Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım hamile misin bayadır girmiyorum nete hakkında hayırlısı olsun
Hamilelik var tedavi ile gebe kaldım ama bu benim 3. Sağlıksız gebeligim hcg degerimde düzensiz artisartis vardı ilk değer 23 4gun aradan sonra 40 1 gün arayla 39 oldu en sonki değerim ve 5 gündür doktor kanaman olacak dedi hala gelen giden yok çok zorluk çekiyorum ama bende biliyorum ki her zorluğun ardında BIR ferahlik vardır bende o günleri gorecegime inanıyorum ne gelirse rabbimdendir şükürler olsun her halimize beterin beteri var diyorum kendimi teselli ediyorum öylece

Kuzularina gecmis olsun Rabbim sifa versin saglikla büyütmeyi nasip etsin canim. Benim de basarisizliklarla sonuçlanan denemelerim oldu simdi de erteleyip duruyorum korkuda var biraz bakalım nasipp. Kizimda iyi elhamdulillah uğraşıyoruz onunla bakalım

Ayy canm insallah sagliklidir ya vallahi degeri gorunce sevindim umarim gönlünce olur herşey

Dokto ne dedi bu konuda peki
Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim artık biliyomusunuz boş gebeligim böyle oldu benim ilk değerim o zaman 94.8di sonra 91.82 oldu sonra 346 oldu bundada ilk değer 23 sonra 40 cmt 39 bugün ise 233.56

Selam arkadaslar.Bende 9 haftalik hamileyim bebisimin cinsiyyetini cok merak ediyorum.En erken kac haftada oyrene bilirim acaba?? Aslinda bana fark etmiyor esim erkek istiyor.ilk gunden bende erkek oldugunu dusunuyorum.6 ci hissim oyle soyluyor ))) fark etmiyor tabi saglikla gelsinde

Kanı tekrar yaptıracakmısın inşallah bu mucize senin olur kuzum
Inşallah ama az önce hapsirdim sag kasığım böyle tuplerime doğru inanılmaz bi ağrı girdi çok kasildim kanida çarşamba tekrar bakalım dedi doktor cnm yani bazilarida hapsirinca rahim kasları gerildigi icin agri olur derler ama hangisi hayırlısıyla o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…