Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla canim rabbim isini rast getirsin ben test aldım ama eşim asla korunmak istemiyor ve ben korunmadan devam ediyorum insallah rabbim ol der ve bana da kendiliğinden nasip eder bu ay takiple deneyecektim tutmazsa diğer ay testsiz gelişi-güzel devam etmeyi düşünüyordum ama eşim sagolsun bırakmıyor ne yapalim kismet artik

Hakkini helal et cnm simdi gördüm. Yazdigin belirtiler yumurtlama belirtileri. Cin takvimine guvenme tutmayan cok.

İlişkilerden sonra yatma canım hemen tuvalete git yumurtlamaya kadar pikde yatarsın biraz ilişkiden sonra

Hayırlısı olsun benimkide korunmak istemiyor ben yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum o sıralar yapmıyorum bi şekil yolunu bulup kaçıyorum ilişki sonrası hemen düş alıyorum vajinal düş falan 4 5 ay oldu böle yapıyorum tutmuyor zaten bi kaç aydında çin takvimini bekliyorm ama bu sefer kurban bayramı gelince bi deniyim şansımı dedim zaten öylesine test yaptım bi baktım iki çizgi bi deniyeyim dedim öyle işte hayırlısı bakalım Allah gönlümüze göre versin yinede hayırlı sağlıklı olsun ne olursa olsun:)♡

Hakkini helal et cnm simdi gördüm. Yazdigin belirtiler yumurtlama belirtileri. Cin takvimine guvenme tutmayan cok.
Bende pek güvenmiyorum da ailedeki herkeste tutuyor ve kaynanam uymami söylüyor hep ve su an uymadan yapicam eyer tutmaz ise çok konuşacak yok çin takvimine baksaydın bekleseydin bilmen ne bilmem ne diye ama eşim korunması der geçerim o çok iyi yani oda benim için bizim için soluyor da şimdi ona yumurtlama olayını da anlatamıyorum bakalım artık hayirlisi

Bu bilgiyi verdigin icin cok sagol canim ben hic düşünemedim bunu adetin 10. Gunu normalde ya 16 yafa 18 de pik olir ama dunden beri belim agriyo sabah test yapacagim insallah 16 ya kadar yum catlamamis olur
İlişkilerden sonra yatma canım hemen tuvalete git yumurtlamaya kadar pikde yatarsın biraz ilişkiden sonra

Niye yum zamani kaciyosun ki o deonemde testle denemeliydin mesela tahmini 2 gun varsa yuma erteleyip yorgunum yarin falan die esini oyalasan olmazmiydi biz bu sene maddi acidan zorlandigimiz icin kurban veremedik o yuzdn cok takmiyirim cnku sperm olmusumu 3 ay önceye dayanıyor die deneyecegim Rabbim.nasip etsin artik

Çin takvimi ne uluçam diye kaçtım hep ama bu ay uymiycam ama şansa denk geldi belki hi işarettir ne bilim hayırlısı artık

Bu bilgiyi verdigin icin cok sagol canim ben hic düşünemedim bunu adetin 10. Gunu normalde ya 16 yafa 18 de pik olir ama dunden beri belim agriyo sabah test yapacagim insallah 16 ya kadar yum catlamamis olur
Ne demek canım geçen ay eşimin ısrarıyla yumurtlamadan önce olmuştu o zaman hemen kalkıp tuvalete gitmiştim bu ayda oldu kaçamak ama vajinal duş yaptım hiç beklemedim adamlar ne yazıkki onlara hava hoş biz takıyoruz erkek evlat duygusunu yaşayalım diye

S
Adet bitiminde ilişki oldu ama ondan değil çünlü ilişkiden 11 gün sonra test yaptım çizgi falan yoktu eşimin zoruyla oldu işte benimde
unu demek istiyorum bu hamilelgin yum zamanina mi denk geldi yum zamani piki görüp mu deneme yapmistin yoksa gelisiguzel test yapmadan mi hamilelik oldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…