kadar sürdü peki?Bilmiyorum cnm kafaam çok karışik bugün yıne kanamam başladı halbuki 2 gündür temizlenmistim bikere deneme oldu bugün yıne kıpkırmızı kan gelmeye başladı hapı içmeyi bıraktım bugün yeter artık nedir bnm bu çektiğim
Canım beterin beteri var olsunDoğum kontrol hapı içmekten nefret ediyorum artık bıktı usandirdi beni hayattankendimi cok kotu hissediyorum cok
Arada bi karın ağrım oluyor o da normal sanırım
Yarın yazarım inşAllah
Sen nasılsın?
Arada bi karın ağrım oluyor o da normal sanırım
Yarın yazarım inşAllah
Sen nasılsın?
8 gün cnm bugün 12 günüm ılk gunkegunke göre öyle yoğun kanamAm varki anlatilmaz basima böyle bişey geldiği için doğum kontrol hapinida içmeyi bıraktım iki gündürCanım adetin ne kadar sürdü peki?
Var tabi olmazmi ama bizden daha iyileride var bnm şu an en çok istediğim şey adetimin bir an önce düzelmesi 48 gün boyunca adet olamamak sonra ilaçla adet olup 8 gününgünün sonunda temizlendjginde 2 gün sonra yıne kanamanın başlaması suan çok kötü ve çok zor BIR psikolojinin altındayımCanım beterin beteri var olsun
herkesin başında bi imtihan var
biraz daha sabır
Sonu güzel olacak inşAllah
Edelim ne olur dua edelim en cok ta bana dua edin çok kotuyum rabbim bi an önce beni bu durumdan çıkarsın kurtarsin hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde hamilelik haberlerimizi paylaşalımMübarek günde dua edelim birbirimize arkadaşlar Rabbim icabet buyurur insAllah
Slm kızlar ben bugün hastaneye gittim doktor letu diye bi ilaç verdi niçin verdiğini bilmiyorum sizce ne ise yarıyor olabilir bu ilaç
Aleykum slm cnm. Hic icmedimde duymadimda keske soraydin eczaciya. doktorinda anlatmasi lazim.Slm kızlar ben bugün hastaneye gittim doktor letu diye bi ilaç verdi niçin verdiğini bilmiyorum sizce ne ise yarıyor olabilir bu ilaç
Aleykum slm cnm. Hic icmedimde duymadimda keske soraydin eczaciya. doktorinda anlatmasi lazim.
Intrnetden bi bak simdi ne isine yariycak.
Unuttum cnm ya az önce nette okudum anladığım kadarıyla yum geliştirici ilacmis buda klomen femara gibi letu da bunların kategorisindeymisAleyküm selam canım sorsaydin keşke doktor veya eczaciya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?