Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yalandanda olsa bende bi takvim yapim dedim

Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim artık biliyomusunuz boş gebeligim böyle oldu benim ilk değerim o zaman 94.8di sonra 91.82 oldu sonra 346 oldu bundada ilk değer 23 sonra 40 cmt 39 bugün ise 233.56
Allah'tan ümit kesilmez inşallah sağlıklı bir hamileliktir canım

Mesajı okumaya sondan başladım bana bildirim gelmiyor
Geriye doğru giderken ikiyüzlü rakamları gördüm çok sevindim :))
Nedense bildirim banada gelmiyor evet 233 olmuş değerim ama ben yıne boş gebelik olmasından korkuyorum çok şükür son adet tarihimden bu yana hiçbir şekilde kanamam lekelenmem falan olmadı ıns olmazda sizler burada hepiniz bana dua ediyosunuz kimin duası kAbul olur bilinmez allAh razı olsun sizlerden ıns yaptığımız duaların hatırına rabbim BIR mucize yaşatır bana bu ay

İnşallah canım mucizen seninledir
Allah sizden de razı olsun
İyiki tanımışım sizi iyiki gelmişim buraya: )
Dualarda buluşalım

Dongun kacti tam ortalarina denk gelmis imsallah hayirlisi sagliklisini gonlunden gecen nasip olmustur
Adet dongum yok 20 mart dogum yaptim ramazanin 5. Gunu bi az az adet gordum bide kadir gecesinde az biraz kanama oldu 4 agustosta da normal adet gordum

Cesa erkek bebek takvimine bakıcam senin için kaç günde bir adet oluyorsun kaç gün süroyor. En son adet tarihini ve ne kadar sürdüğünü yaz adetten sonra tam temiz olduğun g9ünü yaz.
Canim gebelikten once28 gundu ama simdi degisik oldu son adetim 6 gun surdu agustos 4 basladi 9 veya 10 u bitti

Inşallah canim sag salim oglunun mujdesini verirsin degerlerin gittikce artar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi nasip etsin rabbim mubarek cuma gecesi hurmetine

Selam kızlar ben bugün gözümü uykudan actigimdan beri mide bulantim var ne yapabilirim sizce kusmaktan nefret ediyorum ben kizimda 9ay boyunca hiç kusmadim

Aleyküm selam canım yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyebikirsin doktorum demişti bana bende tam tersine kızım da 8.haftadan 32 haftaya kadar kustum doğuran kadar bulantı devam etti

Gebelik düşünen arkadaşlar folik asit kullaniyormusunuz? Kullaniyorsaniz hangisini kullaniyorsunuz?

Aleyküm selam canım yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyebikirsin doktorum demişti bana bende tam tersine kızım da 8.haftadan 32 haftaya kadar kustum doğuran kadar bulantı devam etti
Anladım cnm çok sağol dediğini yapicam bi bugün akşama kadar bulantı vardı şimdi ıyiyim biraz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…