- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.601
Cinsel perhiz canim en son ne zaman iliski olmusperhız vardi fındık cevız maden suyu ıncır kabak cekırdegı bunları yemiş
Son hali testinTest pik olunca çatlaması yakın demek ama bu pik suresi bazisinda bi kac saat surerken bazisinda 1 gun surebiliyor bu yuzden sıkı takip yapmasi gerekiyor pikten sonra 3 4 saatte bir hatta 2 saatte olabilir test yapacak sivi almadan cizgiler esit koyuluga gelince yada cok hafif acilma olunca deneme olacak tekrar ediyorum acilma cok hafif olacak cok siliklesirse ortam asiidik olup y ler ulasamayabilir
Hala pik 3 saatte bir testi tekrarlasin ama sivi almasin çatlamasi icin havuc kuru yapabilir bol bol havuc tuketebilirSon hali testin
Hayir olmasinCanım son hali şimdi yolladı arkadasım ilişki olsun mu eşi yemeğe geliyormuş eve?
Dün gece olduCinsel perhiz canim en son ne zaman iliski olmus
Bu ayi es gecsin ozaman cinsel perhiz önemliDün gece oldu
Zeynom çok güzel olur. Yapalım bunu@Berenceren67Kizlarinin annecigi sizinde cinsiyetler belli olsun duzenleyelim listeyi ilk sayfayi.. eskilerden bi kac ornek yazariz gerisi yeniler olur ne dersiniz
Aynen canimZeynom çok güzel olur. Yapalım bunu
Korunmasiz mi olmuş
Evet derin ilişkiKorunmasiz mi olmuş
Test hala pik ama +12 saat kuralina takilacak büyük ihtimalle erkek bebek zamanlamasi olmamisEvet derin ilişki
eylul ayi erkek bebek ayi mi düşünüyosun@
Evet canım Eylülün içinde deneme olsun istiyorum. Yum çat olmaz sarkar felan
Nasıl adet olsam ki
Işte adet bitimi genelde en az 6 ile 8 gun perhizle erkek bebek bulanlarin sayisi cok fazlaBende 3 ile 5 arasi olsun diyorum ama dedigin gibi suresi daha uzun olanlarin da genelde oglu oluyor kafam karisti
cinsel perhiz canm en az 4.5 gun erkegin bosalmamasi lazımperhız vardi fındık cevız maden suyu ıncır kabak cekırdegı bunları yemiş
cok erken davranmis canm bu testler geceyi de bulabilir hatta sabahida bulabilir catlamasi icin simdi onceki gun iliski oldugu için aksam testi tekrarlarsın cok hafif de olsa test aciksa yum catlamadan oncede iliski olsun cunku yum catlarsa sonradan iliski olursa iceride kalan xler dolleme ihtimali yuksek ben olsam bu gece tekrar bir deneme yapardim boyle bir hataya bende düşmüştüm
Guzel olur cnm. Ayin 14 nde randewum insl cinsiyetimi belli eder.@Berenceren67Kizlarinin annecigi sizinde cinsiyetler belli olsun duzenleyelim listeyi ilk sayfayi.. eskilerden bi kac ornek yazariz gerisi yeniler olur ne dersiniz
Ins canim kac haftaliksinGuzel olur cnm. Ayin 14 nde randewum insl cinsiyetimi belli eder.
11 olucaz yarin insl.Ins canim kac haftaliksin
Haftaya 12 olcan yani belli eder ins11 olucaz yarin insl.
Bana uyar canim herkes kabul ederse yapalimK Khvekokusu20 canım madem herkes toplasti bi tefiriciye daha yapsak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?