Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
persembe gunu cat. ignesi kullandim 13 ve 37.saatlerde iliski oldu ve sonraki gun dr catladi diyince iliski olmadi sizce tutarmi yada erkek cocuk icin nasil olmasi gerekti

Kızlar merhaba,

bata 6 gun kala rüyamda büyük dedemi gördüm ve hamile oldugumu öğrendim.. sabah test yaptım ve hamileydim cok sükür... Sizce rüyayı ben gördüm kızım olacak diye mi yormalıyım, dedemi gördüm diyerek oglum olacak diye mi yormalıyım?

5 54Kbr54 canim test yaptinmi. Bugun bat gununde yanilmiyosam.
Yaptım canım çift çizgi ama koyu değil geçenki testimle aynı misafirimde var kan veremedim yarın inşallah testekoyulaşma olmadı acaba kimyasal gebelik mi yaşıyorum diye düşünüyorum

Selam hatunlar
Çatlama gününü yakaladık
İnşallah sağlıklı bir döllenme olur ve sağlıkla gelir bebiş
Tam günü oldugundan erkek umudum sürüyor :)
canim sence benim cay.ignesinden sonra 13 ve 37.saatlerde sadece iliski olduya olursa erkek ihtimali olabilirmi

Kızlar sonuçlarım cuma çıkmamıştı yeni geldi
Temiz çıktılar çok şükür
Doktor ultrasonla da baktı bi sorun yok rahmin temizlenmiş hamile kalabirsin dedi
Bu arada bi kızım olduğunu biliyordu ama erkek istiyorum falan dememiştim
Adetin bittikten 7-8 gün sonra denemelisin bebek dedi
Bende ovulasyon testi kullanıyorum dedim çok iyi dedi
Durumlar böyle 2 gün sonra inşAllah evime dönüyorum bundan sonrası nasip kısmet
Sizlerde inşAllah iyisinizdir ve herşey yolundadır

Çok sevindim temiz çıkmasına cnm rabbim bidaha yasatmasin sağlık sıhhat versin inşallah bizlerde iyiyiz çok şükür

Maşallah çok güzel İnşallah sağlıkla gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim

Masallah ne guzel cnm cok sevindim. Insallah saglikla sihhatla gonlunden gecene en kisa surede hamile kalirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…