- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.961
Cnm bilmiyorum fazla anlamıyorum ama doktor gösterdi bana ultrasonda yumlari sagda 2 yum yanyanaydi diğeri solda tekti bak buda etrafindaki sıvı dedi yumrta sıvısı dedi peki ne zaman çatlar dedim 2 3 gune dedi anlamadığım bu sıvı cattan once mi olur sonrami çünkü ultrasonda doktor yumun etrafindaki siviyi gosterduCnm 2 gun sonra ne durumda diye bakmaya geldim de doktora . Catlamissada sivi var catlamis der sen ona gore olursun. Ilk deneme yaptigim aylarda banada sagda yum catlamak uzere catlar yarina demisti. Bende kesin tutdu bu ay diye umutla bekledim. Bi baktim adet olmusum beklerken. o yumda kista donusmus adetin 2 nci guni gitdigimde. Icin rat etmesi acisindan onemli en azindan kendinide tanirsin. Cunki cogu zaman ayni anda 2 we 3 yum gelistigi zaman 1 catlayip bazilari kendiliginden sonyomus. Bide bolca havuc tuket.
Doktora Yarin gidicem insallah cnm. Guzel haberlerle gelirim insl.
Amin cnm .Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun insaallah annenin .Çok üzüldüm aneanedende allah razı olsun hakki ödenmez onlarin rabbim korusun onu basindan yanından eksik etmesinOyledir cnm. Ben hic o mukemmel duyguyu tadamadim. Tahmin ediyorum sadece. Annem bizi beni we ikizimi dunyaya getirirken hayatini kaybetmis. Bizede annanem bakti sagolsun cok iyi bakti anne derim canimdan cok severim. Evlendigimden beride ayri cok uzaklardayim ondan. Ozluyorum bende.. Insl en kisa zamanda annecigne kawusursun kuzum.
Inşallah 2 si tutar cnm ikiz olsun çok istiyorum ama yinede hakim da hayırlısı olsun belki hicbiride tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah dün gece deneme oldu bu sabah sağ kasığım çok ağrı ve sancı yapıyordu garanti olsun diye az önce yine deneme oldu allah rahmet eylesin anneciğine biliyorum beterin beteri var ama dediğin gibi her ay sanki stres olsun diye birşeyler engel oluyor elde değil kahrolmamak rabbim evlatlarinin eksikliğini acısını göstermesin sanaHadi gözün aydın 3 yumurtadan biri tutar inşallah
Yada sen çok istiyorsun ikisi tutsun inşallah :)
Hayırlısıyla olur inşallah sen canını sıkma
Sen yine kafaya takacak bişey bulmuşsun
Bende hiçbir bayramı annesiz gecirmiyordum 2 sene önce vefat etti
Keşke hayatta olsaydı da uzakta olsaydı sesini duysam yeterdi
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
Anneanne den de Allah razı olsun size bakmış büyütmüş eksikliğini hissettirmemeye çalışmış
Amin canim cok saol.Hadi gözün aydın 3 yumurtadan biri tutar inşallah
Yada sen çok istiyorsun ikisi tutsun inşallah :)
Hayırlısıyla olur inşallah sen canını sıkma
Sen yine kafaya takacak bişey bulmuşsun
Bende hiçbir bayramı annesiz gecirmiyordum 2 sene önce vefat etti
Keşke hayatta olsaydı da uzakta olsaydı sesini duysam yeterdi
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennettir inşallah
Anneanne den de Allah razı olsun size bakmış büyütmüş eksikliğini hissettirmemeye çalışmış
Cok saol cnmAmin cnm .Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun insaallah annenin .Çok üzüldüm aneanedende allah razı olsun hakki ödenmez onlarin rabbim korusun onu basindan yanından eksik etmesin
Insallah canimKizlarinin annecigi yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm
Gittinmi cnm hastaneyeAmin canim cok saol.
Seninde annecignin mekani cennet olsun.
Cok saol cnm
Insallah canim
Canim yarin gidicem insl. Gitdigim doktori aradim ise gelmemis yarin gelmemei soyledi .Gittinmi cnm hastaneye
Canim yeni hamile nin bebisi buyu masallah. 14 haftaya gitmislerdir.yenihamile Kizlarinin annecigi doktora gittiniz mi kızlar durumlar nasıl cinsiyetler belli olmadı mı daha :)
Canim yarin gidicem insl. Gitdigim doktori aradim ise gelmemis yarin gelmemei soyledi .
Canim yeni hamile nin bebisi buyu masallah. 14 haftaya gitmislerdir.
Biz henuz 7 haftayi bugun dolduruk.
Senin durumlar nasil canim beklemedemisin bat nezamandi ?
Canim dogum yapmis dediler oglu olmus.Kızlar @elifemm arkadaşımız vardı, hamileydi, doğum yaptımı bilen varmı???? Hesabı kapalı sanırım bulamadım
Hadi gelecek ay guzel haberler veririsin cnm. Gecmis olsunHadi hayirlisi olsun inşallah cancagizim ben bu ayı değerlendirmedim grip oldum ve ilaç kullandım nasipse bi daha ki ay a kaldı canım .. bi farklılık var mı peki kızlarda ki hamileliginle
Hadi gelecek ay guzel haberler veririsin cnm. Gecmis olsun
Fark var canim ama ben pek inanmiyorum. Belirtilere. 2 kizimdada farkliydi hamileligim ozamanlarda erkekmi acaba demistim.
Anladım cnm hayırlısı olsun ınsCanim yarin gidicem insl. Gitdigim doktori aradim ise gelmemis yarin gelmemei soyledi .
Canim yeni hamile nin bebisi buyu masallah. 14 haftaya gitmislerdir.
Biz henuz 7 haftayi bugun dolduruk.
Senin durumlar nasil canim beklemedemisin bat nezamandi ?
Canim kotu koku varsa enfensiyondur. Korkulcak biseyin yokdur insl. Yumlara mutlaka baktir canim ne durumda gorursin icinde rat olur. Guzel haberlerle gel kuzum.Kızlar soracam diyorum ama unutuyorum cuma gunungününden beridir başımda çok kötü bi ağrı var cmt doktora söyledim östrojen hormonun etkisi dir dedi sizce hala geçmemesi normalmi bu aradaKizlarinin annecigi yarın gidip bi yumlara baktiriyim diyorum bide afedersiniz idrarim çok kötü kokuyor korkarımki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diye kaşıntı yanma yok ama
Sağol cnm Allah razı olsun inşallah güzel haberler duyarımCanim kotu koku varsa enfensiyondur. Korkulcak biseyin yokdur insl. Yumlara mutlaka baktir canim ne durumda gorursin icinde rat olur. Guzel haberlerle gel kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?