- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.501
Peki etiketleriz
Canım takvim yapmışsın hayırlı olsun@Cikoo 6. Haftada giderim canım burada devletler yoğun oluyor ilgilenmiyo o yüzden kızımdaki gibi bundada özele giderim gitmişken kalp atışı bebişi falan hepsini görürüm o yüzden hemen gitmeyi düşünmüyorum sadece önümüzdeki hafta sağlık ocağında bhcgye baktırıp diğer tahlilleri yaptırırım özelde yaptırmamak için
Amin cnm Allah razı olsunGuzel haberler vermek nasip olsun cnm.
Yeniden ayni konuları açıp polemige girmek istemiyorum sizinle istememe gibi bi durum olamaz isteyen istedigi konu da yazar o gun ki sorunu da dönüp tekrar okumanizi tavsiye ederim siz gelince huzursuz olup Bİ BANLANMAMIZ değildi konu benim sizle sahsi problemim yok sizi tanimam etmem ama siz diğer grupta da suuuss arkadas beni dua listesi yapalım diye etiketlediginde cevap vermeme fırsat vermeden zeynoc u cagirma gelmez o diger grupta diye adima cevap vermistiniz ben huzursuz olmadim ama siz oluyorsunuz sanirim benden. Grubu da dedigim gibi isteyen arkadas alabilirPeki etiketleriz
Ama bizi istemiyordunuzya hani biz gelince bi huzursuz olup banlanmistiniz
Oysaki ortada sizinle olan bir tartışma veya sorun bile yokken
Şimdide ugramiyorsunuz bilgi paylasimi yok
Dikkatimden kaçmadı o yüzden yazdım öyle
Topikte daha aktif olan, yorum yapan, yardımcı olan biri konu sahibi olmali bence
Bi hevesle yaptım doktora gitmeden bugün test net çıkınca umarım sağlıklı ilerlerim bu yolu 1 kızım var 2 buçuk yasındaCanım takvim yapmışsın hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur
Kaç çocuğun vardı yaş kaç
Hayırlısıyla gönlündeki olur inşallah canım sen bi takvime bakıyordun yanlış haturlamıyorsam değil miMerhaba kızlar Eylül ayında deneme yapacağım inşallah bi aksilik olmazsa
Lütfen bana dua eder misiniz.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım inşallahYaptık cnm sonuç bekliyoruz
Rabbim seninde bizimde hepimizin gönlüne göre versin inşallah cnmMerhaba kızlar Eylül ayında deneme yapacağım inşallah bi aksilik olmazsa
Lütfen bana dua eder misiniz.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Yeniden ayni konuları açıp polemige girmek istemiyorum sizinle istememe gibi bi durum olamaz isteyen istedigi konu da yazar o gun ki sorunu da dönüp tekrar okumanizi tavsiye ederim siz gelince huzursuz olup Bİ BANLANMAMIZ değildi konu benim sizle sahsi problemim yok sizi tanimam etmem ama siz diğer grupta da suuuss arkadas beni dua listesi yapalım diye etiketlediginde cevap vermeme fırsat vermeden zeynoc u cagirma gelmez o diger grupta diye adima cevap vermistiniz ben huzursuz olmadim ama siz oluyorsunuz sanirim benden. Grubu da dedigim gibi isteyen arkadas alabilir
Inşallah cnmHayırlı güzel sonuçlar alırsın canım inşallah
Saol iyiyim sukur canim ugrasmaya devam henuz yok gelisme. Sende benim dualarimdasn Allah razi olsun. Sende durumlar nasil??❤❤Canım nasılsın? Gelişme var mı bebekle ilgili dualarımdasın hep
Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah...Rabbim seninde bizimde hepimizin gönlüne göre versin inşallah cnm
Ona da pekiYeniden ayni konuları açıp polemige girmek istemiyorum sizinle istememe gibi bi durum olamaz isteyen istedigi konu da yazar o gun ki sorunu da dönüp tekrar okumanizi tavsiye ederim siz gelince huzursuz olup Bİ BANLANMAMIZ değildi konu benim sizle sahsi problemim yok sizi tanimam etmem ama siz diğer grupta da suuuss arkadas beni dua listesi yapalım diye etiketlediginde cevap vermeme fırsat vermeden zeynoc u cagirma gelmez o diger grupta diye adima cevap vermistiniz ben huzursuz olmadim ama siz oluyorsunuz sanirim benden. Grubu da dedigim gibi isteyen arkadas alabilir
Saol iyiyim sukur canim ugrasmaya devam henuz yok gelisme. Sende benim dualarimdasn Allah razi olsun. Sende durumlar nasil??❤❤
Canım ovulasyon çin takvimi falan uydun mu ya heveslenmiştim bende şimdi umudum kirildiiiAmin canım sağol tavsiyem fazla düşünme üstünde Durma, olursa süpriz olur olmazsa çok üzülmesin
@Ravzamm kesin canım çok net gösterdi doktor her uzvunu Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Hayırlısi olsun canımBizim bebek kız mış, çok üstünde durmayın derim sizede nasip den ötesi olmuyo
yenihamile
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Rabbim öyle sevdiriyorki şükürler olsun. Üzülmüşsündür elinde olmadan hepimiz umut bağladuk bu yönteme ama nasip de ne varsa o oluyor.Bizde 3 kız kardeşiz sonradan iki erkek kardesim olmuş.inşallah hepimize nasip olur bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?