Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam kızlariniza yum oncesimi kaldiniz
Aleykum selam canim. Ilk kizima hamile kaldigimda yeni evliydik ayin 13 inde adet gordum ben 24 nde gelin oldum. sonrazi malum her gun oluyodu iliski. Yumurtlama gunide olmustur tabiki.
2 nci kizimda gun asiri denemedeydik adet bitiminden sonra.

Masallah de kiz nazar edecen boyle ya aslinda istedigimiz olsunda bir yumurtayla mi oluyo cift yumurtayla mi farketmez yeterki olsun :)))
Maşallah maşallah

Kizlar merhaba hepinize
Folik asit kullanmaya basliycam. Gecmi kaldim acaba. Bilginiz varsa cevap lutfen. 5 haftayi bitirdik sukir.
Canim yürüyüşteydim
Mesajını cevapliycaktim çoklu alıntı yapınca naptıysam mesajlar birbirine girdi
Hemen başla folik asite
3 aylık olana kadar kullandırıyor doktorlar

Kızlar ben hep soldan yumurtluyorim ya hep sol agrir iki ay da yum zamani doktor muanesinr gittigimde hep sol yumurta olgunlaşmisti benimde bu sag sol kafami kurcaliyor

Aleykum selam canim. Ilk kizima hamile kaldigimda yeni evliydik ayin 13 inde adet gordum ben 24 nde gelin oldum. sonrazi malum her gun oluyodu iliski. Yumurtlama gunide olmustur tabiki.
2 nci kizimda gun asiri denemedeydik adet bitiminden sonra.
Teşekkür ederim Rabbim sizinde gönlünüze göre versin 2 oglum var adet bitti ilişki oldu benim

Sizin oglnuz var galiba allah bagislasin. Hangi taraftan yumurta olusmustu. Yada ilk haftalarda hangi taraftayti sag mi sol mu hatirliyomusunuz ?
Bilmiyorum ne taraftan olduğunu canim ozman da adet biter bitmez ilişki olmuştu eşim doluydu 3 ay ayrı kaldık is gereği ile gelince bende adetten temizlenmistim ilişki oldu yine akabininde oldu ama hatirlamiyom hamilelik le birlikte 10 sene gecti

Kızlar ben hep soldan yumurtluyorim ya hep sol agrir iki ay da yum zamani doktor muanesinr gittigimde hep sol yumurta olgunlaşmisti benimde bu sag sol kafami kurcaliyor
Canim bu konuya inan cok kafama taktim cok arastiryorum. Sagdan cepden yumurtlayip oglu olanda var kizi olanda. Ama cogunlugun sagdan oglu olmus yani oran 100 de 90 kadar yuksek diye bilirim.

Anladim tam cnm cevabin icin tesekurler rabbim gonlunizden geceni nasip etsin sizede..

Canim nedenini doktorani sor istersen her ay ayri taraflardan yumurta gelismesi lazim cunki. Mesela bu topikte ultrason takiple hamile kalip oglu olan arkadaslar var hepsi sagdan yumurtlamis. Benimde bu ay sagdan olusmustu yumurta bakalim nasip kismet.

Peki tek ilişkimi oldu

Bir kere sordum canım demek8 soldan yumurtluyorsun deyip geçiştirdi

Kizlarinin annecigi A Asell80 divinity @suuuus 4716 kızlar güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim
Allah hepinizden razı olsun. Çok şükür iyiyim toparlandım. Cuma kontrolüm var ve patoloji sonucum gelecek bende durumlar bunlar
Kizlarinin annecigi canım inşAllah salihlerden sağlıklı bi oğlana gebesindir içine birşey doğuyor mu?
Sağ sol olayına hiç takılma bence ağrı soldan olur yumurta sağdan çatlar ya da tersi. Ultrasonla kesin söylenmedikçe kimse kesin bilemez sadece tahmin eder. Sonuçta herkes de gitmiyor her ay kontrole. Bende kızımın sağdan olduğunu düşünüyorum mesela.
A Asell80 canım sende aynı şekilde bunu kafana takma
@suuuus 4716 canım sen napıyorsun ne durumdasın?
divinity canım nasıl gidiyor diyet? Deneme var mı bu ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…