- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.561
Hayırlısı olsun üzülme aslında nasipten öte yol yok sağlıkla al kucağınaBeslenme diyet olarak bişey yapmadım ovulasyon testi yaptım T sililleşince deneme oldu, öncesinde de yani adet bitimi eşim birden boşalmıştı o plansız Dı 2 deneme olmuş oldu yani, ama nasip değilmiş bize, takıntı haline getirmeyin bence elinizden geleni yapın ama yoksa sonuç çok üzücü oluyo yine kız oluyo diye değil ama diğerininde güzelliğini tadını alamadığımız için Rabbim sağlık versin gönlünüze göre olsun inşallah
Anladım canım hayırlısı olsun ne diyelim:) belki senin için hayırlısı budur ben de erkek olmasını istiyorm ama dualarımın en basında hayirlisiysa ne ise o olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnEvet uydum ama onlar bana uymadı :)
haklisin cnm cok sey yasadin ama uzulupte kendini yipratma .dilerim rabbim tez zamanda kucagina sagliklik sihhatli bebek versin..Şimdi oturdum yine BIR arkadaşımiarkadaşımi aradım nede çok sevinmişti hamile olduguma o ve ben değer böyle düşük diye ağlamaya başladım kızın tüyleri diken diken oldu bana yardımcı olmaya çalıştı ama gelde beni durdurun şimdi ben nasıl uzulmuyum nasıl yanmiyim kendime şimdi bu 3. Düşük nasıl olacak ne zaman olacak ne sekilde bilmiyorumisyan etmiyorum rabbime buda bi sınav çok şükür diyip geçiyorum ama ya keşke hiç olmasaydı ya oluyordu sağlıklı olsaydı gebeligim çok kotuyum baygınlık krizine girmek üzereyim suan
Canım yardımcı olmak çok isterdim .Ama İnan vaktim yok.Diğer grubtada söylediğim yapamıyorum .Oğlum 10 aylık emeklemeye başladı .4 tane dişi şişmiş bir türlü çıkaramıyor .Sürekli bronşit oluyor.Bu yaz sürekli hastanelerdeydim.Kızım 1. Sınıfa başlayacak.Onunla uğraşmak zorundayım.Artık çocuk yapmayı düşünmüyoruz .Dünyaya getirdiğimiz ile ilgilenelim bize yeterli diye düşünüyoruz .
Anliyorum canim Rabbim yardimcin olsun oğluna da sifa versin insallah. Herşey gönlünce olsun hakkim varsa helal olsun ❤Canım yardımcı olmak çok isterdim .Ama İnan vaktim yok.Diğer grubtada söylediğim yapamıyorum .Oğlum 10 aylık emeklemeye başladı .4 tane dişi şişmiş bir türlü çıkaramıyor .Sürekli bronşit oluyor.Bu yaz sürekli hastanelerdeydim.Kızım 1. Sınıfa başlayacak.Onunla uğraşmak zorundayım.Artık çocuk yapmayı düşünmüyoruz .Dünyaya getirdiğimiz ile ilgilenelim bize yeterli diye düşünüyoruz .
Buradaki huzursuzluk umrumda değil .Bugüne kadar ne kimse beni üzmüş nede kırmış .Çünkü beni ancak sevdiğim önem verdiğim kayde aldığım insanlar kırıp üzebilir .Herkes herşeyi yazabilir .Hakaret küfür ucunda sadece iptal olmak var .Ama gerçekten tanıdığın yüzüne bakamaz.
Çoğu arkadaştan helallik aldım .Beni anladıkları için onlara tşk ederim .Zeyno canım bu topikte herkese yardımcı olmak kolay değil.İyisi kötüsü asabisi sorunlarını psikolojisi bozuk insanları Altan alıp yardım etmen gerek .Bazen bir test için sabahlaman gerek .Bunları yapamıyorum .Kaldıramıyorum artık çünkü bu topik oldukça üye girişleri hep olacak .Grup kurdum pişman oldum .Hatta sana sen grubu al demiştim .Sende oğlum olursa alırım demiştin .
Rabbim sana ve senin gibi tüm pko vb hasta olanlara acil şifalar versin .
@Ceymiceyn çok önceden tanırdım .Efendiliğinden hanımlığında asla ödün vermedi .Bunu söylemek istiyorum çok önceden burda olan üye herşeye tarafsız saygısını asla yetirmedi .@yenihamile canım İnan okurken üzüldüm seni çok iyi anlıyorum .Tüm hayatın boyunca kızlarınla sana mutluluk huzur diliyorum .@suuuus 4716 rabbim yardımcın olsun .Demek seninde sınavın buymuş .Diyecek hiçbirşey yok.İnşallah imtihanının meyvesini alırsın.
Yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın .İnşallah gönlünüzdeki karnınıza nasip etmiş rabbim .
Bınları yazarken oğlum beşikte ağlıyor .Burda yazıma son veriyorum.Hakkınızı helal edin .Özelimi kapattım .Çünkü kendimi tutamam .Etiketlerinize cvp veremem beni affedin .Anlayış gösterin .Herşey gönlünüzce olsun .
dongun kac canm senin
merhaba canm tekrar hosgeldin bende eylulde deneme yapacagim Rabbim gonlumuze gore versin
Hoşbuldum... Amin inşallah rabbim hepimize nasip eder.ciko yum gunun nezamana geliyor.
