- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.681
Olmaz.O ayı es geçersin veya ikna edersin eşiniPeki abla bende söyle birsey sorayim simdi 5 yada 6gun perhiz var ama yumurtlama yarini gosteriyo eşi ikna edemiyorsun bugece illa olsun dio ne yapilmali bu duurmda 1 gun oncesi denenmeli mi5 ila 6 gunluk perhizle yoksa o gece korunup yine ertelsnmeli mi
4 soru yöneltmiş arkadaş.ilk iki gecerliHiç bişey anlamadım
Yani ilk ikisini uygulanmali diğeri gerekmez.Erkegin soguk duş alması olabilir.Direnc verdiği için oda4 soru yöneltmiş arkadaş.ilk iki gecerli
Peki bir soruda ben sorayım beslenme hakkında ne düşünüyorsun hani asidik beslenme alkali beslenme olayı varya kadinin yapmasi gereken sence dikkat edilmeli mi ona?Yani ilk ikisini uygulanmali diğeri gerekmez.Erkegin soguk duş alması olabilir.Direnc verdiği için oda
Iyiyim cnm henüz bir gelişme yok kanamam falan başlamadı ani hareketler yapınca kasiklarimda sancı oluyor sonra geçiyor bu sabah uyandım birden ayağa kalkınca gözlerim öyle BIR karardiki gözümün önünü göremedim basim döndü olduğum yerden kipirdayamadim duvara tutunup biraz geçmesini bekledikten sonra şimdi ıyiyimPrensesim2016 nasılsin canim son gelismeler neler ?
Anladim canim Rabbim kolaylik versin insallahIyiyim cnm henüz bir gelişme yok kanamam falan başlamadı ani hareketler yapınca kasiklarimda sancı oluyor sonra geçiyor bu sabah uyandım birden ayağa kalkınca gözlerim öyle BIR karardiki gözümün önünü göremedim basim döndü olduğum yerden kipirdayamadim duvara tutunup biraz geçmesini bekledikten sonra şimdi ıyiyim
Amin cnm Allah razı olsunAnladim canim Rabbim kolaylik versin insallah
İyi gelişmesini istiyorsan inciri kaynatıp suyunu içebilirsin. Erken çatlaması içinde bol bol havuç yemen gerekiyorKizlar taze incir tüketmek yumurtlamayı öne alirmi
Kızlar diyet yapıyor musunuz? Erkek bebek için süt ve süt ürünleri yemeyin diyor bazı doktorlar.
Buna dikkat eden var mı?
Neler yiyorsunuz ve yemiyorsunuz?
Hic dikkat etmiyorum süt icmem ama kahvaltida peynir tüketirim birde yazdan beri dondurma yerim
Vajinanın ph 'ını nasıl artıracaksın peki diyetsiz zor doktorum öyle dedi.
Onca oglan getirenler diyet falan getirmeden zor olmamis canm inanki Rabbim nasip etse hersey bos herseyi yapip olmazsa cok buyuk yikima ugrarim yum gunune dikkat edecegum yeme içmeyi serbest sekilde devam ediyorum
Köyde koyun sütü yogurdu peyniri yagiyka beslenen koylulerimizin hepsinin ogullari var kiz ağırlıklı olurdu ama alakasi yok hee sacma mi değil sadece bir nebze ihtimali artiriyo ama buyuk iş yumurtlamada bitiyo
Gizemli bir msj :)İlk iki madde geçerli.Son iki madde gecersiz
Gizemli bir msj :)
Ölçtüğün idrar phsimi yoksa vajen akintisimi? Vajina akintinin phsini yükseltmek çok çok zor eger basardiysan tebrik ederim ve nelere dikkat ettigini paylasirmisin bizimle?.Evet çok güzel örnek vermişsin fakat şimdi di ki beslenme ile o zaman olan beslenme nin aynı olduğunu düşünmüyorum. Paketli ürünler daha fazla hayatımızda buda vücudumuzun ph dengesini bozarak asidik olmasına neden olıyor. Biliyorsundur belki günümüzde kanser vakalarının artmasının nedeni de bu asidik bücut eşittir hastalıklar... içtiğimiz suda aynı eskilerimiz kaynak suyu içerdi biz ise plastik şişelerde satılan suları içiyoruz çoğunda mikrop çıkıyor.Bu zamanda asidik olmamak da zor. Ayrıca karbonatlı su ile sadece idrarınızın ph seviyesini artırabilirsiniz. Önemli olan vajen den gelen akıntı var ya o akıntıyı değiştirmek buda bi nevi beslenme ile oluyor. Ha bide biokadın fitil kullanıyoruz ya ph artması için aslında geçici ph artıyor. Zaten amaç da mantar mikrop in kullanmak olmalı.Bu diyete başlamadan önce vajen phımı ölçüm turnusol kağıdı ile sarıydı hiç renk değişmedi dün akşam aklıma geldi ph baktım kağıt yeşil oldu. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum şuanda. Ha bu demek değil ki kesin erkek bebeğim olacak orasını rabbim bilir.Bunlara rağmen olmayabilir de. Ben ihtimalleri artırmaya çalışıyorum ve dua ediyorum. Gerisi taktiri ilahi adalet diye düşünüyorum.
Sizde öyle
Ölçtüğün idrar phsimi yoksa vajen akintisimi? Vajina akintinin phsini yükseltmek çok çok zor eger basardiysan tebrik ederim ve nelere dikkat ettigini paylasirmisin bizimle?.
Evet çok güzel örnek vermişsin fakat şimdi di ki beslenme ile o zaman olan beslenme nin aynı olduğunu düşünmüyorum. Paketli ürünler daha fazla hayatımızda buda vücudumuzun ph dengesini bozarak asidik olmasına neden olıyor. Biliyorsundur belki günümüzde kanser vakalarının artmasının nedeni de bu asidik bücut eşittir hastalıklar... içtiğimiz suda aynı eskilerimiz kaynak suyu içerdi biz ise plastik şişelerde satılan suları içiyoruz çoğunda mikrop çıkıyor.Bu zamanda asidik olmamak da zor. Ayrıca karbonatlı su ile sadece idrarınızın ph seviyesini artırabilirsiniz. Önemli olan vajen den gelen akıntı var ya o akıntıyı değiştirmek buda bi nevi beslenme ile oluyor. Ha bide biokadın fitil kullanıyoruz ya ph artması için aslında geçici ph artıyor. Zaten amaç da mantar mikrop in kullanmak olmalı.Bu diyete başlamadan önce vajen phımı ölçüm turnusol kağıdı ile sarıydı hiç renk değişmedi dün akşam aklıma geldi ph baktım kağıt yeşil oldu. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum şuanda. Ha bu demek değil ki kesin erkek bebeğim olacak orasını rabbim bilir.Bunlara rağmen olmayabilir de. Ben ihtimalleri artırmaya çalışıyorum ve dua ediyorum. Gerisi taktiri ilahi adalet diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?