- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.621
Evet canim 13 haftanin icinde cagirdi doktorum. Insl belli eder.Haftaya 12 olcan yani belli eder ins
Canim nolur kendinide bebiside uzme. Dogsun bak goruceksin 10 tane oglana degismem diyecegne eminim. Pek dusunmemeye calis. Cok iyi Anliyorum senin su anki duygularini... her ne kadar hepimiz saglikli olsun fark etmez desekte. Gonlimizden geceni okadar istiyoruski. bastiramiyorus o duyguyu...Ben cinsiyeti öğrenince bukadar kötü olabileceğimi hiç tahmin edemedim, bütün gerçeklerin farkında olduğum halde deli gibi ağlamak geliyo içimden, nezaman geçecek bu duygu, nolur dua edin bana çok kızıyorum kendime, kendimi çok kötü hissediyorum nebiçim bir anneyim ben. Allah ım affet......... 3.cü bir çocuk hiç düşünmemeliydim çünkü kız olacağını tahmin ediyordum ama neden bu duygular
Canim cok uzuldum ne desek bos biliyorum ama uzme kendini..39.693. Bi dusugu daha nasıl kaldiracam
Boş cnm diyecek bişey kalmadı sanki kimyasal oldu gibime geldi değer düşmeye başladı ıns bebek olusmamistor çok korkuyorumCanim cok uzuldum ne desek bos biliyorum ama uzme kendini..
Canim kendini dualara ver ne desek bos biliyorum ama düşünmemeye çalış bizi bu hale getiren hep etraf baskisiBen cinsiyeti öğrenince bukadar kötü olabileceğimi hiç tahmin edemedim, bütün gerçeklerin farkında olduğum halde deli gibi ağlamak geliyo içimden, nezaman geçecek bu duygu, nolur dua edin bana çok kızıyorum kendime, kendimi çok kötü hissediyorum nebiçim bir anneyim ben. Allah ım affet......... 3.cü bir çocuk hiç düşünmemeliydim çkiünkü kız olacağını tahmin ediyordum ama neden bu duygular
Kendiliginden duser insallah canim seni zorlamaz. Sen etrafa bebek istediğini soyleme artik istemiyorum ara verdim de sonrada dediklerimi yap akisina birak olmazsa olmasin dunyanin sonu degil bir tane yavrum var nasilsa diye düşünBoş cnm diyecek bişey kalmadı sanki kimyasal oldu gibime geldi değer düşmeye başladı ıns bebek olusmamistor çok korkuyorum
Bi süreliğine artık dusunmeyecem zaten cnmKendiliginden duser insallah canim seni zorlamaz. Sen etrafa bebek istediğini soyleme artik istemiyorum ara verdim de sonrada dediklerimi yap akisina birak olmazsa olmasin dunyanin sonu degil bir tane yavrum var nasilsa diye düşün
Bencede ara ver bi kac ay vucudun dinlensin yazik yani sana daBi süreliğine artık dusunmeyecem zaten cnm
Değilmi yani hemde çok yazık çok yıprandım benBencede ara ver bi kac ay vucudun dinlensin yazik yani sana da
Evet biraz dinlen oluruna birak düşünme adette takip etme başka şey de benim fikrim buDeğilmi yani hemde çok yazık çok yıprandım ben
Canım hamileliğin verdiği duygusallıkta varBen cinsiyeti öğrenince bukadar kötü olabileceğimi hiç tahmin edemedim, bütün gerçeklerin farkında olduğum halde deli gibi ağlamak geliyo içimden, nezaman geçecek bu duygu, nolur dua edin bana çok kızıyorum kendime, kendimi çok kötü hissediyorum nebiçim bir anneyim ben. Allah ım affet......... 3.cü bir çocuk hiç düşünmemeliydim çünkü kız olacağını tahmin ediyordum ama neden bu duygular
Canım valla diyecek bişey kalmadı39.693. Bi dusugu daha nasıl kaldiracam
Ne şanslısın canım yaaPrensesim2016 canm senin icin cok yipratico bir süreç oldu insallah kimyasaldir da vucut daha da zarar gormeden atlatırsın bence esin 1 yil kadar korunsun o süreçte senin vucudun toparlansin 1 yil sonra korunmadan normal hayatina devam et korunmadan devam etmen tekrar vucudun sagliksiz gebelik riskini artirip daha da sıkıntılı durumlara yol acar Rabbim yardimcin olsun
yenihamile canm ya cok zor bir süreç hepimiz cok buyuk hayallere kapılıp olabilir ümidiyle kaptiriyiruz kendimkzi cok şükür olmazlari olduran Rabbim hersey ona kolay ama hayirlisini bizden daha iyi biliyor mesela annem 5 kizdan sonra oglani bulmus pesine oglanin arkadaşı da olsun demis 6. Kizi getirmiş son sansini denemiş 8. De 2. Erkegi getirmis hersey nasip kismet Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah
