- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.581
Hamileyim evet ama sagliklimi değilmi o belli değil tedavi olarak hamis kaldım ben cnm doktor 1 hafta 1 er gün arayla iliski önerdi bizde yum cat olduğu ve olacağı günler aşırı ilişki oldu bakalım sonu hayır olur insaallahAmin inşallah sen hamilemisin takip edemedim yum gunumu hamile kaldın.
Bekliyorum cnm hcg yaptık özelde doktor dün çıkan sonuca bir yorum yapmadı sadece bebek şimdi görünmez diye muayeneye almadıPrensesim2016 canm ne yaptin doktorun ne dedi bilgilendir bizide hadi guzel haberlerle gel inslalah
Hamileyim evet ama sagliklimi değilmi o belli değil tedavi olarak hamis kaldım ben cnm doktor 1 hafta 1 er gün arayla iliski önerdi bizde yum cat olduğu ve olacağı günler aşırı ilişki oldu bakalım sonu hayır olur insaallah
Bende 3 ile 5 arasi olsun diyorum ama dedigin gibi suresi daha uzun olanlarin da genelde oglu oluyor kafam karistiKizlar kafami kurcalayan bir konu var herkes fikirlerini paylasirsa sevinirim simdi perhiz sureside cok onemli @sabirin bir hafta olmali hatta uzun olmasini tavsiye ediyo kimiside 4 ila 5 gun dio uzun surmesi y sperminim kalitesini ve hızını düşürüyo dio
Simdi düşünüyorum adet bitimi erkeği bulan cok onlarda adetten dolayi uzun sure perhiz oluyo hep erkek.
kalite ve hiz dusseydi yoğunluk kiz olurdu adet bitimi,
siz ne dusunuyosunuz bu konuda ?
Erkek bebek icinse iliski olmasin daha pik cunku esit koyuluga gelince olsun. Sivi alimina dikkat ederek ve beklemis idrarla yapiyor testleri degil mi? Gece gec kalmis olabilir 3 4 saatte bir hic sivi almadan tekrar etsin testi esit koyuluga gelince yada cok hafif acilma olunca iliski olabilir bugun sıkı takip yapsin kacirmasin. Test Cok acilirsa deneme yapmasin +12 kuralina takilmasin
Canim hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsinAynen cnm inşallah gittim şimdi geldim daha belli bişey yok muayene yapmadı doktor bebek şimdi görünmez diye devlet hastanesiyle bizim tahlilerimiz aynı değil dedi ve tekrar beta hcg yaptık Simdi de kaldi ki sonucu görmek hayırlısı diyelim artık yapacak bişey yok
Erkek bebek icinse iliski olmasin daha pik cunku esit koyuluga gelince olsun. Sivi alimina dikkat ederek ve beklemis idrarla yapiyor testleri degil mi? Gece gec kalmis olabilir 3 4 saatte bir hic sivi almadan tekrar etsin testi esit koyuluga gelince yada cok hafif acilma olunca iliski olabilir bugun sıkı takip yapsin kacirmasin. Test Cok acilirsa deneme yapmasin +12 kuralina takilmasin
Umarım cnm inşallah 1 tane KIZIM var 3 yaşına girdiİnşallah sağlıklıdır. Senin kaç kızın vardı umarım gönlündeki olur
Teşekkür ederim cnm inşallahCanim hayirlisi olsun insallah guzel haberler alirsin
Perhiz yok oyleyseErkek bebek için.
Gece ilişki olmuştu sondan bir önceki testte
Son test sabah ki,ilişki olmadı
Birazdan test yapıp son durumu atıcAm
Canim oncelikle testin nasil yapildigini biliyorsun degil mi ordan başlayalım sabah 7 gibi ilk idrar yapilacak hic sivi almadan 10 11 arasi birde aksam saat 8 9 arasi gene en az 4 saat hic sivi almadan test yapilacak testler koyulasmaya basladikca takip sikilasacak 3 4 saatte bir hic sivi almadan beklemis idrarla test yapılacakK Khvekokusu20 canım erkek bebek için ovu testinde beni aydınlatırmısın hangi anı değerlendirmek gerekir arkadasım adına soruyorum
Perhiz suresi de önemli tabi unutmadan soyleyeyim en az 3 gun diyoruz. Diyet ,fitil , ph i yuksek su vb gibi on hazirliklarimiz da oluyor bunlar tamamsa esit koyulugu da yakalarsa kahve ,muz ,soda ,soguk dus gibi esin yaptığı hazirliklardan sonra deneme olabilirBirdemetumut
perhız vardi fındık cevız maden suyu ıncır kabak cekırdegı bunları yemişPerhiz yok oyleyse
Evet bunu biliyoruzCanim oncelikle testin nasil yapildigini biliyorsun degil mi ordan başlayalım sabah 7 gibi ilk idrar yapilacak hic sivi almadan 10 11 arasi birde aksam saat 8 9 arasi gene en az 4 saat hic sivi almadan test yapilacak testler koyulasmaya basladikca takip sikilasacak 3 4 saatte bir hic sivi almadan beklemis idrarla test yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?