Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En fazla 1 hafta veya 10 gün yeterli.Fazla olmasının zararı yok

Canm ya ben tam hatırlamamakla beraber kimyasal gebelikte degerim sıfırlaanmadan kanamam baslamisti sonra doktor belirli bir sure vermisti ozaman gel beta 0lanmismi die gitmistim

Senin hiç rahim filmi falan cekildi mi rahimle alakali bir sikinti olabilir mi acaba cunku kanama baslamasinda hep sikinti var gec sökülüyor
Kızlar benim hala kanamam baslamadi beta hcg sifirlandiktan sonrami kanama başlayacak acaba bi fikir verseniz

Hayır rahim filmi hiç çekilmedi yani sözde bu ay adet olsaydım ve gebe kalmasaydim doktor rahim filmi çekecekti sonra yum için igne verecekti esimin sperm tahlili yapılacaktı keşke bu sağlıksız gebelik olmasaydida bu ay bunları yapacaktık doktor çarşamba günü tekrar hcg yap dedi

yenihamile sizin adet bitimi ilişki oldu bide silinince demiştiniz. testin adetin kaçıncı günde pik olup silinmisti ilk ilişkiyle pik olduğu güne kadar arada kaç gün vardı

Pik yapıp da diyorsun.Biz pik demiyoruz yumurtlama gerçekleştiği vakit diyoruz...Piki uzayan var...
Sizce çat olduğu andan sonrami olmalı birliktelik yada çata yakin olan andami? Birde vajinal duş yada fitil konusunda ne düşünüyorsunuz

Peki abla bende söyle birsey sorayim simdi 5 yada 6gun perhiz var ama yumurtlama yarini gosteriyo eşi ikna edemiyorsun bugece illa olsun dio ne yapilmali bu duurmda 1 gun oncesi denenmeli mi5 ila 6 gunluk perhizle yoksa o gece korunup yine ertelsnmeli mi
2 günde tutanda var.Risk alırsın.en az 3 olmali acil durumlarda hesap yaparsın 3 den azsa vazgeç ertele.1 hafta ideal çünkü erkekler 10 gün sabredemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…