Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
B Beybipattis canim neler yapıyorsun @naznaz16 nasilsin canim
Iyiyim canım çok şükür. Bebeğim 8 ayını doldurmak üzere. Biraz da hasta oldu onunla uğraşıyorum. Sizler Nasılsıniz? Ben eskisi gibi giremiyorum ama arada bakıp çıkıyorum. Varmı hamile olan diğer kızlar nerelerde

Arkadaslar birde aklımı karşıtıran bişey var kesin bilgisi olan var mı? Aynı anda olgunlaşan bir kaç yumurta var diyelim ve bunlardan biri catladi diğerleri soner mi ?

Arkadaslar birde aklımı karşıtıran bişey var kesin bilgisi olan var mı? Aynı anda olgunlaşan bir kaç yumurta var diyelim ve bunlardan biri catladi diğerleri soner mi ?
Sönmez
Oda gelişip zamanı gelince çatlar
Benim ultrason takibinde hep iki yumurtam görünüyordu
Birkaç gün sonra gittiğimde biri çatlamış olurdu
Dr kalan için çatlatma iğnesi verip ilk çatlayan tuttuysa buda tutarsa çoğul gebelik olabilir dediği için çoğu zaman çatlatma iğnesi almadım
Ama akıntı takiplerinde birkaç gün içinde o yumurtanın da çatladigini anlıyodum

Seninde mi iki yumurtan var

Yok takip yapmadım daha önümüzdeki ay nasip se .. muhtemelen Klomen verir doktor öyle demisti cunku ondan aklıma takıldı

Bende klomen kullandim
Çoğul gebelik olma ihtimali yüksek
Senin problem ney
Neden klomen tedavisine başlıyorsunuz
Yaşın kaç canim

Problem yok aslında ondan gitmek istemiyorum 8.ay kornmiyorum doktorumla konuştum bu ayda olmazsa gel bakalım adet günü ama gel dedi ilaç basliycaz 27 yaşındayım canım

Sönen yumurtalar da var divinity arkadaşımızda oyle olmuş ama benim sordugum doktor bir yumurta catlarsa digee yumurtalar gelismeden söner demisti 2 ay once benimde 2 yumurtam vardi soldaki daha olgunlasmiş dedi bende testlerle pik zamanindan sonra deneme yaptıım ve adet donemine kadar denemeler devam ettim ne olur ne olmaz die ama hamile
Problem yok aslında ondan gitmek istemiyorum 8.ay kornmiyorum doktorumla konuştum bu ayda olmazsa gel bakalım adet günü ama gel dedi ilaç basliycaz 27 yaşındayım canım
kalamadim ve 2. Yumun çatladığını ne akıntı ne test gormedim cnm

Evet canım doğru bende öyle duymuştum kalitesiz yumurta soner diye Nitekim burdan başka bi arkadaşta öyle demişti .. aslında benim durum biraz karışık 8 ay tam her ayini degerndirmedim ve ondan tedavi istemiyorum doğrusu

Hayırlısı olsun yaşın çok genç ne güzel hala doğurgan zamanlardasin
İnşallah gönlüne göre olur ilaca gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalirsin

Doğrudur canım
Adet olunca 10 15 yumurta gelişmeye başlar
Bir tanesi daha baskın çıkar o büyür olgunlaşır
Diğerleri büyümez ..söner dedikleriniz onlardir
Ama benimki ikiside kaliteli yumurta oluşup gelişip güzel güzel büyüyordu canım yumurtalarim
O yüzden her ay doktorum bu ayda çoğul gebelik ihtimali yüksek diyordu
Biri tutaydi hayırlısıyla oda yeterdi

Masallah de kiz nazar edecen boyle ya aslinda istedigimiz olsunda bir yumurtayla mi oluyo cift yumurtayla mi farketmez yeterki olsun :)))

Canim bende bir ay tek yum döneminde denedim tutmadi diger ay adet sonu ve diğer ayin adet başı denedim olmadi sadece testlerle sitrese girmemek adina doktor kontrolundr tedavilere baslayacagim diyorim

Selam kızlariniza yum oncesimi kaldiniz
Aleyküm selam canım
Benim iki kızım da gün asiri birliktelik oldu
Hala gün aşırı deneme yapıyoruz
Yaştan dolayı yumurta çatlama anini tutturamam diye risk almıyorum
Verirse rabbim her türlü verir
Bide illa oğlum olsun diye özel bir çabam yok

Diğer topiklerde sorduğum sorulara hiç cevap alamadım
Sadece bu topikte cevap verildi
O yüzden buradayım :)

Canim bende bir ay tek yum döneminde denedim tutmadi diger ay adet sonu ve diğer ayin adet başı denedim olmadi sadece testlerle sitrese girmemek adina doktor kontrolundr tedavilere baslayacagim diyorim

Aynen canım bende adet sonrası bi kaç defa denedim bazen es geçtim bazen zamani olmadı testlerle ugrasmak istemiyorum adet sonrası yine deniycem ve doktor yardımı alcak unsAllah Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…