Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçmişi cok okudum ben. dikkatimi cekmemis demekki ilginçtesekkurederim önerin için ama o kadar bos vaktim olmuyor malesef. Doktorumda ph icin beslenme listesi vermisti ama pek uymuyorum sanirim. Neyse teşekkürederim tekrardan
Senin listen nasıl hiç faydasını görmedin mi

Geçmişi cok okudum ben. dikkatimi cekmemis demekki ilginçtesekkurederim önerin için ama o kadar bos vaktim olmuyor malesef. Doktorumda ph icin beslenme listesi vermisti ama pek uymuyorum sanirim. Neyse teşekkürederim tekrardan
İnan benimde o listeyi tekrar yazmaya vaktım yok. Sevecenim çok israr etti yazdım. Ayrıca diyet diye direttim burda kaç ay kimse oralı olmadı şimdi ph kağıdını görünce özel mesaj kutum soruyla doldu. Üzgünüm ama iş ve 2 çocukla tekrar yazmam imkansız
Geçmişte var açıp okuyun kızlar

Ayni ayda hem kizina hem ogluna hamile kalan var canim. Buna takilma bence

Birdemetumut canm senin arkadasin testleri ne oldu son yolladigindan nekadar sonra siliklesti
Cn o kişi benim hesabım yoktu çok bilmiyodum kadınlar kulübünü kullanmayı ona rica ettim sordu ben ilişkiye girmedim daha test yapıyorum pik dediginiz olayı sanırım yakalayamadım bu 3 aydır yapıyorum yeni testim var şu an yollayabilirsem yollicam

Ayni ayda hem kizina hem ogluna hamile kalan var canim. Buna takilma bence
çok teşekkürler

En koyu olan test pik degilmiydi unuttum testlerini tekrardan yolla yuklenmiyorsa kirpip yolla canm. Ancak oyle oluyi

Slm kizlar aranizda erkek bebege hamile kalanlara bi sorum olacak.
Idrar rengi erkek bebekte acik oluyo diyorlar sizinkiler nasil acik mi ve nezaman aciliyo benim 4. Gebeligim suan 5 aylik bi kizim var

Slm kizlar aranizda erkek bebege hamile kalanlara bi sorum olacak.
Idrar rengi erkek bebekte acik oluyo diyorlar sizinkiler nasil acik mi ve nezaman aciliyo benim 4. Gebeligim suan 5 aylik bi kizim var

Canımm valla benimde hep açık renk özellikle dikkat ettim yanii, belirti arama takma kafana, inşallah gönlüne göre olur, kızım oluyo benim

Erkek olma ihtimali yuksek diyo bir arkadas var yumdan once 48 saati asmazsan erkek yumdan sonra 1 saat bile gecerse kiz dio bayanin 3 oglu varmis Birdemetumut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…