Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin inşallah sen hamilemisin takip edemedim yum gunumu hamile kaldın.
Hamileyim evet ama sagliklimi değilmi o belli değil tedavi olarak hamis kaldım ben cnm doktor 1 hafta 1 er gün arayla iliski önerdi bizde yum cat olduğu ve olacağı günler aşırı ilişki oldu bakalım sonu hayır olur insaallah

İnşallah sağlıklıdır. Senin kaç kızın vardı umarım gönlündeki olur

Bende 3 ile 5 arasi olsun diyorum ama dedigin gibi suresi daha uzun olanlarin da genelde oglu oluyor kafam karisti

Kızlar en alttaki sabahki test
İlişki olsun mu,gece yapar atarım son durumu
Benim değil ark ın
Yorumları bekliyorum şimdiden tşk
K Kiviii @Semra54 Hediye33
Erkek bebek icinse iliski olmasin daha pik cunku esit koyuluga gelince olsun. Sivi alimina dikkat ederek ve beklemis idrarla yapiyor testleri degil mi? Gece gec kalmis olabilir 3 4 saatte bir hic sivi almadan tekrar etsin testi esit koyuluga gelince yada cok hafif acilma olunca iliski olabilir bugun sıkı takip yapsin kacirmasin. Test Cok acilirsa deneme yapmasin +12 kuralina takilmasin

Canim hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin

Erkek bebek için.
Gece ilişki olmuştu sondan bir önceki testte
Son test sabah ki,ilişki olmadı
Birazdan test yapıp son durumu atıcAm

Perhiz suresi de önemli tabi unutmadan soyleyeyim en az 3 gun diyoruz. Diyet ,fitil , ph i yuksek su vb gibi on hazirliklarimiz da oluyor bunlar tamamsa esit koyulugu da yakalarsa kahve ,muz ,soda ,soguk dus gibi esin yaptığı hazirliklardan sonra deneme olabilir Birdemetumut

K Khvekokusu20 canım erkek bebek için ovu testinde beni aydınlatırmısın hangi anı değerlendirmek gerekir arkadasım adına soruyorum
Canim oncelikle testin nasil yapildigini biliyorsun degil mi ordan başlayalım sabah 7 gibi ilk idrar yapilacak hic sivi almadan 10 11 arasi birde aksam saat 8 9 arasi gene en az 4 saat hic sivi almadan test yapilacak testler koyulasmaya basladikca takip sikilasacak 3 4 saatte bir hic sivi almadan beklemis idrarla test yapılacak

Canım son hali şimdi yolladı arkadasım ilişki olsun mu eşi yemeğe geliyormuş eve?

Eklentiler

• 7EC142FE-8E91-410E-B306-653129D5AB4D.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 95
Test pik olunca çatlaması yakın demek ama bu pik suresi bazisinda bi kac saat surerken bazisinda 1 gun surebiliyor bu yuzden sıkı takip yapmasi gerekiyor pikten sonra 3 4 saatte bir hatta 2 saatte olabilir test yapacak sivi almadan cizgiler esit koyuluga gelince yada cok hafif acilma olunca deneme olacak tekrar ediyorum acilma cok hafif olacak cok siliklesirse ortam asiidik olup y ler ulasamayabilir Birdemetumut

Evet bunu biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…