- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.661
Geçmişe bakılmıyomu hamileyim zaten canım ben sadece ilişki günüyle senin takvimin günü tutacakmı onu merak etmiştim :)Bi dahaki ay temizlenince yaz canım geçmiş bu baştan anlamadım:)))
Ayy pardon ya 16 ve 18i görünüyor. TuttmuGeçmişe bakılmıyomu hamileyim zaten canım ben sadece ilişki günüyle senin takvimin günü tutacakmı onu merak etmiştim :)
18. Gün oldu canım tuttu senin takvimlede hayırlısı bakalım çok sağol ilgin için bu takvimin adı varmıAyy pardon ya 16 ve 18i görünüyor. Tuttmu
18. Gün oldu canım tuttu senin takvimlede hayırlısı bakalım çok sağol ilgin için bu takvimin adı varmı[/QUOT @54Kbr54 bende merak ettim takvimi ekim gibi hamilelik düşünüyorum
En fazla 1 hafta veya 10 gün yeterli.Fazla olmasının zararı yokKizlar kafami kurcalayan bir konu var herkes fikirlerini paylasirsa sevinirim simdi perhiz sureside cok onemli S sabirin bir hafta olmali hatta uzun olmasini tavsiye ediyo kimiside 4 ila 5 gun dio uzun surmesi y sperminim kalitesini ve hızını düşürüyo dio
Simdi düşünüyorum adet bitimi erkeği bulan cok onlarda adetten dolayi uzun sure perhiz oluyo hep erkek.
kalite ve hiz dusseydi yoğunluk kiz olurdu adet bitimi,
siz ne dusunuyosunuz bu konuda ?
Yok canım bu takvim bana özel18. Gün oldu canım tuttu senin takvimlede hayırlısı bakalım çok sağol ilgin için bu takvimin adı varmı
Geçmişi okuyabilirsiniz olan da var olmayandaYumurtlama gününden başka olmuyormu erkek bebiş yaaaaa hiç umudum kalmadı pik yaptığı gün yapıpta yine kızı olan var gurupta
Kızlar benim hala kanamam baslamadi beta hcg sifirlandiktan sonrami kanama başlayacak acaba bi fikir verseniz
Hayır rahim filmi hiç çekilmedi yani sözde bu ay adet olsaydım ve gebe kalmasaydim doktor rahim filmi çekecekti sonra yum için igne verecekti esimin sperm tahlili yapılacaktı keşke bu sağlıksız gebelik olmasaydida bu ay bunları yapacaktık doktor çarşamba günü tekrar hcg yap dediCanm ya ben tam hatırlamamakla beraber kimyasal gebelikte degerim sıfırlaanmadan kanamam baslamisti sonra doktor belirli bir sure vermisti ozaman gel beta 0lanmismi die gitmistim
Senin hiç rahim filmi falan cekildi mi rahimle alakali bir sikinti olabilir mi acaba cunku kanama baslamasinda hep sikinti var gec sökülüyor
Sabirin en fazla 1 hafta yazmissiniz en az kac gün olmali peki 4 gün az mi oluyorEn fazla 1 hafta veya 10 gün yeterli.Fazla olmasının zararı yok
2 günde tutanda var.Risk alırsın.en az 3 olmali acil durumlarda hesap yaparsın 3 den azsa vazgeç ertele.1 hafta ideal çünkü erkekler 10 gün sabredemezSabirin en fazla 1 hafta yazmissiniz en az kac gün olmali peki 4 gün az mi oluyor
Sizce çat olduğu andan sonrami olmalı birliktelik yada çata yakin olan andami? Birde vajinal duş yada fitil konusunda ne düşünüyorsunuzPik yapıp da diyorsun.Biz pik demiyoruz yumurtlama gerçekleştiği vakit diyoruz...Piki uzayan var...
2 günde tutanda var.Risk alırsın.en az 3 olmali acil durumlarda hesap yaparsın 3 den azsa vazgeç ertele.1 hafta ideal çünkü erkekler 10 gün sabredemez
Merhaba cutem sanırım sen eski üyelerdensin önceki adın neydı acaba?Sizce çat olduğu andan sonrami olmalı birliktelik yada çata yakin olan andami? Birde vajinal duş yada fitil konusunda ne düşünüyorsunuz
İlk iki madde geçerli.Son iki madde gecersizSizce çat olduğu andan sonrami olmalı birliktelik yada çata yakin olan andami? Birde vajinal duş yada fitil konusunda ne düşünüyorsunuz
Hiç bişey anlamadımİlk iki madde geçerli.Son iki madde gecersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?