- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #53.821
Canim sana zahmet olmazsa ikisinede bakarmısin 9 bitti 10 u yikandim diye hatirliyorumTam net bitiş lazım 9 mu 10 mu
Ayın kaçında ilişki olduCanim sana zahmet olmazsa ikisinede bakarmısin 9 bitti 10 u yikandim diye hatirliyorum
20 agustosAyın kaçında ilişki oldu
Canım folbiol iştah açıyor ama içtiğin klomen ve letu asıl sana kilo yapan7 aydır folbiol içiyorum ben cokta etkili bi vitamin hapı şahsen ben bunu kullandigimdan beri kilo alıyorum eskiden 45 kiloydum şimdi 55 olmuşum
Eger adetin 9unda bşttiyse erkek gunu eğer 10 bittiyse kız günü20 agustos
Tesekkur ederim canim annenin soyledigi gibi cok yogun adet gormustum bakalim rabbim gonlumdekini hayirli kilip nasip eder inşallahEger adetin 9unda bşttiyse erkek gunu eğer 10 bittiyse kız günü
İnşallah olur oğlun cesamTesekkur ederim canim annenin soyledigi gibi cok yogun adet gormustum bakalim rabbim gonlumdekini hayirli kilip nasip eder inşallah
Oda olabilir cnm çok şükür ıyiyim mide bulantim var ıki gündür pazartesi gidecem hastaneye henüz kanamam olmadı ama farkediyorumki ani hareketler yaptığım zaman rahmimde kasılma batma ve ağrılar oluyor neden böyle oluyor onuda bilmiyorum acaba bebeğim bana tutundumu onuda bilmiyorum neyse pzt netlesir artık ne olduğu sanırımCanım folbiol iştah açıyor ama içtiğin klomen ve letu asıl sana kilo yapan
Ayda 2 kilo garanti alırım bende klomen kullandığım ay
Bugün nasılsın
Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman
iwashereonce sen napiyon canım hiç gelmiyorsun .. ameliyattan sonra durumlar nasıl sende
Insallah canim cumlemizin rabbim gonlundeki muradini nasip etsinİnşallah olur oğlun cesam
Canım yoktum sanırım bi haftadır falan birazcık yoğun geçti koşturmacaCanım folbiol iştah açıyor ama içtiğin klomen ve letu asıl sana kilo yapan
Ayda 2 kilo garanti alırım bende klomen kullandığım ay
Bugün nasılsın
Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman
iwashereonce sen napiyon canım hiç gelmiyorsun .. ameliyattan sonra durumlar nasıl sende
Aynen cnm en son kanı çarşamba günü verdim ve 233e yükselmişti daha da hastaneye gitmedim yarın gidecem hayırlı haberler alırım inşallah bugün bulantim yok ama dün ve ondan önceki gün vardı hakkimizda hayırlısı olsun ınsPrensesim2016 canım değerin artmış sanırım eğer arada yazılanlardan birşey kaçırmadıysam
Benim bildiğim hCG hormonu kanda belli bi seviyeye ulaşınca mide bulantıları başlıyor
Seninde değerin artmış ve bulantıların o yüzden başlamış olabilir
Allah yardımcın olsun
Amin canım inşaAllah güzel haberlerle gelirsinAynen cnm en son kanı çarşamba günü verdim ve 233e yükselmişti daha da hastaneye gitmedim yarın gidecem hayırlı haberler alırım inşallah bugün bulantim yok ama dün ve ondan önceki gün vardı hakkimizda hayırlısı olsun ıns
Inşallah cnm sen yum donemini degerlendirdinmiAmin canım inşaAllah güzel haberlerle gelirsin
Evet canım tek deneme oldu bakalım tutacak mı bu ayInşallah cnm sen yum donemini degerlendirdinmi
Hadi allAh rast getirsin INŞALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm ıns bu ay bebisin tutunur sanaEvet canım tek deneme oldu bakalım tutacak mı bu ay
Artık yoruldum bir yıldır her ay test yapmak biraz yıprattı
İnşaAllah hayırlısıyla tutar artık
İnşaAllah canımHadi allAh rast getirsin INŞALLAH kimsenin emeğini boşa çıkarmasın cnm ıns bu ay bebisin tutunur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?