Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kimsenin hayatı 4/4 lük değil ki canım imtihan dünyası
Bizimde sıkıntılarımız oluyor ama 4 bacı bir araya gelince herşeyi unutuyoruz
Görmüşsündür sen yaz boyunca bacılar bacanaklar fotolarimizi

Canım uzme kendini ne olur bak bana 3. Dusugumu yaşıyorum keşke bebeğim kız olsaydida sağlıklı olsaydı ve bu dusugu yapmasaydim ama nasip ıns salıh ve sağlıklı bir oglunda olur rabbim sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin sabret sukret dua et rabbim büyüktür vardır bir bildiği

Merhaba sevgılı hamıle arkadasım arada gırıp yazıları okuyorum ınan hepımız aynı seylern ıçin ugrasıyoruz yanı "olmayan"için benımde tam tersı 3 oglum var ve kız olmasını cok ıstedım sonuncuda cınsıyetı ogrennce bıraz ne yalsn soyleyım Kotu oldum nıye dedım nıye bı kız olmadı....falan fılan ama sonra hemn toparladım kendımı neler var ne sorunlar Napalım kısmetımızde deılse bızde tadamayacagız baska cınsıyetten bebek.....dogupta sana o masum gozlerıyle bakınca oyle bı sarılacksınkı...arkadaslarında dedıgı gıbı cevre baskısı hep o gozler o sozler yok mu...durumlar aynı ınan...valla hem kızı hem oglu olanlara ne mutlu....allah hepimızınkı ne saglık versın....

Haklısın canım önce sağlık önemli olan ya hiç olmasaydı napardık bilmem bin şükür halimize inşallah Rabbim sana ummadık zamanda salih Saliha evlatlar versin

Evet canım tersi ama aynı duygular 'olmayan' ı istedik nasip değilmiş, benimde etrafımda okadar çok ki en yakın arkadaşım kızı vardı oğlu oldu kaza ile diyo, bir arkadaşım oğlu vardı şimdi 1 ay var aramızda kız demiş doktor, kendi kardeşlerimin 1 er oğlu ve kızları var bunlar galiba beni umutlandırdı benimde olur sanırım diye, hayırlısı olsun sağlıklı olsun imanlı olsun da gerisi geçiyo bir müddet sonra
Çok çok teşekkürler beni anladığınız için Allah razı olsun

Evet canım ihtimal artıyor

Ah canım benim ya rabbim yardımcın olsun. İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki ikinci kızımda aynı şeyleri yaşadım. İnsanın elinde olmuyor.Çok üzülmüştüm şimdi o kadar pişmanım ki....
Geçer kuzum merak etme ne geçmiyor ki şu dünyada...
Rabbim başka taraftan yüzünü güldürsün.

Selamun aleykum arkadaslar beni hatırlayanınız vardir belki ocaktan ramazana kadar ovulasyon testi yaptim olmadi son sat 24 temmuzdu adete 3 gun kala test yaptim ve hamileyim size haber vermek istedim erkek bebek icin elimde sadece duam var başka hiçbirşey yapmadim Rabbim sizinde benimde gönlümüze gore versin sizi takipteyim

Aleykum selam canim hosgeldin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin gonlundekini insallah. Iliski zamani nasil oldu peki.. Hic dikkat etmedin mi erkek bebek icin

Amin canim ınsallah.Iliski adet bitimi oldu daha sonra 3 günde bir falan oldu ama içimden bis ses adet bitimi diyor ben hamile kalabildigime sevindim çünkü ikinci kızımda 2 sene tedavi gordum sonuç alamadım ve tıp bebek araştırırken kendiliğinden kaldım çok sukur bunda hastane hastane gezmedim Allahım herkese nasip etsin

Amin insallah cAnim. Peki diyet ph i yuksek su fitil falan kullanmis miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…