- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.781
Mrb canım gözün aydın hamile sin herhangi bi yöntem denemişmiydinAmin canım inşallah Rabbim hayırlısıyla sanada nasip edecek ben inanıyorum duamdasın
Canım hamile misin bayadır girmiyorum nete hakkında hayırlısı olsunKızlar benim kanamam hala olmadı bugün gittim tekrardan sağlık ocağında kan verdim doktor çarş günü tekrar yapmamı istemişti bakalım sonuçu yarın nasıl çıkacak
Sağol canım ovülasyon testiyle takip yapıp pik sonrasını değerlendirdikMrb canım gözün aydın hamile sin herhangi bi yöntem denemişmiydin
Hamilelik var tedavi ile gebe kaldım ama bu benim 3. Sağlıksız gebeligim hcg degerimde düzensiz artisartis vardı ilk değer 23 4gun aradan sonra 40 1 gün arayla 39 oldu en sonki değerim ve 5 gündür doktor kanaman olacak dedi hala gelen giden yok çok zorluk çekiyorum ama bende biliyorum ki her zorluğun ardında BIR ferahlik vardır bende o günleri gorecegime inanıyorum ne gelirse rabbimdendir şükürler olsun her halimize beterin beteri var diyorum kendimi teselli ediyorum öyleceCanım hamile misin bayadır girmiyorum nete hakkında hayırlısı olsun
Kuzularina gecmis olsun Rabbim sifa versin saglikla büyütmeyi nasip etsin canim. Benim de basarisizliklarla sonuçlanan denemelerim olduİyiyiz çok şükür kızlar beni çok yoruyor ufaklığın ikiside hasta soğuk algınlığı var bide bana bulaştı böyle gidiyor işte bebek düşüncesini erteledim canım ilerleyen yıllarda artık sen neler yapıyorsun kızın nasıl
Bebegim emiyo hala sut acimaz ise kesmeyi dusunmuyorumPeki bebegini sütten kesmek zor olmayacakmi
Adetin basladigi gunden itibaren tam 17. Gune denk geliyo hatta hic umudum yoktuTakip test olmadan da insan yumurtlama haftasini bilir az cok sizin tek deneme adet bitimi mi adete yakın mi yoksa tam ortasında mi oldu
Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim artıkbiliyomusunuz boş gebeligim böyle oldu benim ilk değerim o zaman 94.8di sonra 91.82 oldu sonra 346 oldu bundada ilk değer 23 sonra 40 cmt 39 bugün ise 233.56
Adetin basladigi gunden itibaren tam 17. Gune denk geliyo hatta hic umudum yoktu
Çok sağol cnm yalancı gebelik olabilir dediAyy canm insallah sagliklidir ya vallahi degeri gorunce sevindim umarim gönlünce olur herşey
Dokto ne dedi bu konuda peki
Kaç güne bir regl oluyorsunuz korunmasız tek deneme mi olduAdetin basladigi gunden itibaren tam 17. Gune denk geliyo hatta hic umudum yoktu
Çok sağol cnm yalancı gebelik olabilir dedi
Sagol Inşallah cnmCanim geç döllenme olabilir hayırlısı olsun insAllah
Cesa erkek bebek takvimine bakıcam senin için kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün süroyor. En son adet tarihini ve ne kadar sürdüğünü yaz adetten sonra tam temiz olduğun günü yaz.Adetin basladigi gunden itibaren tam 17. Gune denk geliyo hatta hic umudum yoktu
Kanı tekrar yaptıracakmısın inşallah bu mucize senin olur kuzumKızlar ben dış gebelikten çok korkuyorum bikac yerde okudum ama dış gebelik te artis az oluyormuş
Inşallah ama az önce hapsirdim sag kasığım böyle tuplerime doğru inanılmaz bi ağrı girdi çok kasildim kanida çarşamba tekrar bakalım dedi doktor cnm yani bazilarida hapsirinca rahim kasları gerildigi icin agri olur derler ama hangisi hayırlısıyla o olsunKanı tekrar yaptıracakmısın inşallah bu mucize senin olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?