Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım adete 5 gün varken testler silik çizgi şeklinde belirdi adet günümde pembe ama yine silik çift çizgiydi adetim 1 gün geçti önce pembe leke geldi yine test yaptım çift çizgiydi sabahına adet oldum nasip böyleymiş denemelere devam adetten sonra

Selam kızlar ben bugün hastaneye gittim 3 tane yumurtam büyümüş doktor gün aşırı ilişki dedi ne olur bana dua edin gebe kalabileyim bu ay 2 tane yum sagda bitane solda çok istiyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah hamile arkadaşlarım benide duaniza katın ne olur ismim kübranur

Hayırlısı olsun inşallah tutar canım ilaç falan kullandınmı kendiliğinden büyüyen yumurtaların mı 3 tane canım

Hayırlısı olsun inşallah tutar canım ilaç falan kullandınmı kendiliğinden büyüyen yumurtaların mı 3 tane canım
Sagol cnmIlaç kullandım cnm letu diye bi ilacti daha önce ıki ay klomen kullandım o zaman da ılk kullandığım ay 2 yum büyümüştü sonraki ay bitane yum büyüdü tutmadı maalesef o zaman lar şimdi bu ay bu ilacı ictim 3 yum büyümüş ıns bu ay emeklerimizin karşılığını alırız özel hastanede tedavi oluyorum maddi sıkıntımız var ama ne yapalım çok istiyoruz bi bebeğimiz daha olsun doktor bu yumlar 2 3 güne çatlar dedi

Ama bnm moralim çok bozuk güzel anneler ANNEM ve kardeşlerim burdan gittiler teyzemin yanına bu ay burada olmayacaklar 24 ağustos kızımın doğum günü 21 ağustos bayram ben annemin elini opemiycem yanımızda olamayacak bu bayram biliyomusunuz ben hiçbir bayramı annesiz geçirmedim ama bu bayram annem yok yanimda icim açıyor yüreğim yanıyor aklımdan çıkmıyor annesiz nasıl gecirecem bu bayrami çok zor rabbim kimsenin annesini başından eksik etmesin

İnşallah bu sefer tutar canım tekrar kontrole çağırdımı çatlatıp çatlamadığına bakmak için

Prensesim2016 inşallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz. İnşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim ve bütün isteyip dört gözle bekleyenlere . Bende geçen bayramı yanlız geçirdim çok çok zor oluyor anlıyorum seni..ama nekadar stres yaparsan işler okadar negatif oluyo kalbini ferah tut

Kendin testlerle takip yap tam gününüde değerlendirmiş olursun hergün ilişkiye girmiyceksen kaçırma ihtimali olmasın bence canım
Cnm ovu testinden anlamıyorum yoksa yapardim ilişkiyi doktor 1 hafta icinde bu geceden itibaren 1gün olacak 1 gün olmayacak sekilde deniyecez bakalım ıns tutunur bebisim dualariniza ihtiyacım var

Inşallah cnm sağol ıns bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sende evet annemden ayrıldım bu stres mahvetti beni ıki gündür aklım başımda degil kendi kendime ağlıyorum hep ve bu yüzden korkuyorum ki yine bu ayda olmayacak bu yüzden stres çok kötü bişey ya

Canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder. Hamileyim diye sevincegin gunleri bekliyorum hayirlisiyla.
Stres yapma her seyi oluruna birak. Bide yumlari takipte kal ultrasonla mutlaka.

Amin cnm basindan eksik etmesin kimsenin cok zor . Annenin yerini tutan olmuyor malesef . Ama sende stres yapma sonra yumlarda etkilenyo. Yaninda esin kizin var onlarla beraber mutlu bayramlar gecirirsin insl.

Canim insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder. Hamileyim diye sevincegin gunleri bekliyorum hayirlisiyla.
Stres yapma her seyi oluruna birak. Bide yumlari takipte kal ultrasonla mutlaka.
Inşallah cnm amin yum için bidaha doktor çağırmadı beni şimdi yine gitsem aynı doktora bişey demezmi mesela bugün gittim yumlar 2 3 güne çatlar dedi ben ne zaman gidiyim tekrar baktırmak için bu arada sende gittinmi hiç hastaneye kendin için cnm

Amin cnm basindan eksik etmesin kimsenin cok zor . Annenin yerini tutan olmuyor malesef . Ama sende stres yapma sonra yumlarda etkilenyo. Yaninda esin kizin var onlarla beraber mutlu bayramlar gecirirsin insl.
Amin cnmGerçektende kimse onun yerini tutmuyor deliler gibi habire birseyimi kaybetmişim gibi etrafima bakiniyorum ama ne yapiyim çok üzülüyorum ıster istemez ben bu yasima kadar annemden hiç ayrılmadım şimdi bu ayrılık çok zor geliyor bana

Cnm 2 gun sonra ne durumda diye bakmaya geldim de doktora . Catlamissada sivi var catlamis der sen ona gore olursun. Ilk deneme yaptigim aylarda banada sagda yum catlamak uzere catlar yarina demisti. Bende kesin tutdu bu ay diye umutla bekledim. Bi baktim adet olmusum beklerken. o yumda kista donusmus adetin 2 nci guni gitdigimde. Icin rat etmesi acisindan onemli en azindan kendinide tanirsin. Cunki cogu zaman ayni anda 2 we 3 yum gelistigi zaman 1 catlayip bazilari kendiliginden sonyomus. Bide bolca havuc tuket.
Doktora Yarin gidicem insallah cnm. Guzel haberlerle gelirim insl.

Oyledir cnm. Ben hic o mukemmel duyguyu tadamadim. Tahmin ediyorum sadece. Annem bizi beni we ikizimi dunyaya getirirken hayatini kaybetmis. Bizede annanem bakti sagolsun cok iyi bakti anne derim canimdan cok severim. Evlendigimden beride ayri cok uzaklardayim ondan. Ozluyorum bende.. Insl en kisa zamanda annecigne kawusursun kuzum.

Hadi gözün aydın 3 yumurtadan biri tutar inşallah
Yada sen çok istiyorsun ikisi tutsun inşallah :)
Hayırlısıyla olur inşallah sen canını sıkma
Sen yine kafaya takacak bişey bulmuşsun
Bende hiçbir bayramı annesiz gecirmiyordum 2 sene önce vefat etti
Keşke hayatta olsaydı da uzakta olsaydı sesini duysam yeterdi

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
Anneanne den de Allah razı olsun size bakmış büyütmüş eksikliğini hissettirmemeye çalışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…