- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.701
Eskilerden birisin dimi kimdin sen
Selam cn diyeti nekadardır yapıyorsunEvet çok güzel örnek vermişsin fakat şimdi di ki beslenme ile o zaman olan beslenme nin aynı olduğunu düşünmüyorum. Paketli ürünler daha fazla hayatımızda buda vücudumuzun ph dengesini bozarak asidik olmasına neden olıyor. Biliyorsundur belki günümüzde kanser vakalarının artmasının nedeni de bu asidik bücut eşittir hastalıklar... içtiğimiz suda aynı eskilerimiz kaynak suyu içerdi biz ise plastik şişelerde satılan suları içiyoruz çoğunda mikrop çıkıyor.Bu zamanda asidik olmamak da zor. Ayrıca karbonatlı su ile sadece idrarınızın ph seviyesini artırabilirsiniz. Önemli olan vajen den gelen akıntı var ya o akıntıyı değiştirmek buda bi nevi beslenme ile oluyor. Ha bide biokadın fitil kullanıyoruz ya ph artması için aslında geçici ph artıyor. Zaten amaç da mantar mikrop in kullanmak olmalı.Bu diyete başlamadan önce vajen phımı ölçüm turnusol kağıdı ile sarıydı hiç renk değişmedi dün akşam aklıma geldi ph baktım kağıt yeşil oldu. Doğru yolda olduğumu düşünüyorum şuanda. Ha bu demek değil ki kesin erkek bebeğim olacak orasını rabbim bilir.Bunlara rağmen olmayabilir de. Ben ihtimalleri artırmaya çalışıyorum ve dua ediyorum. Gerisi taktiri ilahi adalet diye düşünüyorum.
Ölçtüğün idrar phsimi yoksa vajen akintisimi? Vajina akintinin phsini yükseltmek çok çok zor eger basardiysan tebrik ederim ve nelere dikkat ettigini paylasirmisin bizimle?.
4 aydır tabi kaçamaklar oluyor.Selam cn diyeti nekadardır yapıyorsun
Tabiki Akıntı phı resmi yüklüyorum.
Organik ped var onun içi den çıkıyor. Ayrıca satılmıyorCanm bunu nerden aliyorsun bende yarin alip deneyeyim bir
Nerden cikardinEskilerden birisin dimi kimdin sen:)
Öyle hissediyorum yanlış mı olduNerden cikardin
Bu Konu öyle bir konuki asla dağılmaz merak etmeAyrica konuyu dagitmayalim bence. Konumuz erkek bebek dimi faydali paylasimlar yapalim mesela..... kim oldugumuzun ne önemi varki
Organik ped var onun içi den çıkıyor. Ayrıca satılmıyor
Organik ni markaydı galiba bi bak istersen netteOrganik ped nasil oluyo
Ekolin markaydı galiba bi bak istersen nette
Kızlar cevap yazın lütfen bu teori sizde dutuyomu mesela aralıkta ilk kızıma hamile kaldım aralıktakız ocak erkek subat k mart e .nisank mayıs e haziran k.temuz eagustos k eylul e ekim kız ekimde de son kızıma hamile kaldım böyle tutan oldumu
Geçmişi okuyabilirsin ayrıntılı Diyet verdim bir çok kez
Bende tutmadı.Kızlar cevap yazın lütfen bu teori sizde dutuyomu mesela aralıkta ilk kızıma hamile kaldım aralıktakız ocak erkek subat k mart e .nisank mayıs e haziran k.temuz eagustos k eylul e ekim kız ekimde de son kızıma hamile kaldım böyle tutan oldumu
Geçmişi cok okudum ben. dikkatimi cekmemis demekki ilginçGeçmişi okuyabilirsin ayrıntılı Diyet verdim bir çok kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?