Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Olmaz.O ayı es geçersin veya ikna edersin eşini

Prensesim2016 nasılsin canim son gelismeler neler ?
Iyiyim cnm henüz bir gelişme yok kanamam falan başlamadı ani hareketler yapınca kasiklarimda sancı oluyor sonra geçiyor bu sabah uyandım birden ayağa kalkınca gözlerim öyle BIR karardiki gözümün önünü göremedim basim döndü olduğum yerden kipirdayamadim duvara tutunup biraz geçmesini bekledikten sonra şimdi ıyiyim

Anladim canim Rabbim kolaylik versin insallah

Hic dikkat etmiyorum süt icmem ama kahvaltida peynir tüketirim birde yazdan beri dondurma yerim
Kızlar diyet yapıyor musunuz? Erkek bebek için süt ve süt ürünleri yemeyin diyor bazı doktorlar.
Buna dikkat eden var mı?
Neler yiyorsunuz ve yemiyorsunuz?

Onca oglan getirenler diyet falan getirmeden zor olmamis canm inanki Rabbim nasip etse hersey bos herseyi yapip olmazsa cok buyuk yikima ugrarim yum gunune dikkat edecegum yeme içmeyi serbest sekilde devam ediyorum

Köyde koyun sütü yogurdu peyniri yagiyka beslenen koylulerimizin hepsinin ogullari var kiz ağırlıklı olurdu ama alakasi yok hee sacma mi değil sadece bir nebze ihtimali artiriyo ama buyuk iş yumurtlamada bitiyo
Vajinanın ph 'ını nasıl artıracaksın peki diyetsiz zor doktorum öyle dedi.

Evet çok güzel örnek vermişsin fakat şimdi di ki beslenme ile o zaman olan beslenme nin aynı olduğunu düşünmüyorum. Paketli ürünler daha fazla hayatımızda buda vücudumuzun ph dengesini bozarak asidik olmasına neden olıyor. Biliyorsundur belki günümüzde kanser vakalarının artmasının nedeni de bu asidik bücut eşittir hastalıklar... içtiğimiz suda aynı eskilerimiz kaynak suyu içerdi biz ise plastik şişelerde satılan suları içiyoruz çoğunda mikrop çıkıyor.Bu zamanda asidik olmamak da zor. Ayrıca karbonatlı su ile sadece idrarınızın ph seviyesini artırabilirsiniz. Önemli olan vajen den gelen akıntı var ya o akıntıyı değiştirmek buda bi nevi beslenme ile oluyor. Ha bide biokadın fitil kullanıyoruz ya ph artması için aslında geçici ph artıyor. Zaten amaç da mantar mikrop in kullanmak olmalı.Bu diyete başlamadan önce vajen phımı ölçüm turnusol kağıdı ile sarıydı hiç renk değişmedi dün akşam aklıma geldi ph baktım kağıt yeşil oldu. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum şuanda. Ha bu demek değil ki kesin erkek bebeğim olacak orasını rabbim bilir.Bunlara rağmen olmayabilir de. Ben ihtimalleri artırmaya çalışıyorum ve dua ediyorum. Gerisi taktiri ilahi adalet diye düşünüyorum.

Ölçtüğün idrar phsimi yoksa vajen akintisimi? Vajina akintinin phsini yükseltmek çok çok zor eger basardiysan tebrik ederim ve nelere dikkat ettigini paylasirmisin bizimle?.

Sende haklisin aslinda cevreye bakinca 10 kisiden ya 5 i erkek doguruyo ya 6 yada 4u birbirine cok yakin sayilar şimdilerde de hazir sular organik olmayan urunler var ama ortalamada kiz erkek oranu hemen hemen ayni ne yapsakta kaderin önüne gecemeyiz benim belki ilk başlarda yaptığım onlemlerin hiçbirini simdi yapmamamin sebebi cok isteyip onunla sinanmak istemiyorum evet erkek bebegim olsun cok istiyorum ama sadece yum zamanına dikkat edip gerisini Rabbimin takdirine birakmak cok zorlamak da Allahin zoruna gider bizi cok istediğimizle sinar die akisina biraktim sanirim umarim hepimiz birgun buraya once saglikli haberini sonrada gonlumizden gecenin nasip oldugunim şükrünü paylasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…