Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nasıl geçecek 12 gün diyordun ama bak geçti ve minicik de bi misafir getirdi
Amin canım allah razı olsun kan verip tamamen tescilleyince içim rahat etcek Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin

İnşallah canım inşallah daha var umarım sağlıklı gebeliğim olur bu sefer yarın kan vericem veremezsemde bi test alıp tekrar bakıcam cuma illa bi tereddüt oluyo içimde

Çarşamba günü öylesine yaptım köyü kıvamlı katı alıntım vardı bugün öğleden başlayan sıvı akinntım var ara ara adet olurmuş gibi su gibi aceba yumurtam çatlamıştı catliyormu ilişki kısamı olmasami bide çin takvimine uymuyor çin takvimi kız diyor son olarak ilişki öncesi ne yapmam gerekiyor sizce SEVECENIM

Eklentiler

• 20180829_185259.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 74
Sanirim sali gunu testi yapmadin keşke yapmış olsaydin da daha iyi anlardık pikden sonraki ki hali mi yoksa daha koyulasacak mi die ben cok bilgili degilim ama kendim bildigim kadarıyla şunu soyleyeyim gece 11 de testi tekrarla daha koyulasacak bence bu gece de catlar yarin da catlar yada çatlamış gece daha da siliklesmis olabilir aksamki testine göre karar verirsin canm bence pik durumu olacak gece insallah rabbim işini rast getirsin

Yani gece eyer koyulasıysa bekleyeyim siliklesirse ilişki olsun diyilmi akıntıdan da anlaşılmıyordu benim bugün öğlen başlayan çok su gibi akintım var hatta adet oldum sandım

10 buçuk 11 gibi sıvı almadan testi tekrarla silikleşme olursa muhtemelen gece yada sabah erken çatlamıştır erkek olma ihtimali azalır ama koyulaşma olursa daha vaktin var demektir piki beklersin adetin kaçıncı günü kaç günde adet oluyorsun

Canim bazi testlee bundan daha da koyu oluyo mesela senin bu testin daha koyuluga dogru gidebilir kimine gore bu piktir birkac saat sonra bundan birazcik daha silikse kesin catlamis denir mesela benim 3 gun bundan daha koyu pik durumu sürdü 2 ay yum zamaninda senin iki testin arasinda olan testin olmus olsaydi kolaylikla pin denir aksama catlar denirdi acaba dun bundan daha koyuydu bu acilmjs hali mi bilemiyoruz test yapmadiign icin oyuzden bence aksami bekle zaten esin aksam gelecek iliski olmadan once testi tekrarla daha koyuysa deneme hafif silikse deneme yap cok silik olmussa deneme yapma

Bilen arkadaslae daha iyi fikir verir ben cok bilgili olmadığım için kendimce düşüncelerim bu yönde

Peki ben akşam testi atsam buraya bakarmısınız rica etsem ayın 16 sında adet olsm 4 gün sürdü ama bi kaç aydır düzenszz adet oluyorum eskiden 28 günde 1 'di artık 30 31 29 değişimi anlamadım 3 aydır böyle

Vallaha çok güzel açıkladın su an anladım akşam bakıcam o zaman çok teşekkür ederim ilişki öncesi kahve sadece dimi akşam sizi bulamayabilirim onn için şimdiden sorayim

Ben gibi düzenin benim 16. Gün pik oluyor muhtemelen senin daha var gibi geldi gece bakarız yine testlere yardımcı oluruz sen eşine gelir gelmez keçi boynuzu pekmezi varsa ver bi iki kaşık ilişkiden önce kahve ve soğuk duş yapsın benim bildiğim bunlar canım muz badem fındık fıstık yer duruma göre

O inanmiyo ona saçma geliyo bunlar pekmezi yetiremem ama kahve muz falan verebilrm çaktırmadan akşam görüşürüz o zaman çok tesekkurler

Bu arada bugün adetinin 14. Günü ben demek isterimki ayın 16 sında 16 ağustosta adet oldum son adet tarihim 16 :)♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…