- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.521
Size az önceki mesajimda da belirttim bakin sizi tanimam etmem neden huzursuz olayim ?? burda herkes ayni amac icin toplanmis benim sizle ne gibi bir derdim olabilir?? Ama sizin bana karşı önyargıniz var sanirim suuuss liste yapalım dediginde adimaa cevap verdiniz zeynoc oraya etiketliyor herkesi gelmez yazma bosuna dediniz üstelik ben ilk basta iki gruba etiketliyordum soranlari bakabilirsiniz mesajlarıma az once tekrar önyargılı yaklastiniz huzursuz olup banlandiniz dediniz neden huzursuz olayim. Grup yarenannesi nde iken de katilmiyordu aktif değildi ozaman neden böyle bi talepte bulunmadiniz da konuu bana geçince aktif biri alsin dediniz ?? Ben girip okuyup cikiyorum ozelden yazanlar oluyor onlara da yaziyorum ama konuyu kim almak isterse alabilir ben 22 yasindayim siz 39 sanirimm... buyugumsunuz sizinle böyle bir polemige girmek istemiyorum Allah herkesin gönlüne gore versin hayirlisiyla InsallahOna da peki
Huzursuzluk meselesine gelince hiç huzursuz olmuyorum sizde olmayın boş yere
Mesajlar geçmişte duruyor aç bidaha oku
Allah'ın selamını verip geldik ki grup ikiye bölünmüş olsa bile ortada hiçbir sorun olmadığına güvenerek eskisi gibi yine devam ederiz diye
Ama istemediginizi yüzümüze çarptıniz
Kazen 1 başlık olacak dedi o yüzden buradayız
Ayrıca polemik yapmayacagima söz verdim
Eğer eski olan huzursuzluğu unutup üstüne çizgi çekerim diyorsan gel hergun
Bizim inanki ne seninle ne de diğer kızlarla bir sorunumuz yok
Samimi söylüyorum inanıp inanmamak sana kalmış
Hayirlisi canimCanım bende Eylülde adet olup takibe başlayacağim. Biraz korku biraz heyecan var. Hayırlısı hakkımızda
Ayni seyi yazmisizArkadaşlar uzun zamandır buradayım yareninannesindeydi konu ilk bi yazmış ondan sonra hiç yazmadı.Onun aktif olmaması hiç kimseyi rahatsız etmedi çünkü oda eminim bizim gibi araştırıyordu. Şimdi neden konunun K Khvekokusu20 olması sorun n oldu ki anlamadım.
Evet uydum ama onlar bana uymadı :)Canım ovulasyon çin takvimi falan uydun mu ya heveslenmiştim bende şimdi umudum kirildiii
Te icimde hissettim neler hissettigini gececek zamanla üzülme biz de 3 kiziz kızların sana her zaman arkadas olacakSağol canım sevgisinden şüphem asla yok ben sadece birde erkek bebek alsaydım kucağıma diye üzüldüm hepimizde bu duygudayız biliyorum, doktor kapısından çıktım ağlamaktan gözlerim acıdı artık, ben bu sahneyi yaşayacağıma emindim zaten hiç bir his yoktu erkek bebeğe dair ama belki bir süpriz olurdu Ama olmadı, kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı lütfen
En iyisini yapıyorsun gerçekten, inşallah daha fazla bekletmeden verir Rabbim sanadaHayırlısi olsun canım
Benim için farketmiyor cinsiyet 3. Kere anne olmayı istiyorum sadece oda olmuyor
Teşekkürederim beni anladığınız için. İnşallahTe icimde hissettim neler hissettigini gececek zamanla üzülme biz de 3 kiziz kızların sana her zaman arkadas olacak
İyi o zamanSize az önceki mesajimda da belirttim bakin sizi tanimam etmem neden huzursuz olayim ?? burda herkes ayni amac icin toplanmis benim sizle ne gibi bir derdim olabilir?? Ama sizin bana karşı önyargıniz var sanirim suuuss liste yapalım dediginde adimaa cevap verdiniz zeynoc oraya etiketliyor herkesi gelmez yazma bosuna dediniz üstelik ben ilk basta iki gruba etiketliyordum soranlari bakabilirsiniz mesajlarıma az once tekrar önyargılı yaklastiniz huzursuz olup banlandiniz dediniz neden huzursuz olayim. Grup yarenannesi nde iken de katilmiyordu aktif değildi ozaman neden böyle bi talepte bulunmadiniz da konuu bana geçince aktif biri alsin dediniz ?? Ben girip okuyup cikiyorum ozelden yazanlar oluyor onlara da yaziyorum ama konuyu kim almak isterse alabilir ben 22 yasindayim siz 39 sanirimm... buyugumsunuz sizinle böyle bir polemige girmek istemiyorum Allah herkesin gönlüne gore versin hayirlisiyla Insallah
Amin inşallah canım Allah razı olsunEn iyisini yapıyorsun gerçekten, inşallah daha fazla bekletmeden verir Rabbim sanada
Konunun bana gelmesini ben istedim buraya da yazdim hatta ilk sayfaya düzenlemeler yapalım bizden sonrakilere biilgi olsun diye.İyi o zaman
Ortada bir sorun kalmadığına göre eskisi gibi paylaşım yapalım diyorum
Zeytin dalı uzatıyorum
Ablalık yapıyorum ortayı bulalım diyorum
Bak dünkü o mesajım belki de bizi yeniden kaynaştıracak
Olaya birde buradan bakalım
Yoksa okuyup okuyup çıkacaktın
Konu yareninannesinin oda aktif değildi demissin de bir ara mune ye verilmişti ortak olsun diye
O zaman yine konu sahibine verilebilirdi
Sonuçta başlık sahibi
Ayrıca ben senin elinden alınıp herhangi birine verilsin demedim
Aktif olan birine olsun dedim
Ama bakin gene ayni seyi yapıyorsunuz israrla ben ilk basta iki gruba daa etiketledim herkesi ayni anda sadece sevecenim e etiketlemedim. Benim ceymiceyn le bir problemim olmadiki sevecenim e Etiketleyip ona etiketlemeyeyimHa birde diğer topige etiketliyor herkesi bekleme diyen bendim
Ama sende herkesi o topige yonlendirdin
Belki ordakileri kendine yakın hissettin bu normal bişey
Herkes olmak istediği yerdeydi
İkiye bölündük demedin direk o topige yonlendirdin
Bende bunu dile getirdim olan bişey yani
İyi yapmışsınKonunun bana gelmesini ben istedim buraya da yazdim hatta ilk sayfaya düzenlemeler yapalım bizden sonrakilere biilgi olsun diye.
