Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar benim kanamam hala olmadı bugün gittim tekrardan sağlık ocağında kan verdim doktor çarş günü tekrar yapmamı istemişti bakalım sonuçu yarın nasıl çıkacak

Yok canım doktora gidemedim canım yarın yada cuma bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum sağlık ocağında haftaya cumartesi özeldeki doktoruma sıra aldım biraz zaman geçsin öyle gideyim doktora istedim
Hayırlısı olsun cnm sağlıkla hamileliğin tamamlarsin inşallah

Yok canim henüz. Sen nasilsin var mi gelişme
İyiyiz çok şükür kızlar beni çok yoruyor ufaklığın ikiside hasta soğuk algınlığı var bide bana bulaştı böyle gidiyor işte bebek düşüncesini erteledim canım ilerleyen yıllarda artık sen neler yapıyorsun kızın nasıl

Çok kilo aldırıyor malesef çünlü yeşillik yok yoğurt yok o yüzden diyet yapamıyorsun ki
hayırlısı inşallah şu testle hamile kalırsam cinsiyeti belli olur olmaz yazıcam kızlar 50 test almistim her ay yumu takip ettim kafamdaki günü uygulucam tutarsa sizede anlatıcam gruptakilere hakkımızda hayırlısı of 92 kilocugum düşünsene 30 kilodaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…