- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.741
Kaza degil bu seferde ben istedim esim istemiyodu yapmaz diye dusundum sonuc hamileyimC
Cesaaaa sen ciddimisin nasıl oldu kaza heralde
Canim bu arada sen ne yapiyosun bebegin nasil buyudu mu fistikC
Cesaaaa sen ciddimisin nasıl oldu kaza heralde
Kaza degil bu seferde ben istedim esim istemiyodu yapmaz diye dusundum sonuc hamileyim
Hangi arkadaş o,yum dan 3-4 gün öncesi ya da 60 saat öncesi son ilişki kız deniliyor nasıl 48 saati almazsa kız deniyor,hatta kız topiğinde bir arkadaşımız 16 ya da 18 saat öncesi kızı bulduErkek olma ihtimali yuksek diyo bir arkadas var yumdan once 48 saati asmazsan erkek yumdan sonra 1 saat bile gecerse kiz dio bayanin 3 oglu varmisBirdemetumut
Erkek olma ihtimali yuksek diyo bir arkadas var yumdan once 48 saati asmazsan erkek yumdan sonra 1 saat bile gecerse kiz dio bayanin 3 oglu varmis
İyiyim canım benim bebiş büyüdü bemde nasip se bu ay denemeyi düşünüyorum. Peki nasıl hamile kaldın testle takip mi etti İnşallah bu sefer oğlun olur canımCanim bu arada sen ne yapiyosun bebegin nasil buyudu mu fistik
Hangi arkadaş o,yum dan 3-4 gün öncesi ya da 60 saat öncesi son ilişki kız deniliyor nasıl 48 saati almazsa kız deniyor,hatta kız topiğinde bir arkadaşımız 16 ya da 18 saat öncesi kızı buldu
Erkek için de t koyu iken,açılmaya başladığı andan sonra 4-5 yada 5-6 saat içinde olan ilişki yani çatlamaya yeni başladığında olan ilişki erkek deniyor
Kafam karıştı şimdi bu testlerde ne zamanı değerlendirmek lazım erkek Bebek için
Akıntıda neye dikkat edilmeli?Benim tanidigim.bir arkadaş oyle diyo ama en mantiklisi akinti takibi test pik yapinca dikkat et cok siliklesmeden deneme yap bu topikte bu sekil oglani bulan cok oldu tabi kizo da bulan oldi ama yoğunluk erkek oldi
Akıntıda neye dikkat edilmeli?
Yumurta catladigi anda salginan sivi alkali oldugu ve ortami kayganlastirdigi icin y sperm i kolay ulaşıyor yumurtaya
Cinsel perhizi iyi ayarlayacak en az 3 4 5 gun oncesinden iliskide bulunmus olacaklar ki sperm biriksin sonrasinda pikten sonra esit koyuluga gelince esine kahve soda muz kuruyemiş keci boynuzu tuketecek birde esi bolgesel soguk dus uygulayacak iliskide bulunacak namaz zikir dua vs gibi seyler de var yaparsa
Bu bilgiyi K Khvekokusu20 verdi özelden,sağolsun..seninde demek istediğin bu değil mi cikoo
Not: erkek bebek denemesini arkadasım adına soruyorum ben kız topiğindeyim :))
Aaaa canım hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla oğlun olur. Şaşırdım bi anSlm kizlar aranizda erkek bebege hamile kalanlara bi sorum olacak.
Idrar rengi erkek bebekte acik oluyo diyorlar sizinkiler nasil acik mi ve nezaman aciliyo benim 4. Gebeligim suan 5 aylik bi kizim var
Yine takip felan yok esim istemiyodu uc kiz yeter dedi bende oylesine yapalim istiyorum dedim oda tmm diyip yaptiİyiyim canım benim bebiş büyüdü bemde nasip se bu ay denemeyi düşünüyorum. Peki nasıl hamile kaldın testle takip mi etti İnşallah bu sefer oğlun olur canım
Amin canim inşallah darisi sana 2 kiz demi seninAaaa canım hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla oğlun olur. Şaşırdım bi an
tekbdenemeyle kaldim takip yok test yokTestle takip yaptinmi cesa yoksa korunmadan mi deneme oldu yum zamanimiydi
Peki bebegini sütten kesmek zor olmayacakmiYine takip felan yok esim istemiyodu uc kiz yeter dedi bende oylesine yapalim istiyorum dedim oda tmm diyip yapti
Amin canim inşallah darisi sana 2 kiz demi senin
Masallah bu arada kucuk 9 aylik olmus bile
tekbdenemeyle kaldim takip yok test yok
Peki bebegini sütten kesmek zor olmayacakmi
Işin ehilleri daha iyisini bilir elbet ama benimde arkadasim kazayla hamile kalmisti 4.aydan sonra doktoru kesinlikle emzirme dediği için kesme durumunda kalmıştı. Dogrusu nedir bilmiyorum inan.Çoğu doktor hamileyken emzirilmez yok anneyi zehirler vsvs olayının şehir efsanesi olduğunu söylüyor ve bırakmaya gErek görmüyor. Hem hamile hem emziren tanidigimda vae benim
Işin ehilleri daha iyisini bilir elbet ama benimde arkadasim kazayla hamile kalmisti 4.aydan sonra doktoru kesinlikle emzirme dediği için kesme durumunda kalmıştı. Dogrusu nedir bilmiyorum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?