Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün benim midem bulaniyor ya bide igne yeri çok yanıyor kalcamin uzerine oturamiyorum çok halsizim ve basim ağrıyor ne yapiyim ben uykum geliyor ama uyuyamiyorum kendimi hiç ıyi hisetmiyorum bi fıkır verın bana

Canım sen tekrar doktora gittin mi değer artmış mı?
Bol bol dinlenmeye çalış
Kitap okumak uykuya dalmaya çok yardımcı oluyor

Maşallah konular yerler değişmiş herşey.Hayrola.

Canım sen tekrar doktora gittin mi değer artmış mı?
Bol bol dinlenmeye çalış
Kitap okumak uykuya dalmaya çok yardımcı oluyor
Yok cnm cumartesi kadın doğuma gidecem yarın da tiroidim için dahiliyeye gidecem orda doktorla konuşurum yapabiliyorsa eğer dahiliye doktoru da beta hcg isteyebilir tshyle birlikte

Kızlar topiği yeniden böyle canlı görmek çok güzel tez zamanda hamilerle dolar taşar inşAllah
Kızlar maşallah neler yazmissiniz 112 sayfa okudum
Bana niye bildirim gelmiyor bende topige kimse uğramıyor sanıyorum
Her neyse topigi canlı görmek benimde çok hoşuma gitti

Maşallah konular yerler değişmiş herşey.Hayrola.
Hoşgeldiniz
Adınızı çok duydum merak ediyordum sizi
Artık burdamisiniz

Benimde seninki gibi oluyor bir kere gelmiyor yum zamani birkac kere oluyo tam kestiremiyorim ne zaman die
3 gün sürdü mesela bu ay ben ilk gün kremsi beyaz akıntım oldu 2 kere sanırım 2 .gün uzayan şeffaf akıntı oldu az miktarda oda 2 kere 3. Gün biraz uzayan kaygan yine şeffaf geldi o zaman çatlama gerçekleşti sanırım biraz sulu oluyor çatlama anı benim kendimde takip ettiğim bu yani

Guya bende bugün seni etiketlyecektim ne yaptın die birkac mesaj ata ata unutmusum bu ayda olmadi hayirlisi demekki daha zamani değilmiş gelecegi varsa sen istemesen de kazayla olur Rabbimin takdirii insallah uzun sürmeden sende hamilelik haberini duyurursun burdan canm
Bende dün adet oldum yine
26. Deneme de fos çıktı
Sigaraya basliycam ha bu smiley yüzünden ne güzel içiyor

Evet abla o eski erkek bebek isteyen grup da icinde bir ara o grupta ikiye ayrilmalar oldu tatsızlık yasandi iki ayri topik acildi ama duzeldi hersey sorun yok artık bu eskisiyle beraber 3 tane ayni konu aktifti kazen 3 topigi ayni çatıda topladi ama hepsi eski topikte birlesti sadece konuyu acan arkadaşin yerine suan aktif olan arkadas ayarlanmış
Eski erkek bebek isteyen grubudami?

Hayırlısı olsun canım alıştık artık
Beni unutmayın arada etiket yapın
Eskisi gibi bebek isteğim kalmadı
Ama yumurta çatlama akıntısını görünce gözlerim dönüyor bi heyecan yapıyorum
Alışkanlık oldu heralde
Topik sahibi topige uğramıyor
Kazenden rica etsek sizden biri olabilir

Böyle bir istek kabul olacaksa büyüğümüz ve herzaman olaylara ılımlı bakan ablamiz olarak sen olabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…