Amin inşallah sen hamilemisin takip edemedim yum gunumu hamile kaldın.Rabbim seninde bizimde hepimizin gönlüne göre versin inşallah cnm
Sağol canım sevgisinden şüphem asla yok ben sadece birde erkek bebek alsaydım kucağıma diye üzüldüm hepimizde bu duygudayız biliyorum, doktor kapısından çıktım ağlamaktan gözlerim acıdı artık, ben bu sahneyi yaşayacağıma emindim zaten hiç bir his yoktu erkek bebeğe dair ama belki bir süpriz olurdu Ama olmadı, kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı lütfen
Canım yardımcı olmak çok isterdim .Ama İnan vaktim yok.Diğer grubtada söylediğim yapamıyorum .Oğlum 10 aylık emeklemeye başladı .4 tane dişi şişmiş bir türlü çıkaramıyor .Sürekli bronşit oluyor.Bu yaz sürekli hastanelerdeydim.Kızım 1. Sınıfa başlayacak.Onunla uğraşmak zorundayım.Artık çocuk yapmayı düşünmüyoruz .Dünyaya getirdiğimiz ile ilgilenelim bize yeterli diye düşünüyoruz .
Buradaki huzursuzluk umrumda değil .Bugüne kadar ne kimse beni üzmüş nede kırmış .Çünkü beni ancak sevdiğim önem verdiğim kayde aldığım insanlar kırıp üzebilir .Herkes herşeyi yazabilir .Hakaret küfür ucunda sadece iptal olmak var .Ama gerçekten tanıdığın yüzüne bakamaz.
Çoğu arkadaştan helallik aldım .Beni anladıkları için onlara tşk ederim .Zeyno canım bu topikte herkese yardımcı olmak kolay değil.İyisi kötüsü asabisi sorunlarını psikolojisi bozuk insanları Altan alıp yardım etmen gerek .Bazen bir test için sabahlaman gerek .Bunları yapamıyorum .Kaldıramıyorum artık çünkü bu topik oldukça üye girişleri hep olacak .Grup kurdum pişman oldum .Hatta sana sen grubu al demiştim .Sende oğlum olursa alırım demiştin .
@Ceymiceyn çok önceden tanırdım .Efendiliğinden hanımlığında asla ödün vermedi .Bunu söylemek istiyorum çok önceden burda olan üye herşeye tarafsız saygısını asla yetirmedi .@yenihamile canım İnan okurken üzüldüm seni çok iyi anlıyorum .Tüm hayatın boyunca kızlarınla sana mutluluk huzur diliyorum .@suuuus 4716 rabbim yardımcın olsun .Demek seninde sınavın buymuş .Diyecek hiçbirşey yok.İnşallah imtihanının meyvesini alırsın.
Yeni hamile olan arkadaşlar gözünüz aydın .İnşallah gönlünüzdeki karnınıza nasip etmiş rabbim .
Bınları yazarken oğlum beşikte ağlıyor .Burda yazıma son veriyorum.Hakkınızı helal edin .Özelimi kapattım .Çünkü kendimi tutamam .Etiketlerinize cvp veremem beni affedin .Anlayış gösterin .Herşey gönlünüzce olsun .
Benimkide 25 gibi inşallah daha erken olmak istiyorum ya
Benimkide 25 gibi inşallah daha erken olmak istiyorum ya
Evet canım Eylülün içinde deneme olsun istiyorum. Yum çat olmaz sarkar felanNiye ki eylul bitmeden olmasini mi istiyosun
Aynen cnm inşallah gittim şimdi geldim daha belli bişey yok muayene yapmadı doktor bebek şimdi görünmez diye devlet hastanesiyle bizim tahlilerimiz aynı değil dedi ve tekrar beta hcg yaptık Simdi de kaldi ki sonucu görmek hayırlısı diyelim artık yapacak bişey yokhaklisin cnm cok sey yasadin ama uzulupte kendini yipratma .dilerim rabbim tez zamanda kucagina sagliklik sihhatli bebek versin..
Bugun gitdinmi doktora. Iyi haberlerle gel insalla.
Sağol cnm Allah razı olsun rabbim seninde yardimcin olsun çocukların la sağlıklı sıhhatli bi ömür gecirirsin inşallah rabbim hiç kimseyi evladiyla ve evlat hasretiyle sinamasin benimde sınavım böyleymiş hayırlısıyla geçmek nasip olur insaallah ..Canım yardımcı olmak çok isterdim .Ama İnan vaktim yok.Diğer grubtada söylediğim yapamıyorum .Oğlum 10 aylık emeklemeye başladı .4 tane dişi şişmiş bir türlü çıkaramıyor .Sürekli bronşit oluyor.Bu yaz sürekli hastanelerdeydim.Kızım 1. Sınıfa başlayacak.Onunla uğraşmak zorundayım.Artık çocuk yapmayı düşünmüyoruz .Dünyaya getirdiğimiz ile ilgilenelim bize yeterli diye düşünüyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?