Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Canım vallaha bende bugün deneme yaptım ne olur bilmem ama istersen bekle 20 güne hamileminim değilmiyim çıkar 3 ay sonrada cinsiyeti belli olur ama sen bilirsin tabi vardır illaki cevap yazacak biride

Ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Canım vallaha bende bugün deneme yaptım ne olur bilmem ama istersen bekle 20 güne hamileminim değilmiyim çıkar 3 ay sonrada cinsiyeti belli olur ama sen bilirsin tabi vardır illaki cevap yazacak biride
Evet canım yumu yakalıyorum ekim ayında deneme yapmayı düşündüm ben kadınlar kulübü nasıl kullanırım pek bilmiyorum cevapları bile zor buluyorum

Canlarım deneme yapalı 1 saat oldu 1 saattir uzanıyorum ama susadım aceba kalksam mi yoksa böyle uyusam daha mi iyi
Hamileyim herhalde canım testler silik biraz ama daha adete 4 var diye sanırım yarın kan vermeye çalışıcam net belli olur kalk artık canım erkek hücreleri hızlı olduğu için gitmişlerdir sanırım kızlar yol almasın içeri ben yarım saat yattım duşumu yaptım sonrasında da çok merak ediyorum benimki tam pik sonrası oldu bakalım cinsiyet tutacakmı

Canım konuyu takip et seçeneği var sağ üstte onu tıkla bildirim gelir ovülasyon günü ilişkiye girip oğlu olan var grup da bende bi kaç ay sessiz takip ettim grubu 2 aydır aktifim grupta geçen ay kimyasal oldu bu ay kan verince netleşicek testler pozitif gösteriyor

Sen test pik yaptıktan sonraki gün mü ilişki oldu
Arkadaşınki biraz krambole oldu sıkı takip yapmamış tahmini deneme oldu ama benimki 1 gün pik sürdü gecesine silikleşmeye başlayınca daha doğrusu çizgiler tekrar eşit olunca ilişki oldu 12.gün testim pozitif çıktı sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…