- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.361
Ah bu adamlar ne yazıkki öylelerO inanmiyo ona saçma geliyo bunlar pekmezi yetiremem ama kahve muz falan verebilrm çaktırmadan akşam görüşürüz o zaman çok tesekkurler
Anladım canım adet düzenin ben gibi olunca 16. Gün pik olur dedim 14.günde olduğun için daha pik olmamıştır kaçırmamışızdır diye tahmin ediyorumBu arada bugün adetinin 14. Günü ben demek isterimki ayın 16 sında 16 ağustosta adet oldum son adet tarihim 16 :)♡
Inşaallah ya :)Anladım canım adet düzenin ben gibi olunca 16. Gün pik olur dedim 14.günde olduğun için daha pik olmamıştır kaçırmamışızdır diye tahmin ediyorum
Merhaba cnm hatırladım seni hoşgeldinKızlar merhaba ben erkek bebek istiyorm hayırlı sağlıklı herşeyden önce beni hatırlayanlar olabilir :)
Canim senin bebişin cinsiyet belli olmadı mı daha
Olmadı canım, bişey sorucam etraf diyo ki erkek bebek erken hareket eder hissedilir, kız bebek geç hissedilir. Kızlarımda 13 haftalardan sonra gayet net hissetmiştim, ama bunda 16 hafta oldu hala hissetmiyorum varmı bu yönde bilginiz
Ne diyosunuz kizlar
Sıvı alımına dikkat ettinmi meyve veya sıvı tükettinmi canımNe diyosunuz kizlar
Yok canım sıvı almadım hicSıvı alımına dikkat ettinmi meyve veya sıvı tükettinmi canım
Olmadı canım, bişey sorucam etraf diyo ki erkek bebek erken hareket eder hissedilir, kız bebek geç hissedilir. Kızlarımda 13 haftalardan sonra gayet net hissetmiştim, ama bunda 16 hafta oldu hala hissetmiyorum varmı bu yönde bilginiz
Ya bu saatte cevap verecek kimse yok su an kahve içiyorum denicem inşallah istediğim gibi ölür çok teşekkür ederim zaten banada çatlamış gibi geldi çünkü bugün sabahtan başlayan akintım vardı su gibi saat 6 dan beri kesildi ve dün gece çok ateş basıyordu yatamıyordum odadan odaya geçtim bide kurban bayramı dolayısıyla sürekli kırmızı et yiyoruz onunda etkisi var biliyosun su anda kahve yaptm içiyoruz hayırlısı artık kafamı karıştıran tek şey çin takvimi oda tutmayanlar da var bende onlardan olurum inşaallah ama kızımda tutmuştu ve akrabalarim dada tuttu :) hayırlısı artikCanim bence catlamis ben olsam deneme yapardım bu aksam ama benim lafimla hareket etme kelin ilaci olsa devamini biliyon zaten :) bilen birkac arkadastam daha cevao al sonra
Çin takvimini unut benim kızımıda oğlan gösteriyordu bencede çatlamış silikleşme var sıvıya dikkat ettim diyorsun deneme yap duanı et bölgesel soğuk duş yaptır eşineYa bu saatte cevap verecek kimse yok su an kahve içiyorum denicem inşallah istediğim gibi ölür çok teşekkür ederim zaten banada çatlamış gibi geldi çünkü bugün sabahtan başlayan akintım vardı su gibi saat 6 dan beri kesildi ve dün gece çok ateş basıyordu yatamıyordum odadan odaya geçtim bide kurban bayramı dolayısıyla sürekli kırmızı et yiyoruz onunda etkisi var biliyosun su anda kahve yaptm içiyoruz hayırlısı artık kafamı karıştıran tek şey çin takvimi oda tutmayanlar da var bende onlardan olurum inşaallah ama kızımda tutmuştu ve akrabalarim dada tuttu :) hayırlısı artik
Esime kahve yaptım gel beraber kahve içelim dedim ben kahvemi içtim benimkide icsene diyoÇin takvimini unut benim kızımıda oğlan gösteriyordu bencede çatlamış silikleşme var sıvıya dikkat ettim diyorsun deneme yap duanı et bölgesel soğuk duş yaptır eşine
Çin takvimini unut benim kızımıda oğlan gösteriyordu bencede çatlamış silikleşme var sıvıya dikkat ettim diyorsun deneme yap duanı et bölgesel soğuk duş yaptır eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?