Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı hastanenin labaratuanda yapılmadı ilki özelde yaptık bugün devlete gittik yarın özel hastanede doktorumun yaninda kontrolum var herşeyin hayırlısı artık ya dilim dugumlendi artık diyecek bişey bulamıyorum kendime hepiniz kendinize ıyi bakın dualariniza katın beni dualarimdasiniz hepiniz gormeden sevdiklerim

Deger hic yukselmemis canm ya uzmek istemem ama kimyasal olabilir cok uzulme en azindan hamile kalabildigun icin bir umut hep var Rabbim insallah mutlu haberler verdirir sana ve bize Alah yardimcin olsun canm

Deger hic yukselmemis canm ya uzmek istemem ama kimyasal olabilir cok uzulme en azindan hamile kalabildigun icin bir umut hep var Rabbim insallah mutlu haberler verdirir sana ve bize Alah yardimcin olsun canm
Kimyasal gebelikte değer düşüyor bildiğim kadarıyla cnm çünkü bi defasında 16.50 olan değerim 2 gun sonra 0.100 oldu doktor o zaman da kimyasal dedi ve düşük yaptım

kızlar değerim 40 olmuş az yukselmis ya inşallah sağlıklıdır ya hala diyecek bişey bulamıyorum pzt 23.54 bugün 40 ne diyosunuz
85den yukarda olması gerekiyor canım umarım sıkıntı yoktur senin hesaplamada biraz değişik doktoruna göre en iyisini yarın o söyleyecektir hayırlısı olsun

kızlar değerim 40 olmuş az yukselmis ya inşallah sağlıklıdır ya hala diyecek bişey bulamıyorum pzt 23.54 bugün 40 ne diyosunuz
Allah büyük canım sıkma canını
Yarın doktoruna bi git bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Olur canim yapalim diyet ,ph i yuksek su, fitil,takviye, kür vb kullanmis mi perhiz var mi kac iliski olmus tam iliski zamani ne zaman bunlari da ekleyelim daha ayrintili olsun
Sığarsa ekle canım ben kısa olarak yazdım bunun gibi bi liste baya faydalı olur hem kim hangi yolu izlemiş belli olur

Allah büyük canım sıkma canını
Yarın doktoruna bi git bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Inşallah gelirim allah'tan rabbimden umut kesilmeZ çarşamba 0 olan değer pzt 23 bugünde 40 yanı gerçekten ben bile bu değeri gormeyi beklemiyodum aklimda deli sorular şimdi bana sabahda olmaz artık hiç uyumak istemiyorum sabah erkenden koşup doktoruma gitmek istiyorum güzel haberler almak istiyorum çok seymi istiyorum acaba korkuyorum bu da bos gebelik olacak diye boş gebelikte ilk değerim 94.8di sonra 91.82 oldu sonra yıne BIR mucize olup yükselmeye başlamıştı 346 olmuştu sonrası kesemizi gördük ve o kese hiçbir zaman dolmadi 10 haftalikken çok büyük BIR eziyetle benden alındı o günün şokunu ustumden atlatamadim kürtaj sonrasi 7 ayim oldu yine gebeyim bi tedavi sonucu ama buda sağlıksız olacak çok korkuyorum durumumu görüyorsunuz ne olur dua edin bana yarına kadar

Şimdi oturdum yine BIR arkadaşımiarkadaşımi aradım nede çok sevinmişti hamile olduguma o ve ben değer böyle düşük diye ağlamaya başladım kızın tüyleri diken diken oldu bana yardımcı olmaya çalıştı ama gelde beni durdurun şimdi ben nasıl uzulmuyum nasıl yanmiyim kendime şimdi bu 3. Düşük nasıl olacak ne zaman olacak ne sekilde bilmiyorum isyan etmiyorum rabbime buda bi sınav çok şükür diyip geçiyorum ama ya keşke hiç olmasaydı ya oluyordu sağlıklı olsaydı gebeligim çok kotuyum baygınlık krizine girmek üzereyim suan

Rabbim gölündekini nasip etsin canım, takvimin yakıştı hayırlı olsun

Dün eşim evde ovulasyon testlerini gördü hamilemizin sen diyo yok diyorum inanmıyor çok sevindi erkek olur sa böle yapar şöle yapar hayal kuruyup kurban olduğum:/ bende değilim dedim onlar başka bir şey dedim

İnşallah gönlündeki nasip olur canım

Bizim bebek kız mış, çok üstünde durmayın derim sizede nasip den ötesi olmuyo

Sağlıkla, bereketiyle gelsin kızın inşallah canım, Gerçekten ne kadar uğraşsakta Rabbim biliyor hakkımızda hayırlısını

Prensesim2016 canım üzme kendini bi yarın olsun doktorun baksın bakalım, Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah,
Canım çok sağol ama burda beni bilenler biliyor bugüne kadar ne çektiğimi canimin ne kadar acidigini acaba vucudum 3. Bi dusugu kaldirabilecekmi umudum kaldı yarına yarın sabah erkenden gidecem doktora bi o kaldı zaten başka da tutunacak dalim kalmadı

Ahh canım ya, bu durumlarda moral çok önemli, sen güçlü ol ki herşey yoluna girer inşallah
yanlış bişeyde yazmak istemiyorum ama ne ağır sınavdan geçenler var. Dualarım seninle, bol bol inşirah oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…