Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm bilmiyorum fazla anlamıyorum ama doktor gösterdi bana ultrasonda yumlari sagda 2 yum yanyanaydi diğeri solda tekti bak buda etrafindaki sıvı dedi yumrta sıvısı dedi peki ne zaman çatlar dedim 2 3 gune dedi anlamadığım bu sıvı cattan once mi olur sonrami çünkü ultrasonda doktor yumun etrafindaki siviyi gosterdu

Amin cnm .Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun insaallah annenin .Çok üzüldüm aneanedende allah razı olsun hakki ödenmez onlarin rabbim korusun onu basindan yanından eksik etmesin

Inşallah 2 si tutar cnm ikiz olsun çok istiyorum ama yinede hakim da hayırlısı olsun belki hicbiride tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah dün gece deneme oldu bu sabah sağ kasığım çok ağrı ve sancı yapıyordu garanti olsun diye az önce yine deneme oldu allah rahmet eylesin anneciğine biliyorum beterin beteri var ama dediğin gibi her ay sanki stres olsun diye birşeyler engel oluyor elde değil kahrolmamak rabbim evlatlarinin eksikliğini acısını göstermesin sana

Amin canim cok saol.
Seninde annecignin mekani cennet olsun.
Amin cnm .Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun insaallah annenin .Çok üzüldüm aneanedende allah razı olsun hakki ödenmez onlarin rabbim korusun onu basindan yanından eksik etmesin
Cok saol cnm
Kizlarinin annecigi yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm
Insallah canim

Hadi hayirlisi olsun inşallah cancagizim ben bu ayı değerlendirmedim grip oldum ve ilaç kullandım nasipse bi daha ki ay a kaldı canım .. bi farklılık var mı peki kızlarda ki hamileliginle

Hadi hayirlisi olsun inşallah cancagizim ben bu ayı değerlendirmedim grip oldum ve ilaç kullandım nasipse bi daha ki ay a kaldı canım .. bi farklılık var mı peki kızlarda ki hamileliginle
Hadi gelecek ay guzel haberler veririsin cnm. Gecmis olsun
Fark var canim ama ben pek inanmiyorum. Belirtilere. 2 kizimdada farkliydi hamileligim ozamanlarda erkekmi acaba demistim.

Hadi gelecek ay guzel haberler veririsin cnm. Gecmis olsun
Fark var canim ama ben pek inanmiyorum. Belirtilere. 2 kizimdada farkliydi hamileligim ozamanlarda erkekmi acaba demistim.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum mesela ablamin 3 oğlu ikisinde hiç bulantı kusma yasamadi 3. De hep çıkardi bulantısı hep vardı bende o arada kızıma hamileydim aynı şeyleri yaşıyorduk onunda benimde 6.aya kadar gistermedi kendini hep kız dedik ama onun oğlu oldu benim kızım farklılik gosteriyor

Anladım cnm hayırlısı olsun ıns

Kızlar soracam diyorum ama unutuyorum cuma gunungününden beridir başımda çok kötü bi ağrı var cmt doktora söyledim östrojen hormonun etkisi dir dedi sizce hala geçmemesi normalmi bu arada Kizlarinin annecigi yarın gidip bi yumlara baktiriyim diyorum bide afedersiniz idrarim çok kötü kokuyor korkarımki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum diye kaşıntı yanma yok ama

Merhabalar hanımlar benim cinsiyet belli değil öğrenemedim malesef :) kızlarda bu haftalarda öğrenmiştim ama bunda çok hareketli göremiyorum dedi hayırlısı ben kendimi kıza hazırladım zaten :) ilk 2 ay çok halsizlik vardı ağzımın tadı hiç yoktu içim çok kötü oluyordu ama 20 gündür falan iyiyim . Annemler deyim kalabalık olduk bayağı günün nasıl geçtiğini bile anlamıyorum. Kızların kinden farklımı onuda çok anlamadım :) insan unutuyor valla öncekileri . Bayramdan sonra anca giderim kontrole artık ozaman inşallah görürüz . Rabbim sağlık versin en kısa zamanda sizlerden de güzel haber almak nasip olur inşallah ....

Canim kotu koku varsa enfensiyondur. Korkulcak biseyin yokdur insl. Yumlara mutlaka baktir canim ne durumda gorursin icinde rat olur. Guzel haberlerle gel kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…