- 21 Temmuz 2018
- 32
- 21
- 3
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.421
Teşekkürler yavaş yavaş öğrenirim insallah☺Canım konuyu takip et seçeneği var sağ üstte onu tıkla bildirim gelir ovülasyon günü ilişkiye girip oğlu olan var grup da bende bi kaç ay sessiz takip ettim grubu 2 aydır aktifim grupta geçen ay kimyasal oldu bu ay kan verince netleşicek testler pozitif gösteriyor
Testlerle bi ay denemeden takip yap kendini daha iyi çözersin hem de piki silikleşmeyi anlarsınTeşekkürler yavaş yavaş öğrenirim insallah☺
Siliklesincemi ilişki olsun ilk gün 2 çizgi koyu 2 gün açılıyo 3 gün yok gibi bişeyTestlerle bi ay denemeden takip yap kendini daha iyi çözersin hem de piki silikleşmeyi anlarsın
Pikken yani t çizgisi daha koyuyken yumurtanın çatlama evresinde olduğunu gösteriyo onu yakaladıktan sonra testleri 3-4 saatte bi yapmaya başlıyosun kiminin yumurtası hemen çatlıyo kimin bi kaç gün pik kalıyo geç çatlıyo benim 1 buçuk gün pikdi.t çizgisi koyu çıkcak sonra tekrar c çizgisiyle aynı koyuluğa gelmesini bekliycez ki çatlama sağlansın ilişki o zaman olacak erkek hücreleri yumurtayla ilk buluşan oluyormuş o sırada o yüzden bu yöntemi öneriyorlar benim öğrendiğim bilgiler böyle yanlışım varsa düzeltir zaten arkadaşlarSiliklesincemi ilişki olsun ilk gün 2 çizgi koyu 2 gün açılıyo 3 gün yok gibi bişey
Siliklesincemi ilişki olsun ilk gün 2 çizgi koyu 2 gün açılıyo 3 gün yok gibi bişey
Benim 2 ay önce yaptığım tes vardı yükleyemiyorum koya bilirsem profil resmime koyucam bakıp yorum yaparsanız sevinirimPikken yani t çizgisi daha koyuyken yumurtanın çatlama evresinde olduğunu gösteriyo onu yakaladıktan sonra testleri 3-4 saatte bi yapmaya başlıyosun kiminin yumurtası hemen çatlıyo kimin bi kaç gün pik kalıyo geç çatlıyo benim 1 buçuk gün pikdi.t çizgisi koyu çıkcak sonra tekrar c çizgisiyle aynı koyuluğa gelmesini bekliycez ki çatlama sağlansın ilişki o zaman olacak erkek hücreleri yumurtayla ilk buluşan oluyormuş o sırada o yüzden bu yöntemi öneriyorlar benim öğrendiğim bilgiler böyle yanlışım varsa düzeltir zaten arkadaşlar
Yükledimmi fotoyu bilemedim
Hangi gün erkek şansı yüksek yolladığım fotoda fotorafı görünce cevap verirseniz sevinirim iyi gYükledimmi fotoyu bilemedim
Hangi gün erkek şansı yüksek yolladığım fotoda fotorafı görünce cevap verirseniz sevinirim iyi g
Yüklenmiş canım 12. Günde çatlamış bence pik 11.in gecesi olmuş 12. Sabah da t koyu ama cden çok değil çatladığı için akşama daha da silikleşmiş sen takiplerini 10. Günden itibaren sabah akşam yap ki kaçmasın koyulaşmayı görünce 4 saatte bi yapman lazım resme göre 12.sabahtan sonra ilişkide bulunman gerekirYükledimmi fotoyu bilemedim
Canım senin dediğin yöntemi de yaptım pikide yaptım ama adet sonrası değil eminim o ilişkiden 11 gün sonra gebelik yaptım çıkmadı pikden 10 gün sonrakinde çift çizgi çıktı
Kızlar teşekkürler ovulasyon testi ile erkek bebeği olanlar mesaj atabilirmi ben yeniyim pek anlamıyorum kadınlar kulübü nasıl kullanılırHadi hayırlısı insAllah
Arkadaslar epeydir merak ettiğim cevap alamadigim bi soru vardı nette bi doktor foto paylaşmış cevabını almış oldum belki merak eden vardır faydası olur diye paylaşmak istedim yumurtlama da yumurta akıntısı ile gibi gelen sıvı çat anını bildiriyormus .. kafam karışıyor du hep o akıntı çat olacağını mi gösterir ama çat olduğunu belirtiyirmua
Kızlar teşekkürler ovulasyon testi ile erkek bebeği olanlar mesaj atabilirmi ben yeniyim pek anlamıyorum kadınlar kulübü nasıl kullanılır
Canim benim.oncekerinde de akıntılarım oldugu icin anlayamiyorim malesef
Bende o akıntı bir kere gelmiyo canım bi kaç kere geliyor o akıntı yumurta çatlıycağına yakın oluyor yumurta çatladıktan sonra gelmiyorArkadaslar epeydir merak ettiğim cevap alamadigim bi soru vardı nette bi doktor foto paylaşmış cevabını almış oldum belki merak eden vardır faydası olur diye paylaşmak istedim yumurtlama da yumurta akıntısı ile gibi gelen sıvı çat anını bildiriyormus .. kafam karışıyor du hep o akıntı çat olacağını mi gösterir ama çat olduğunu belirtiyirmua
Bende o akıntı bir kere gelmiyo canım bi kaç kere geliyor o akıntı yumurta çatlıycağına yakın oluyor yumurta çatladıktan sonra gelmiyor
Canım bugün hiç evde değildim sıvı alımında dikkat edemedim şimdi geldim sıvı alımıyım bi iki saate yapar test ama dün ilişkiden sonra test yaptım gece uykum gelmedi sıvı da almadım onu atayım benM Minikbaharrr bugünkü testini atarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?