Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki etiketleriz
Ama bizi istemiyordunuzya hani biz gelince bi huzursuz olup banlanmistiniz
Oysaki ortada sizinle olan bir tartışma veya sorun bile yokken
Şimdide ugramiyorsunuz bilgi paylasimi yok
Dikkatimden kaçmadı o yüzden yazdım öyle
Topikte daha aktif olan, yorum yapan, yardımcı olan biri konu sahibi olmali bence

Canım takvim yapmışsın hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur
Kaç çocuğun vardı yaş kaç

yenihamile
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Rabbim öyle sevdiriyorki şükürler olsun. Üzülmüşsündür elinde olmadan hepimiz umut bağladuk bu yönteme ama nasip de ne varsa o oluyor.Bizde 3 kız kardeşiz sonradan iki erkek kardesim olmuş.inşallah hepimize nasip olur bir gün.

Yeniden ayni konuları açıp polemige girmek istemiyorum sizinle istememe gibi bi durum olamaz isteyen istedigi konu da yazar o gun ki sorunu da dönüp tekrar okumanizi tavsiye ederim siz gelince huzursuz olup Bİ BANLANMAMIZ değildi konu benim sizle sahsi problemim yok sizi tanimam etmem ama siz diğer grupta da suuuss arkadas beni dua listesi yapalım diye etiketlediginde cevap vermeme fırsat vermeden zeynoc u cagirma gelmez o diger grupta diye adima cevap vermistiniz ben huzursuz olmadim ama siz oluyorsunuz sanirim benden. Grubu da dedigim gibi isteyen arkadas alabilir

Canım nasılsın? Gelişme var mı bebekle ilgili dualarımdasın hep

Ona da peki

Huzursuzluk meselesine gelince hiç huzursuz olmuyorum sizde olmayın boş yere
Mesajlar geçmişte duruyor aç bidaha oku
Allah'ın selamını verip geldik ki grup ikiye bölünmüş olsa bile ortada hiçbir sorun olmadığına güvenerek eskisi gibi yine devam ederiz diye
Ama istemediginizi yüzümüze çarptıniz
Kazen 1 başlık olacak dedi o yüzden buradayız
Ayrıca polemik yapmayacagima söz verdim
Eğer eski olan huzursuzluğu unutup üstüne çizgi çekerim diyorsan gel hergun
Bizim inanki ne seninle ne de diğer kızlarla bir sorunumuz yok
Samimi söylüyorum inanıp inanmamak sana kalmış

Sağol canım sevgisinden şüphem asla yok ben sadece birde erkek bebek alsaydım kucağıma diye üzüldüm hepimizde bu duygudayız biliyorum, doktor kapısından çıktım ağlamaktan gözlerim acıdı artık, ben bu sahneyi yaşayacağıma emindim zaten hiç bir his yoktu erkek bebeğe dair ama belki bir süpriz olurdu Ama olmadı, kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…