- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.801
Yalandanda olsa bende bi takvim yapim dedimInşallah ama az önce hapsirdim sag kasığım böyle tuplerime doğru inanılmaz bi ağrı girdi çok kasildim kanida çarşamba tekrar bakalım dedi doktor cnm yani bazilarida hapsirinca rahim kasları gerildigi icin agri olur derler ama hangisi hayırlısıyla o olsun
Canım bende takvimi gorunce değerlerin artmış hamilesin sandım sevinmistimYalandanda olsa bende bi takvim yapim dedim
Hamilelik var tedavi ile gebe kaldım ama bu benim 3. Sağlıksız gebeligim hcg degerimde düzensiz artisartis vardı ilk değer 23 4gun aradan sonra 40 1 gün arayla 39 oldu en sonki değerim ve 5 gündür doktor kanaman olacak dedi hala gelen giden yok çok zorluk çekiyorum ama bende biliyorum ki her zorluğun ardında BIR ferahlik vardır bende o günleri gorecegime inanıyorum ne gelirse rabbimdendir şükürler olsun her halimize beterin beteri var diyorum kendimi teselli ediyorum öylece
Allah'tan ümit kesilmez inşallah sağlıklı bir hamileliktir canımUzulsemmi sevinsemmi bilemedim artıkbiliyomusunuz boş gebeligim böyle oldu benim ilk değerim o zaman 94.8di sonra 91.82 oldu sonra 346 oldu bundada ilk değer 23 sonra 40 cmt 39 bugün ise 233.56
Değer artmış zaten cnmCanım bende takvimi gorunce değerlerin artmış hamilesin sandım sevinmistim
Aynen cnm ıns öyledirAllah'tan ümit kesilmez inşallah sağlıklı bir hamileliktir canım
Mesajı okumaya sondan başladım bana bildirim gelmiyorDeğer artmış zaten cnm
Nedense bildirim banada gelmiyor evet 233 olmuş değerim ama ben yıne boş gebelik olmasından korkuyorum çok şükür son adet tarihimden bu yana hiçbir şekilde kanamam lekelenmem falan olmadı ıns olmazda sizler burada hepiniz bana dua ediyosunuz kimin duası kAbul olur bilinmez allAh razı olsun sizlerden ıns yaptığımız duaların hatırına rabbim BIR mucize yaşatır bana bu ayMesajı okumaya sondan başladım bana bildirim gelmiyor
Geriye doğru giderken ikiyüzlü rakamları gördüm çok sevindim :))
İnşallah canım mucizen seninledirNedense bildirim banada gelmiyor evet 233 olmuş değerim ama ben yıne boş gebelik olmasından korkuyorum çok şükür son adet tarihimden bu yana hiçbir şekilde kanamam lekelenmem falan olmadı ıns olmazda sizler burada hepiniz bana dua ediyosunuz kimin duası kAbul olur bilinmez allAh razı olsun sizlerden ıns yaptığımız duaların hatırına rabbim BIR mucize yaşatır bana bu ay
Adet dongum yok 20 mart dogum yaptim ramazanin 5. Gunu bi az az adet gordum bide kadir gecesinde az biraz kanama oldu 4 agustosta da normal adet gordumDongun kacti tam ortalarina denk gelmis imsallah hayirlisi sagliklisini gonlunden gecen nasip olmustur
Canim gebelikten once28 gundu ama simdi degisik oldu son adetim 6 gun surdu agustos 4 basladi 9 veya 10 u bittiCesa erkek bebek takvimine bakıcam senin için kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün süroyor. En son adet tarihini ve ne kadar sürdüğünü yaz adetten sonra tam temiz olduğun g9ünü yaz.
Inşallah canim sag salim oglunun mujdesini verirsin degerlerin gittikce artar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin rabbim mubarek cuma gecesi hurmetineNedense bildirim banada gelmiyor evet 233 olmuş değerim ama ben yıne boş gebelik olmasından korkuyorum çok şükür son adet tarihimden bu yana hiçbir şekilde kanamam lekelenmem falan olmadı ıns olmazda sizler burada hepiniz bana dua ediyosunuz kimin duası kAbul olur bilinmez allAh razı olsun sizlerden ıns yaptığımız duaların hatırına rabbim BIR mucize yaşatır bana bu ay
Tam net bitiş lazım 9 mu 10 muCanim gebelikten once28 gundu ama simdi degisik oldu son adetim 6 gun surdu agustos 4 basladi 9 veya 10 u bitti
Erkek takvimi ne canımCesa erkek bebek takvimine bakıcam senin için kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün süroyor. En son adet tarihini ve ne kadar sürdüğünü yaz adetten sonra tam temiz olduğun günü yaz.
Amin cnm inşallah allah razı olsunInşallah canim sag salim oglunun mujdesini verirsin degerlerin gittikce artar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin rabbim mubarek cuma gecesi hurmetine
Selam kızlar ben bugün gözümü uykudan actigimdan beri mide bulantim var ne yapabilirim sizce kusmaktan nefret ediyorum ben kizimda 9ay boyunca hiç kusmadim
Yasimdan dolayı inofolicGebelik düşünen arkadaşlar folik asit kullaniyormusunuz? Kullaniyorsaniz hangisini kullaniyorsunuz?
Anladım cnm çok sağol dediğini yapicam bi bugün akşama kadar bulantı vardı şimdi ıyiyim biraz şükürAleyküm selam canım yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyebikirsin doktorum demişti bana bende tam tersine kızım da 8.haftadan 32 haftaya kadar kustum doğuran kadar bulantı devam etti
7 aydır folbiol içiyorum ben cokta etkili bi vitamin hapı şahsen ben bunu kullandigimdan beri kilo alıyorum eskiden 45 kiloydum şimdi 55 olmuşumGebelik düşünen arkadaşlar folik asit kullaniyormusunuz? Kullaniyorsaniz hangisini kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?