Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik uzun surebilir buda +12 kuralina uymaz. Esit koyuluga gelince iliski olabilir yada cok hafif acilinca ama ustune basarak soyluyorum cok hafif acilma olacak iyice siliklesirse ortam asidiklesir
Kızlar acillllll
Erkek bebek için ilişki olmalı mı sanırım pic durumda
@Kiviii @Semra54

Hayırlısı olsun üzülme aslında nasipten öte yol yok sağlıkla al kucağına
Adet döngün nekadarda bir
Kaç gün sürüyor
Yum dan kaç saat sonra catladı

haklisin cnm cok sey yasadin ama uzulupte kendini yipratma .dilerim rabbim tez zamanda kucagina sagliklik sihhatli bebek versin..
Bugun gitdinmi doktora. Iyi haberlerle gel insalla.

S sabirin SEVECENIM lütfen sizlerde girip yardimci olsanız eskisi gibi bilgi verseniz hem pko lu hem de asiri panik ve heycanli yardima cok fazla ihtiyacı olan bir kardesiniz yaziyor size bunlari
Canım yardımcı olmak çok isterdim .Ama İnan vaktim yok.Diğer grubtada söylediğim yapamıyorum .Oğlum 10 aylık emeklemeye başladı .4 tane dişi şişmiş bir türlü çıkaramıyor .Sürekli bronşit oluyor.Bu yaz sürekli hastanelerdeydim.Kızım 1. Sınıfa başlayacak.Onunla uğraşmak zorundayım.Artık çocuk yapmayı düşünmüyoruz .Dünyaya getirdiğimiz ile ilgilenelim bize yeterli diye düşünüyoruz .
Buradaki huzursuzluk umrumda değil .Bugüne kadar ne kimse beni üzmüş nede kırmış .Çünkü beni ancak sevdiğim önem verdiğim kayde aldığım insanlar kırıp üzebilir .Herkes herşeyi yazabilir .Hakaret küfür ucunda sadece iptal olmak var .Ama gerçekten tanıdığın yüzüne bakamaz.
Çoğu arkadaştan helallik aldım .Beni anladıkları için onlara tşk ederim .Zeyno canım bu topikte herkese yardımcı olmak kolay değil.İyisi kötüsü asabisi sorunlarını psikolojisi bozuk insanları Altan alıp yardım etmen gerek .Bazen bir test için sabahlaman gerek .Bunları yapamıyorum .Kaldıramıyorum artık çünkü bu topik oldukça üye girişleri hep olacak .Grup kurdum pişman oldum .Hatta sana sen grubu al demiştim .Sende oğlum olursa alırım demiştin .
Rabbim sana ve senin gibi tüm pko vb hasta olanlara acil şifalar versin .
@Ceymiceyn çok önceden tanırdım .Efendiliğinden hanımlığında asla ödün vermedi .Bunu söylemek istiyorum çok önceden burda olan üye herşeye tarafsız saygısını asla yetirmedi .@yenihamile canım İnan okurken üzüldüm seni çok iyi anlıyorum .Tüm hayatın boyunca kızlarınla sana mutluluk huzur diliyorum .@suuuus 4716 rabbim yardımcın olsun .Demek seninde sınavın buymuş .Diyecek hiçbirşey yok.İnşallah imtihanının meyvesini alırsın.
Yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın .İnşallah gönlünüzdeki karnınıza nasip etmiş rabbim .
Bınları yazarken oğlum beşikte ağlıyor .Burda yazıma son veriyorum.Hakkınızı helal edin .Özelimi kapattım .Çünkü kendimi tutamam .Etiketlerinize cvp veremem beni affedin .Anlayış gösterin .Herşey gönlünüzce olsun .

Anliyorum canim Rabbim yardimcin olsun oğluna da sifa versin insallah. Herşey gönlünce olsun hakkim varsa helal olsun ❤

Canım Seni okadar iyi Anlıyorum ki hepimiz çok ümitleniyoruz. Olmayınca da böyle oluyor. İkinci kızımı öğrendiğimde o kadar üzülmüştüm ki istemiyorum bunu demiştim şimdi çok pişmanım 3.de kız olsa başım gözüm üstüne. Rabbim sevmiş göndermiş bizim ne haddimize beğenmemek. Üzmülme insan alışıyor.

Ah canım benim rabbim yardımcın olsun. Paşaya şifa versin Allahım...
Keşke bize destek olabilseydin ama senide çok iyi anlıyorum. 3 çocukla zor tabi. Belki herşey yoluna girer de yine gelirsin.Hakkını helal et o kadar nazımızı çektin. Rabbim yüzünü hep güldürsün. İyiki seni tanımışım güzel kalpli arkadaşım.

Son düzenleme:
Kizlar kafami kurcalayan bir konu var herkes fikirlerini paylasirsa sevinirim simdi perhiz sureside cok onemli S sabirin bir hafta olmali hatta uzun olmasini tavsiye ediyo kimiside 4 ila 5 gun dio uzun surmesi y sperminim kalitesini ve hızını düşürüyo dio

Simdi düşünüyorum adet bitimi erkeği bulan cok onlarda adetten dolayi uzun sure perhiz oluyo hep erkek.
kalite ve hiz dusseydi yoğunluk kiz olurdu adet bitimi,
siz ne dusunuyosunuz bu konuda ?

haklisin cnm cok sey yasadin ama uzulupte kendini yipratma .dilerim rabbim tez zamanda kucagina sagliklik sihhatli bebek versin..
Bugun gitdinmi doktora. Iyi haberlerle gel insalla.
Aynen cnm inşallah gittim şimdi geldim daha belli bişey yok muayene yapmadı doktor bebek şimdi görünmez diye devlet hastanesiyle bizim tahlilerimiz aynı değil dedi ve tekrar beta hcg yaptık Simdi de kaldi ki sonucu görmek hayırlısı diyelim artık yapacak bişey yok

Sağol cnm Allah razı olsun rabbim seninde yardimcin olsun çocukların la sağlıklı sıhhatli bi ömür gecirirsin inşallah rabbim hiç kimseyi evladiyla ve evlat hasretiyle sinamasin benimde sınavım böyleymiş hayırlısıyla geçmek nasip olur insaallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…