- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.641
Kimsenin hayatı 4/4 lük değil ki canım imtihan dünyasıCok şükür cok kardesiz toplu sohbetler falan hemen hemen hersene birinin düğünü falan derken eğlenceli geciyo ama nekadar kalabaligin sansli yani varsada bir okadar da sikintilari da oluyo birinden birnnin cani yaninca sende yipraniyosun
Canım uzme kendini ne olur bak bana 3. Dusugumu yaşıyorum keşke bebeğim kız olsaydida sağlıklı olsaydı ve bu dusugu yapmasaydim ama nasip ıns salıh ve sağlıklı bir oglunda olur rabbim sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin sabret sukret dua et rabbim büyüktür vardır bir bildiğiEvet canım Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti, hayırlı olacaksa nasip et diye çok dua ettim demekki değildi ki vermedi Rabbim , inşallah en hızlı şekilde kabullenip kendime gelicem Allah razı olsun hepinizden desteğinizden...
Merhaba sevgılı hamıle arkadasım arada gırıp yazıları okuyorum ınan hepımız aynı seylern ıçin ugrasıyoruz yanı "olmayan"için benımde tam tersı 3 oglum var ve kız olmasını cok ıstedım sonuncuda cınsıyetı ogrennce bıraz ne yalsn soyleyım Kotu oldum nıye dedım nıye bı kız olmadı....falan fılan ama sonra hemn toparladım kendımı neler var ne sorunlar Napalım kısmetımızde deılse bızde tadamayacagız baska cınsıyetten bebek.....dogupta sana o masum gozlerıyle bakınca oyle bı sarılacksınkı...arkadaslarında dedıgı gıbı cevre baskısı hep o gozler o sozler yok mu...durumlar aynı ınan...valla hem kızı hem oglu olanlara ne mutlu....allah hepimızınkı ne saglık versın....Evet canım Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti, hayırlı olacaksa nasip et diye çok dua ettim demekki değildi ki vermedi Rabbim , inşallah en hızlı şekilde kabullenip kendime gelicem Allah razı olsun hepinizden desteğinizden...
Haklısın canım önce sağlık önemli olan ya hiç olmasaydı napardık bilmem bin şükür halimize inşallah Rabbim sana ummadık zamanda salih Saliha evlatlar versinCanım uzme kendini ne olur bak bana 3. Dusugumu yaşıyorum keşke bebeğim kız olsaydida sağlıklı olsaydı ve bu dusugu yapmasaydim ama nasip ıns salıh ve sağlıklı bir oglunda olur rabbim sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin sabret sukret dua et rabbim büyüktür vardır bir bildiği
Merhaba sevgılı hamıle arkadasım arada gırıp yazıları okuyorum ınan hepımız aynı seylern ıçin ugrasıyoruz yanı "olmayan"için benımde tam tersı 3 oglum var ve kız olmasını cok ıstedım sonuncuda cınsıyetı ogrennce bıraz ne yalsn soyleyım Kotu oldum nıye dedım nıye bı kız olmadı....falan fılan ama sonra hemn toparladım kendımı neler var ne sorunlar Napalım kısmetımızde deılse bızde tadamayacagız baska cınsıyetten bebek.....dogupta sana o masum gozlerıyle bakınca oyle bı sarılacksınkı...arkadaslarında dedıgı gıbı cevre baskısı hep o gozler o sozler yok mu...durumlar aynı ınan...valla hem kızı hem oglu olanlara ne mutlu....allah hepimızınkı ne saglık versın....
eylul ayi erkek bebek ayi mi düşünüyosun
Işte adet bitimi genelde en az 6 ile 8 gun perhizle erkek bebek bulanlarin sayisi cok fazla
cinsel perhiz canm en az 4.5 gun erkegin bosalmamasi lazım
cok erken davranmis canm bu testler geceyi de bulabilir hatta sabahida bulabilir catlamasi icin simdi onceki gun iliski oldugu için aksam testi tekrarlarsın cok hafif de olsa test aciksa yum catlamadan oncede iliski olsun cunku yum catlarsa sonradan iliski olursa iceride kalan xler dolleme ihtimali yuksek ben olsam bu gece tekrar bir deneme yapardim boyle bir hataya bende düşmüştüm
Ben cinsiyeti öğrenince bukadar kötü olabileceğimi hiç tahmin edemedim, bütün gerçeklerin farkında olduğum halde deli gibi ağlamak geliyo içimden, nezaman geçecek bu duygu, nolur dua edin bana çok kızıyorum kendime, kendimi çok kötü hissediyorum nebiçim bir anneyim ben. Allah ım affet......... 3.cü bir çocuk hiç düşünmemeliydim çünkü kız olacağını tahmin ediyordum ama neden bu duygular
Aleykum selam canim hosgeldin. Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin gonlundekini insallah. Iliski zamani nasil oldu peki.. Hic dikkat etmedin mi erkek bebek icinSelamun aleykum arkadaslar beni hatırlayanınız vardir belki ocaktan ramazana kadar ovulasyon testi yaptim olmadi son sat 24 temmuzdu adete 3 gun kala test yaptim ve hamileyim size haber vermek istedim erkek bebek icin elimde sadece duam var başka hiçbirşey yapmadim Rabbim sizinde benimde gönlümüze gore versin sizi takipteyim
Amin insallah cAnim. Peki diyet ph i yuksek su fitil falan kullanmis miydinAmin canim ınsallah.Iliski adet bitimi oldu daha sonra 3 günde bir falan oldu ama içimden bis ses adet bitimi diyor ben hamile kalabildigime sevindim çünkü ikinci kızımda 2 sene tedavi gordum sonuç alamadım ve tıp bebek araştırırken kendiliğinden kaldım çok sukur bunda hastane hastane gezmedim Allahım herkese nasip etsin
Bendim :)L Lilarengim1 adetten temizlendiğin güne göre ilişki günü söylüyordu bi takvime göre o arkadaş senmiydin yanlış hatırlamıyorum demi
Geçen ay bakmıştın bu ay pek girmedin baştan soramadım canım 8 ağustosta temizlendim ilişki günlerini ne gösteriyor takvim pik günüyle uyuşacakmı merak ettimBendim :)
8.günde hiç leke oldumuGeçen ay bakmıştın bu ay pek girmedin baştan soramadım canım 8 ağustosta temizlendim ilişki günlerini ne gösteriyor takvim pik günüyle uyuşacakmı merak ettim
Yumurtlama gününden başka olmuyormu erkek bebiş yaaaaa hiç umudum kalmadı pik yaptığı gün yapıpta yine kızı olan var gurupta8.günde hiç leke oldumu
Yumurtlama gününden başka olmuyormu erkek bebiş yaaaaa hiç umudum kalmadı pik yaptığı gün yapıpta yine kızı olan var gurupta
Yok canım olmadı8.günde hiç leke oldumu
Yok canım olmadı
Bi dahaki ay temizlenince yaz canım geçmiş bu baştan anlamadım:)))Yok canım olmadı
Hayır canim hiç birşey kullanmadım ne su ne fitil öncelerde kullanmistim ama olmadiAmin insallah cAnim. Peki diyet ph i yuksek su fitil falan kullanmis miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?