- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.401
Yanlış yazdım canım asidikmiş kadının suyuBende tam tersi biliyorum evet hamilelegi kolaylaştırır ama vajinayida alkali yapar ve zaten erkek bebek için alkali olmak gerekmezmiydi
Test yaptım canım piki gördük çizgiler eşitlenince birliktelik olduS
unu demek istiyorum bu hamilelgin yum zamanina mi denk geldi yum zamani piki görüp mu deneme yapmistin yoksa gelisiguzel test yapmadan mi hamilelik oldi
Hmm bende alkali diye biliyorum da bilemedim simdiYanlış yazdım canım asidikmiş kadının suyu
HamilemisinTest yaptım canım piki gördük çizgiler eşitlenince birliktelik oldu
Test yaptım canım piki gördük çizgiler eşitlenince birliktelik oldu
Aaa iyi maşallah diyim darısı başımizaaa kaç aylık canimHadi inşallah canm hamilelik oldu sirada saglikli haberi sonrasında gonlundeki haberiyle taclandirirsin insallah
Anladım canım o zaman inşaallah en kısa zamanda sana hayırlı olsun derim :)
Arkadaşlar ovulasyon testi ile hamile kalıp oğlu olan varmı
Ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Peki yumurtlamayı yakalayabiliyormusunOvulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Canım vallaha bende bugün deneme yaptım ne olur bilmem ama istersen bekle 20 güne hamileminim değilmiyim çıkar 3 ay sonrada cinsiyeti belli olur ama sen bilirsin tabi vardır illaki cevap yazacak birideOvulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Ovulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Evet canım yumu yakalıyorum ekim ayında deneme yapmayı düşündüm ben kadınlar kulübü nasıl kullanırım pek bilmiyorum cevapları bile zor buluyorumCanım vallaha bende bugün deneme yaptım ne olur bilmem ama istersen bekle 20 güne hamileminim değilmiyim çıkar 3 ay sonrada cinsiyeti belli olur ama sen bilirsin tabi vardır illaki cevap yazacak biride
Hamilemisin
Hamileyim herhalde canım testler silik biraz ama daha adete 4 var diye sanırım yarın kan vermeye çalışıcam net belli olur kalk artık canım erkek hücreleri hızlı olduğu için gitmişlerdir sanırım kızlar yol almasın içeri ben yarım saat yattım duşumu yaptım sonrasında da çok merak ediyorum benimki tam pik sonrası oldu bakalım cinsiyet tutacakmıCanlarım deneme yapalı 1 saat oldu 1 saattir uzanıyorum ama susadım aceba kalksam mi yoksa böyle uyusam daha mi iyi
Sen test pik yaptıktan sonraki gün mü ilişki olduEvet canım yumu yakalıyorum ekim ayında deneme yapmayı düşündüm ben kadınlar kulübü nasıl kullanırım pek bilmiyorum cevapları bile zor buluyorum
Canım konuyu takip et seçeneği var sağ üstte onu tıkla bildirim gelir ovülasyon günü ilişkiye girip oğlu olan var grup da bende bi kaç ay sessiz takip ettim grubu 2 aydır aktifim grupta geçen ay kimyasal oldu bu ay kan verince netleşicek testler pozitif gösteriyorOvulasyon testi kullanıyorum 2 aydır cesaret edip ilişkiye giremedim 2 kızım var tabi sağlıklı olması onceligimiz
Arkadaşınki biraz krambole oldu sıkı takip yapmamış tahmini deneme oldu ama benimki 1 gün pik sürdü gecesine silikleşmeye başlayınca daha doğrusu çizgiler tekrar eşit olunca ilişki oldu 12.gün testim pozitif çıktı sabahSen test pik yaptıktan sonraki gün mü ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?