- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.921
Rabbim hayırlısını versin bidahaki ay olur inşallah üzülmeAdet oldum kızlar kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay nasip olmadı
İlk denemeydi bu ay zaten vakti varmış daha nasip önümüzdeki günlere inşallahRabbim hayırlısını versin bidahaki ay olur inşallah üzülme
İnşallah canım. Bende dün Doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi çok hareketli dedi . Öğrensem buraya yazıcam hemenİlk denemeydi bu ay zaten vakti varmış daha nasip önümüzdeki günlere inşallah
Nasip gelecek ayaymis canim. Gelecek ay gonlundeki tutunur insallah.Adet oldum kızlar kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay nasip olmadı
Wakit nasilda cabuk geciyo masallah. Kac haftaliksiniz bebisle. Icimden bir ses senin oglun olucagni soyleyuİnşallah canım. Bende dün Doktora gittim ama cinsiyeti söylemedi çok hareketli dedi . Öğrensem buraya yazıcam hemen
Geçiyo gerçekdende 13 hafta olmuşuz . İnşallah öğrenince mutlaka yazıcam çünkü olumlu haber almak bir umut oluyo diğeri içinWakit nasilda cabuk geciyo masallah. Kac haftaliksiniz bebisle. Icimden bir ses senin oglun olucagni soyleyu
Ogrenir ogrenmez yaz lutfen cok merak ediyorum.
Gözün aydın olsun canım çok sevindimKızlar sonuçlarım cuma çıkmamıştı yeni geldi
Temiz çıktılar çok şükür
Doktor ultrasonla da baktı bi sorun yok rahmin temizlenmiş hamile kalabirsin dedi
Bu arada bi kızım olduğunu biliyordu ama erkek istiyorum falan dememiştim
Adetin bittikten 7-8 gün sonra denemelisin bebek dedi
Bende ovulasyon testi kullanıyorum dedim çok iyi dedi
Durumlar böyle 2 gün sonra inşAllah evime dönüyorum bundan sonrası nasip kısmet
Sizlerde inşAllah iyisinizdir ve herşey yolundadır
Canim cok gecmis olsun yawruna. Tez zamanda sagligina sihhatina kawusur insallah.Gözün aydın olsun canım çok sevindim
Senden güzel haber bekliyoruz o vakit :)
Ben 1 ağustosta adet oldum
Ve küçük kızım ayağını kırdı
En az 1 ay alçıda kalacakmis
Geçmiş olsun cnmGözün aydın olsun canım çok sevindim
Sağol canım Allah razı olsunÇok sevindim temiz çıkmasına cnm rabbim bidaha yasatmasin sağlık sıhhat versin inşallah bizlerde iyiyiz çok şükür
Sağol canım Allah razı olsunMaşallah çok güzel İnşallah sağlıkla gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim
Sağol canım Allah razı olsunMasallah ne guzel cnm cok sevindim. Insallah saglikla sihhatla gonlunden gecene en kisa surede hamile kalirsin.
Canım çok ama çok üzüldümAdet oldum kızlar kimyasal gebelik geçirdim sanırım bu ay nasip olmadı
Canım çok geçmiş olsunGözün aydın olsun canım çok sevindim
Saol canim Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun
Rabbim beterinden korusun tez zamanda şifa versin
Aynen cnm aminSağol canım Allah razı olsun
En kısa zamanda seninde şifa bulmanı dilerim
Bayağı bunaldın sende
İnşallah canım Rabbim evlat isteyen herkeze tez vakitte verir inşallahCanım çok ama çok üzüldüm
Şuan nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum..
İnsanın sevinci yarım kalıyor
Bana kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalma şansının çok yüksek olduğunu söylemişlerdi
İnşaAllah sende öyle olur
Rabbim yerini doldurur
Geçmiş olsun canımGözün aydın olsun canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?