- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.881
Kaç yaşındasın canımAslında öyle olması lazım ama spermleri yeniliyoz ya belki işte bir ihtimal
Öteki türlü riske atamadım kuzum ya beş aydır olmadı
Kaç yaşındasın canım
Kaç çocuğun var
Allah bağışlasın kızınıCanım 34 yasındayım 8 yasında bir kızım var ellerinden öper
Ara fazla :) bir de oğlum olsun çok isterim
21+5=26-9=17Kizalar hepinize merhaba.
Bu yontem cocuklarnizda tutuyomu denermisiniz.
Hamile kaldigin yas + hamile kaldigin ay - 9 = cift cikarsa sayi kiz. Tek cikarsa erkek.
(Dikkat edilmesi gereken son adet tarihin dilde hamilenkaldigim ay ).
iyiyim cnm sen nasılsın? Ben bayadır yokum kızlarımla bayadır geziyoruz
28 çıkıyor bende tutmadı.Kizalar hepinize merhaba.
Hamile kaldigin yas + hamile kaldigin ay - 9 = cift cikarsa sayi kiz. Tek cikarsa erkek.
Insallah bebisin seninledir canim. Sabah ilk idfarlami yapmistin ?Eki Görüntüle 2173869
Bata 2 kala durumlar
Evet canım ilk idrarla yaptımInsallah bebisin seninledir canim. Sabah ilk idfarlami yapmistin ?
Hayırlı olsun inşallah canımEki Görüntüle 2173869
Bata 2 kala durumlar
İnşallah hayırlısı olur canım benim kan verince kesin belli olacak daha kan testi yaptırmadımHayırlı olsun inşallah canım
Hayirli olsun cnm hadi insl. Cizgi hemen belirdiyse hamilesin.Evet canım ilk idrarla yaptım
Canim benim kizlarin arasida 8 yas, Allah gönlündekini nasip etsin inşallahCanım 34 yasındayım 8 yasında bir kızım var ellerinden öper
Ara fazla :) bir de oğlum olsun çok isterim
Kizalar hepinize merhaba.
Eki Görüntüle 2173869
Bata 2 kala durumlar
Canim benim kizlarin arasida 8 yas, Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Canım bende tutmadı
Hadi gözün aydın canım, İnşallah gölündeki tutunmuştur
İnşallah canım allah herkese nasip etsinCanim benim kizlarin arasida 8 yas, Allah gönlündekini nasip etsin inşallah
Canım bende tutmadı
Hadi gözün aydın canım, İnşallah gölündeki tutunmuştur
5dk sonra belirmeye başladı canım hayırlısı olsun inşallahHayirli olsun cnm hadi insl. Cizgi hemen belirdiyse hamilesin.
Ben de dün test yaptım hafif çizgi çıktı bugün de regl oldum malesef5dk sonra belirmeye başladı canım hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı canimBen de dün test yaptım hafif çizgi çıktı bugün de regl oldum malesef(((
Rabbim bu adetten sonra nasip eder inşallah bende korkuyorum silik gibi geliyo adet olacam diye ama4 gündür yapıyorum git gide koyulaşıyo gibi geliyor farklı markalarla deniyorum hatta bozuktur diye yarın tekrar yapıcam bat 1 ağustos adet olmazsam inşallah 1inde yada 2 sinde kan yaptırıcam 2 si doğumgünüm umarım hediyem bebişim olurBen de dün test yaptım hafif çizgi çıktı bugün de regl oldum malesef(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?