Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar şimdi yollicagım testte ağustos ayının ben hep 2 çizgi sonraki gün değerlendirmeyi düşündüm erkek bebiş için ekimde hamilelik düşünüyorum kısmetse

@Cikoo 6. Haftada giderim canım burada devletler yoğun oluyor ilgilenmiyo o yüzden kızımdaki gibi bundada özele giderim gitmişken kalp atışı bebişi falan hepsini görürüm o yüzden hemen gitmeyi düşünmüyorum sadece önümüzdeki hafta sağlık ocağında bhcgye baktırıp diğer tahlilleri yaptırırım özelde yaptırmamak için

Bizim bebek kız mış, çok üstünde durmayın derim sizede nasip den ötesi olmuyo
Canim rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin. Artik takwimdir ramzidir. Testdir evulasyon guni hic biseye inancim kalmadi. Hepsi sende tutuyodu. yakindan takip ediyodum seni. Kesin erkek diyodum. Ama dogru soyluyosun nasispten otesi yok.
Keske hep gonlumizden gecen olsa . Ama bize sadece istemek dusuyo. Her seyi rabbim biliyo.
saglikla sihhatla gelsin insallah.

Canın sen ne yaptın kac haftalik oldunuz

Amin canım sağol tavsiyem fazla düşünme üstünde Durma, olursa süpriz olur olmazsa çok üzülmesin
M mec zup kesin canım çok net gösterdi doktor her uzvunu Rabbim hayırlısını versin cümlemize

Hayirlisi böyleymiş bazen ne yapsak bos nasipten oteye gidilmiyor saglikla kucakla hayirli evlat olsun Insallah canim

10 +4 cnm. Iyis sukir. Sen nasilsin. Denemelere devammi. Miyde bulantilardan akil kalmadi kizlar okuyorum. Cevap yazmayi unutup cikiyorum. Kusurma bakmayin lutfen..
Hepinizi opuyorum.

Çok şükür canım benim bu ayda kaldı ve galiba önümüzdeki ay da kalacak gibi Allah ömür verirse bakalım nasibimize .. Sağlıkla gelsin bebisin kazasz belasiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…