Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkek olma ihtimali yuksek diyo bir arkadas var yumdan once 48 saati asmazsan erkek yumdan sonra 1 saat bile gecerse kiz dio bayanin 3 oglu varmis Birdemetumut
Hangi arkadaş o,yum dan 3-4 gün öncesi ya da 60 saat öncesi son ilişki kız deniliyor nasıl 48 saati almazsa kız deniyor,hatta kız topiğinde bir arkadaşımız 16 ya da 18 saat öncesi kızı buldu
Erkek için de t koyu iken,açılmaya başladığı andan sonra 4-5 yada 5-6 saat içinde olan ilişki yani çatlamaya yeni başladığında olan ilişki erkek deniyor
Kafam karıştı şimdi bu testlerde ne zamanı değerlendirmek lazım erkek Bebek için

Erkek olma ihtimali yuksek diyo bir arkadas var yumdan once 48 saati asmazsan erkek yumdan sonra 1 saat bile gecerse kiz dio bayanin 3 oglu varmis
Canim bu arada sen ne yapiyosun bebegin nasil buyudu mu fistik
İyiyim canım benim bebiş büyüdü bemde nasip se bu ay denemeyi düşünüyorum. Peki nasıl hamile kaldın testle takip mi etti İnşallah bu sefer oğlun olur canım

Benim tanidigim.bir arkadaş oyle diyo ama en mantiklisi akinti takibi test pik yapinca dikkat et cok siliklesmeden deneme yap bu topikte bu sekil oglani bulan cok oldu tabi kizo da bulan oldi ama yoğunluk erkek oldi

Benim tanidigim.bir arkadaş oyle diyo ama en mantiklisi akinti takibi test pik yapinca dikkat et cok siliklesmeden deneme yap bu topikte bu sekil oglani bulan cok oldu tabi kizo da bulan oldi ama yoğunluk erkek oldi
Akıntıda neye dikkat edilmeli?

Yumurta catladigi anda salginan sivi alkali oldugu ve ortami kayganlastirdigi icin y sperm i kolay ulaşıyor yumurtaya
Cinsel perhizi iyi ayarlayacak en az 3 4 5 gun oncesinden iliskide bulunmus olacaklar ki sperm biriksin sonrasinda pikten sonra esit koyuluga gelince esine kahve soda muz kuruyemiş keci boynuzu tuketecek birde esi bolgesel soguk dus uygulayacak iliskide bulunacak namaz zikir dua vs gibi seyler de var yaparsa

Bu bilgiyi K Khvekokusu20 verdi özelden,sağolsun..seninde demek istediğin bu değil mi cikoo

Not: erkek bebek denemesini arkadasım adına soruyorum ben kız topiğindeyim :))

Dogru demis zeynoc ben hicbirini yapmadım sadece testim hafif siliklesince deneme ve bol dua yapacagim zira eşime hicbirsey yaptiramiyorum akinti yumurta aki kivami seffaf uzayan akintilara dikkat et o erkek bebek icin en iyi ortam deniliyor

İyiyim canım benim bebiş büyüdü bemde nasip se bu ay denemeyi düşünüyorum. Peki nasıl hamile kaldın testle takip mi etti İnşallah bu sefer oğlun olur canım
Yine takip felan yok esim istemiyodu uc kiz yeter dedi bende oylesine yapalim istiyorum dedim oda tmm diyip yapti

Takip test olmadan da insan yumurtlama haftasini bilir az cok sizin tek deneme adet bitimi mi adete yakın mi yoksa tam ortasında mi oldu
Amin canim inşallah darisi sana 2 kiz demi senin
Masallah bu arada kucuk 9 aylik olmus bile

tekbdenemeyle kaldim takip yok test yok

Peki bebegini sütten kesmek zor olmayacakmi
Hamileyken doğum yapana kadar emzirebilir. Hatta Doğum sonrasında bile her iki bebeği emzirmeye devam edilebilir.
Çok yakın arkadaşım öyle yaptı.
C Cesaaa sakın bebeğini sütten kesme kimsenin lafınada kulak asma bebeğini emzirmeye devam et

Kesinlikle katılıyorum

Sütten kesmeye gerek yok hamileyken de sonrasında da

Çoğu doktor hamileyken emzirilmez yok anneyi zehirler vsvs olayının şehir efsanesi olduğunu söylüyor ve bırakmaya gErek görmüyor. Hem hamile hem emziren tanidigimda vae benim
Işin ehilleri daha iyisini bilir elbet ama benimde arkadasim kazayla hamile kalmisti 4.aydan sonra doktoru kesinlikle emzirme dediği için kesme durumunda kalmıştı. Dogrusu nedir bilmiyorum inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…