Çok sağol bakalım kanamam ne zaman olacak bilmiyorum ama karnimda çok kötü bi sancı var kanama olmasına bi işaret olabilirmi acaba bu sefer bende ara vermeyi düşünüyorum herşeyi oluruna birakacsm tedaviye ara verecem banada yazık günah artık ıns rabbim meyvesinden en kısa zamanda tatirirCanım hamileliğin verdiği duygusallıkta var
Allah böyle uygun görmüş üzme artık kendini karnındaki bebeğini düşün
Belki sana ilerde en faydası olacak olan bebeğin karnındakidir
Benim abim dünya iyisi bir insan olduğu halde babam hep keşke oda kız olsaydı der
Kız çocukları aileye daha bağlı daha düşkün oluyor
Çok şanslısın yemin ederim yerinde olmak istiyorum
Üzme artık kendini çocuklarını ve bebeğini
Canım valla diyecek bişey kalmadı
Hep bu son bu son deyip yeni bir tedaviye başlıyorsun
Gerçekten çok yiprattin kendini
Biraz dinlendir vücudunu
Her zaman söylüyorum yaşın genç en güzel yaşlardasin
Önünde uzun yılların var inşallah
Benim yaş gidiyor o halde bile ben en son 4. Ayda klomen kullandim ve kendimi dinlenmeye aldım
40 belki 41 de anne olacam Allah bilir
Her ne kadar biyolojik olarak yaşımı gostermesemde yaşımın gereği sağlık sorunlarım çıkmaya başladı
Ablan olarak sana tavsiyem durabilirsen 3 ay en azından ilaç kullanma
Sonra yine başlarsınız tedaviye Dr uygun görürse
AllAh razı olsun cnm çok teşekkür ederim hepinize dualarinizla beni yanlız birakmadiniz ama ne yapiyim nasip kısmet ışte olmayacağı varsa olmuyor kün fe ýekün o ol dersede olur hickimse bunu olduramaz hale getiremez rabbimin var bir bildiği çok şükür bin şükür onaPrensesim2016 canm senin icin cok yipratico bir süreç oldu insallah kimyasaldir da vucut daha da zarar gormeden atlatırsın bence esin 1 yil kadar korunsun o süreçte senin vucudun toparlansin 1 yil sonra korunmadan normal hayatina devam et korunmadan devam etmen tekrar vucudun sagliksiz gebelik riskini artirip daha da sıkıntılı durumlara yol acar Rabbim yardimcin olsun
yenihamile canm ya cok zor bir süreç hepimiz cok buyuk hayallere kapılıp olabilir ümidiyle kaptiriyiruz kendimkzi cok şükür olmazlari olduran Rabbim hersey ona kolay ama hayirlisini bizden daha iyi biliyor mesela annem 5 kizdan sonra oglani bulmus pesine oglanin arkadaşı da olsun demis 6. Kizi getirmiş son sansini denemiş 8. De 2. Erkegi getirmis hersey nasip kismet Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah
Canım hamileliğin verdiği duygusallıkta var
Allah böyle uygun görmüş üzme artık kendini karnındaki bebeğini düşün
Belki sana ilerde en faydası olacak olan bebeğin karnındakidir
Benim abim dünya iyisi bir insan olduğu halde babam hep keşke oda kız olsaydı der
Kız çocukları aileye daha bağlı daha düşkün oluyor
Çok şanslısın yemin ederim yerinde olmak istiyorum
Üzme artık kendini çocuklarını ve bebeğini
Canım valla diyecek bişey kalmadı
Hep bu son bu son deyip yeni bir tedaviye başlıyorsun
Gerçekten çok yiprattin kendini
Biraz dinlendir vücudunu
Her zaman söylüyorum yaşın genç en güzel yaşlardasin
Önünde uzun yılların var inşallah
Benim yaş gidiyor o halde bile ben en son 4. Ayda klomen kullandim ve kendimi dinlenmeye aldım
40 belki 41 de anne olacam Allah bilir
Her ne kadar biyolojik olarak yaşımı gostermesemde yaşımın gereği sağlık sorunlarım çıkmaya başladı
Ablan olarak sana tavsiyem durabilirsen 3 ay en azından ilaç kullanma
Sonra yine başlarsınız tedaviye Dr uygun görürse
Prensesim2016 canm senin icin cok yipratico bir süreç oldu insallah kimyasaldir da vucut daha da zarar gormeden atlatırsın bence esin 1 yil kadar korunsun o süreçte senin vucudun toparlansin 1 yil sonra korunmadan normal hayatina devam et korunmadan devam etmen tekrar vucudun sagliksiz gebelik riskini artirip daha da sıkıntılı durumlara yol acar Rabbim yardimcin olsun
Ne şanslısın canım yaa
Belki annen zamanında bu seferde kız oldu diye üzülmüştür ama hem kendine hem kız kardeşler birbirine şimdi yaren olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?