Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Böyle bir istek kabul olacaksa büyüğümüz ve herzaman olaylara ılımlı bakan ablamiz olarak sen olabilirsin bence
Canım benim pek bilgim yok bu konularda
Test falanda yorumlayamiyorum
Erkek bebekte istemiyorum
Eeee ne işin var bu topikte o zaman diyeni fururum
Elektrik aldım sizden

Günaydın tebrik ederim .Rabbim inşallah kucağınıza almaya nasip etsin.

Çatlamış canım testlere göre iyi zamana denk getirdin bence ilişkiyi umarım hakkında hayırlısı olur Rabbim sanada bi oğluş nasip eder 10gün sonra başlasın bhcg testleri
10 gün sonra yapsam çıkarmı ki adeti 15 gün sonra beklememe gerek yokmu bende çok heyecanliyim sürekli göğüslerimi takip ediyorum göğüs ağrısı en erken gebelik belirtisi ya

Ay inşallah bende bu sonucu görürüm ayın 20 si 20 eylül evlilik yilfonumumuz o zamana kadar saklamayı düşünüyorm o gün güzel bi süprizle solermmm

10 gün sonra yapsam çıkarmı ki adeti 15 gün sonra beklememe gerek yokmu bende çok heyecanliyim sürekli göğüslerimi takip ediyorum göğüs ağrısı en erken gebelik belirtisi ya
11i bekle bekleyebilirsen sonra gözleri şaşı oluyo insanın çizgi bulabilmek için Kızımda göğüslerimden test yapmadan anlamıştım ama bunda o belirti yok daha bel ağrısı var canım belirtilere bakma sen

Dün eşim evde ovulasyon testlerini gördü hamilemizin sen diyo yok diyorum inanmıyor çok sevindi erkek olur sa böle yapar şöle yapar hayal kuruyup kurban olduğum:/ bende değilim dedim onlar başka bir şey dedim

Kızlar hani su ilişkiden 5 6 gün öncesini gösteren erken gebelik testleri var 20 tl falan aceba ise yarıyor mu bi bilginiz varmi
Ay inşallah bende bu sonucu görürüm ayın 20 si 20 eylül evlilik yilfonumumuz o zamana kadar saklamayı düşünüyorm o gün güzel bi süprizle solermmm
İlişkiden 5-6gün olayı yalan canım geçen ay kimyasal yaşama rağmen ilişkiden 1 hafta sonra erken gebelik yaptım çıkmadı ama 11. Gün silik çizgim vardı normal testte ama adete 5-6 varken yaparsan o zaman biraz daha net çıkıyo alırsanda adete bi hafta varken yap param boşa gitmesin
Amin canım inşallah seninde evlilik yıl dönümü hediyen olur bebişin

Canım benim pek bilgim yok bu konularda
Test falanda yorumlayamiyorum
Erkek bebekte istemiyorum
Eeee ne işin var bu topikte o zaman diyeni fururum
Elektrik aldım sizden

gozun aydin canm nezaman hst gitmeyi düşünüyosun

Günaydın tebrik ederim .Rabbim inşallah kucağınıza almaya nasip etsin.
sizde hamilesiniz kizmi erkekmi istiyorsunuz ne yaptiniz hamilr kalabilmek için anlatabilirmisiniz

canim çok kaptirma kendini 2 ay once tam yum zamani testlerimle tam zamaninda iliski ve sonrasında korunmayip devam etmeme ragmen acayip göğüs ağrısı kasik agrisi vucudda tuaf haller ile ve üzerine o ay butun ovulasyon testlerimi nede olsa hamileyim die bosunâ harcama ma ragmen kirmizi karti gordum belirtilere aldanma psikolojik oluyo tutmama ihtimali de düşün ki benim gibi kafandan balyoz yemise dönme

Bizim bebek kız mış, çok üstünde durmayın derim sizede nasip den ötesi olmuyo
canm hayirlisi ya keske gonulden gecenler nasip olsa ama herzaman öyle olmuyo Rabbim neyi nasip ederse o oluyo senin ultrason kağıdına bilen arkadaslar erkek demisti ama benim kızımın ultrason kagidi gibiydi soyleyip üzülmeni istemedim sonucta tecrübem yok bu arada sen yum zamani mi iliski ile hamile kalmıştın

yenihamile Sen erkek olsun diye ovulasyon takibi yaptınmı yaptıklarını anlatırmisın boşuna heveslenmiyim erkek olur diye benim 2 kızım var insan değişik istiyo tabi
Beslenme diyet olarak bişey yapmadım ovulasyon testi yaptım T sililleşince deneme oldu, öncesinde de yani adet bitimi eşim birden boşalmıştı o plansız Dı 2 deneme olmuş oldu yani, ama nasip değilmiş bize, takıntı haline getirmeyin bence elinizden geleni yapın ama yoksa sonuç çok üzücü oluyo yine kız oluyo diye değil ama diğerininde güzelliğini tadını alamadığımız için Rabbim sağlık versin gönlünüze göre olsun inşallah

Selam canım benim iki kızım var .Şimdikinin henüz belli değil gönlümden geçen erkek ama yine rabbim bilir .Nasip ben hiçbir şey yapmadım canım sadece yani korunmasız ilişki oldu belki hamile kalırım çünkü ihtimal Cok düşüktü adetim bittiği gün ilişki olduydu.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…