Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu arada bugün adetinin 14. Günü ben demek isterimki ayın 16 sında 16 ağustosta adet oldum son adet tarihim 16 :)♡
Anladım canım adet düzenin ben gibi olunca 16. Gün pik olur dedim 14.günde olduğun için daha pik olmamıştır kaçırmamışızdır diye tahmin ediyorum

Kızlar selam gönlünüzce olsun öncelikle
Dışarıdan takip eden arkadaşlar için soruyorum
Aranızda ovu testi kullanıp hangi aşamasında erkek bebek için ilişkiniz oldu?

T çizgisi c den koyu (picken) iken mi?
Yoksa t c den açılmaya başlayınca mı? Yani çatlamaya başlayınca mı?

Deneyip erkek bebeğe hamile olanlar ya da kavuşanlar yardım edin arkadaşlara...

Canm ne yiyorsun mesela bizim oralarda yaygindir kirmizi et daha cok tüketiyorsan erkek tavuk yiyebiliyirsan kizdie cinsiyet

Mesela ben kizimda kirmizi etin kokusuna tahammül edemezdim 4 ay yuyemedim kızkardeşim oğluna hamileyken dogurana kadar tavuk yemeyi birak gormeye bile katlanamıyordu

A Asell80 canım hiç bir yemeği ayırmıyorum :) ama genelde kırmızı ete denk geldim ve çokda yemiş oldum ayıptır söylemesi , tavuk eti de çok aramam zaten uzun zamandır yemedim ramazandan beri belki pek hatırlamıyorum da

Canim testin yarısı gözükmüyor sanki tam anlayamadim ama bilen birkac arkadasa gondereyim bakalim yazsinlar cevap veririrm sana bu arada sen sabirin abla var bu konularda cok bilgili ona da gönder testlerini S sabirin ozelden ancak cevap veriyor

Canım en altyapını de şimdi yaptm

Eklentiler

• 20180829_234744.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 58
Canim bence catlamis ben olsam deneme yapardım bu aksam ama benim lafimla hareket etme kelin ilaci olsa devamini biliyon zaten :) bilen birkac arkadastam daha cevao al sonra

Canim herkeste aynı mı bilmem ama ablam 2 ay ince doğum yaptı oğlunu 4 aya kadar hiç hissetmedi üstelik 3.gebeligiydi

Canim bence catlamis ben olsam deneme yapardım bu aksam ama benim lafimla hareket etme kelin ilaci olsa devamini biliyon zaten :) bilen birkac arkadastam daha cevao al sonra
Ya bu saatte cevap verecek kimse yok su an kahve içiyorum denicem inşallah istediğim gibi ölür çok teşekkür ederim zaten banada çatlamış gibi geldi çünkü bugün sabahtan başlayan akintım vardı su gibi saat 6 dan beri kesildi ve dün gece çok ateş basıyordu yatamıyordum odadan odaya geçtim bide kurban bayramı dolayısıyla sürekli kırmızı et yiyoruz onunda etkisi var biliyosun su anda kahve yaptm içiyoruz hayırlısı artık kafamı karıştıran tek şey çin takvimi oda tutmayanlar da var bende onlardan olurum inşaallah ama kızımda tutmuştu ve akrabalarim dada tuttu :) hayırlısı artik

Çin takvimini unut benim kızımıda oğlan gösteriyordu bencede çatlamış silikleşme var sıvıya dikkat ettim diyorsun deneme yap duanı et bölgesel soğuk duş yaptır eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…