Tamam tamam:))Ama bakin gene ayni seyi yapıyorsunuz israrla ben ilk basta iki gruba daa etiketledim herkesi ayni anda sadece sevecenim e etiketlemedim. Benim ceymiceyn le bir problemim olmadiki sevecenim e Etiketleyip ona etiketlemeyeyim
Dua gruplarım var fırsat oldukca girerim tabikiİyi yapmışsın
Artık burdamisin:)
Aynen kesinlikle katılıyorumTamam tamam:))
Uzatmayalım
Su an hamurla uğraşıyorum
Acele okuyup yazıyorum
Topigi fazla meşgul etmeyelim eski sorunlarla
Konu dağılmasın
dongun kac canm seninSelam canım benim iki kızım var .Şimdikinin henüz belli değil gönlümden geçen erkek ama yine rabbim bilir .Nasip ben hiçbir şey yapmadım canım sadece yani korunmasız ilişki oldu belki hamile kalırım çünkü ihtimal Cok düşüktü adetim bittiği gün ilişki olduydu.:)
merhaba canm tekrar hosgeldin bende eylulde deneme yapacagim Rabbim gonlumuze gore versinMerhaba kızlar Eylül ayında deneme yapacağım inşallah bi aksilik olmazsa
Lütfen bana dua eder misiniz.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
hosgeldin zeyno eskisi gibi devam etmeyi cok isterim konu sahibinin sen olmasi yada baska biri olmasi birseyi degistirmez sadece sayfa basinda birkac degisiklik isteyecektim kazenden bizimle konusmadiginiz icin yazamiyordum ondan aktif biri olabilir die düşünduk yoksa herkes emeline ulassin gonulden gecenler nasip olduktan sonra konu sahibi olmak birsey degistirmez sorun olmadigi icin ayri mutlu oldum elimizden geldigince birbirimize destek olabilirsek ne mutlu bizeSaol iyiyim sukur canim ugrasmaya devam henuz yok gelisme. Sende benim dualarimdasn Allah razi olsun. Sende durumlar nasil??❤❤
sorun yok ortada yanlis anlaşılma olmasin konu dagilip farkli yere gelmesin yukarıda yazdim sebebini yuzyuze gorusmedigimiz icin mesj yaziminda yanlis anlasilmalar olabiliyor zeynonun sahsina hitaben yazilmis bir konusma değildiArkadaşlar uzun zamandır buradayım yareninannesindeydi konu ilk bi yazmış ondan sonra hiç yazmadı.Onun aktif olmaması hiç kimseyi rahatsız etmedi çünkü oda eminim bizim gibi araştırıyordu. Şimdi neden konunun K Khvekokusu20 olması sorun n oldu ki anlamadım.
Hoş buldum saolasin. Aynen sorun yok ortada sayfa bende kalirsa bende yapabilirim değişiklikdongun kac canm senin
merhaba canm tekrar hosgeldin bende eylulde deneme yapacagim Rabbim gonlumuze gore versin
hosgeldin zeyno eskisi gibi devam etmeyi cok isterim konu sahibinin sen olmasi yada baska biri olmasi birseyi degistirmez sadece sayfa basinda birkac degisiklik isteyecektim kazenden bizimle konusmadiginiz icin yazamiyordum ondan aktif biri olabilir die düşünduk yoksa herkes emeline ulassin gonulden gecenler nasip olduktan sonra konu sahibi olmak birsey degistirmez sorun olmadigi icin ayri mutlu oldum elimizden geldigince birbirimize destek olabilirsek ne mutlu bize
sorun yok ortada yanlis anlaşılma olmasin konu dagilip farkli yere gelmesin yukarıda yazdim sebebini yuzyuze gorusmedigimiz icin mesj yaziminda yanlis anlasilmalar olabiliyor zeynonun sahsina hitaben yazilmis bir konusma değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?