- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.441
Canım sen tekrar doktora gittin mi değer artmış mı?Kızlar bugün benim midem bulaniyor ya bide igne yeri çok yanıyor kalcamin uzerine oturamiyorum çok halsizim ve basim ağrıyor ne yapiyim ben uykum geliyor ama uyuyamiyorum kendimi hiç ıyi hisetmiyorum bi fıkır verın bana
Kazen yeniden yapılanma yaptı konulardaMaşallah konular yerler değişmiş herşey.Hayrola.
Maşallah konular yerler değişmiş herşey.Hayrola.
Yok cnm cumartesi kadın doğuma gidecem yarın da tiroidim için dahiliyeye gidecem orda doktorla konuşurum yapabiliyorsa eğer dahiliye doktoru da beta hcg isteyebilir tshyle birlikteCanım sen tekrar doktora gittin mi değer artmış mı?
Bol bol dinlenmeye çalış
Kitap okumak uykuya dalmaya çok yardımcı oluyor
Kızlar maşallah neler yazmissiniz 112 sayfa okudumKızlar topiği yeniden böyle canlı görmek çok güzel tez zamanda hamilerle dolar taşar inşAllah
HoşgeldinizMaşallah konular yerler değişmiş herşey.Hayrola.
3 gün sürdü mesela bu ay ben ilk gün kremsi beyaz akıntım oldu 2 kere sanırım 2 .gün uzayan şeffaf akıntı oldu az miktarda oda 2 kere 3. Gün biraz uzayan kaygan yine şeffaf geldi o zaman çatlama gerçekleşti sanırım biraz sulu oluyor çatlama anı benim kendimde takip ettiğim bu yaniBenimde seninki gibi oluyor bir kere gelmiyor yum zamani birkac kere oluyo tam kestiremiyorim ne zaman die
Eski erkek bebek isteyen grubudami?Kazen yeniden yapılanma yaptı konularda
Ama güzel oldu böyle herşey bi araya toplandı yeniden
Ve seni burda görmek çok güzel
Daha sık görürüz inşAllah canım
Çatlamış canım testlere göre iyi zamana denk getirdin bence ilişkiyi umarım hakkında hayırlısı olur Rabbim sanada bi oğluş nasip eder 10gün sonra başlasın bhcg testleri
Bende dün adet oldum yine
26. Deneme de fos çıktı
Sigaraya basliycam ha bu smiley yüzünden ne güzel içiyor
Eski erkek bebek isteyen grubudami?
Hayırlısı olsun canım alıştık artıkGuya bende bugün seni etiketlyecektim ne yaptın die birkac mesaj ata ata unutmusum bu ayda olmadi hayirlisi demekki daha zamani değilmiş gelecegi varsa sen istemesen de kazayla olur Rabbimin takdirii insallah uzun sürmeden sende hamilelik haberini duyurursun burdan canm
Topik sahibi topige uğramıyorEvet abla o eski erkek bebek isteyen grup da icinde bir ara o grupta ikiye ayrilmalar oldu tatsızlık yasandi iki ayri topik acildi ama duzeldi hersey sorun yok artık bu eskisiyle beraber 3 tane ayni konu aktifti kazen 3 topigi ayni çatıda topladi ama hepsi eski topikte birlesti sadece konuyu acan arkadaşin yerine suan aktif olan arkadas ayarlanmış
Hayırlısı olsun canım alıştık artık
Beni unutmayın arada etiket yapın
Eskisi gibi bebek isteğim kalmadı
Ama yumurta çatlama akıntısını görünce gözlerim dönüyor bi heyecan yapıyorum
Alışkanlık oldu heralde
Topik sahibi topige uğramıyor
Kazenden rica etsek sizden biri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?