Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok tesekkur ederım. Böyle tek tek cevap vermen çok nazik bir davranış. Allah razı olsun erkek bebeği bulup kaybolanlara gerçekten çok kızıyorum

Merhaba arkadaşlar içinizde beni hatırlayan varmıdır ?
Canım nasılsın beni hatırladınmı süper annelerden bende.nerelerdeydin sen hesabın kapalıydı senin benim 4 sayfama bakarsan sana selam yollamıştım anlat bakiyim nerelerdeydin neden ugramadın buralara

Çok tesekkur ederım. Böyle tek tek cevap vermen çok nazik bir davranış. Allah razı olsun erkek bebeği bulup kaybolanlara gerçekten çok kızıyorum
Seftag cnm seve seve cevapliyorum hemde. Onceler eski uyelerin yazdigi mesaclari ariyarak tum gunum geciyodu. Derdim keske daha detayli yazsalar diye. Siz sorun ben cevaplarim mutlulukla.
Peki soda ve ph yüksek su içtinmi. Bide yumurta yeşillik yoğurt peynir tükettinmi
Son soru fitil kullandınmı kullandıysan adını yazarmısın?
Yok cnm su icmedik. Yumurta her sabah olmasada sik tuketiris . Yesillik tuketmiyorus hic desem dogru olur. Peyniri cok severdim. Hamile kalmayi planladiktan 1 ay once biraktim esimde eve almadigim icin haliyle yemedi...
Fitil kullandim cnm bir ay oncesi ama soyle amac ucin. Spiral cikartmistim doktorum eroziya war diye antibiyotik we fitil yazdi onu 10 gun boyinca kullanmistim. Ismini su an bulmaya calistim bulamadim. ( bulursam yazarim cnm).
Ama eski uyelerin kullandiklari fitilin ismi biokadin di galiba...

Allah razı olsun senden oğlunun adı ne olacak canım

Canim cook tesekkur ederim evet soylemistin allah razi olsun. Guzel dileklerin guzel dusundigin icin. Cani gonulden dilerim Rabbim sanada nasip etsin.
Çin takvimine bakmak istiyorum dogum tarihin ve dogdugun ay birde ogluna hangi ayda hamile kaldın canım benimkiler hepsi tuttu unutmadan ocak ve şubat dogumlular 2 yaş ekleyerek bakıyor

Allah razı olsun senden oğlunun adı ne olacak canım
Allah nasip ederse Muhammetali olacak cnm..
Çin takvimine bakmak istiyorum dogum tarihin ve dogdugun ay birde ogluna hangi ayda hamile kaldın canım benimkiler hepsi tuttu unutmadan ocak ve şubat dogumlular 2 yaş ekleyerek bakıyor
Canim ben baktim ocak dogumluyum 2 yas eklemistim. Tutmuyo kizlarimda. cin takwimine hiiiiiiic guvenme....

Ben bu ayı değerlendireyim diye kendimi öyle şartlamışım ki, testlerden anlamama kendimi tanımama ragmen erken ilişki oldu. Neden böyle yaptım hiiç bilmiyorum, kısmet bakalım

Çin takvimine baktınmı kızlarda tutuyormu
Kan degisme olayi varya ona bak istersen. Bir kadinda 2 kizimdada bakmisti we senin kizin olacak demisti. Bu seferde ocaga kadar hamile kalirsan oglun oluyo dedi. Ablamda bu sekilde 2 oguldan sonra kizi buldu. Ikizimde su an erkek bebege hamile. Cevremde cogu kisinin tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…