- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.161
Sen misinCanım o burda zaten:)
Kaç günde bir adet oluyorsun canım birde adetten sonra en temiz oldğun günü yaxarmısın
Yok artık :) ben benimmmSen misin
Çok tesekkur ederım. Böyle tek tek cevap vermen çok nazik bir davranış. Allah razı olsun erkek bebeği bulup kaybolanlara gerçekten çok kızıyorumCanim esimde bende eskiden kahve tuketmeyen biriydik. Hamile kalmadan 3 ay once kahwe makinesi almistik evimize sonradan kahve icmeye basladik gunde 2 defa falan. Tek degisiklik kahve bide ben sut canavariydim onu kesmistim. Esim ayni beslenmesi sabahlari bile ete hayir demeyen biri. Bide ben cay icerdim doktorum soyledikten sonra muzda cok yedim hamile kaldigim ayin oncesinde..
Peki soda ve ph yüksek su içtinmi. Bide yumurta yeşillik yoğurt peynir tükettinmiYok cnm sormamistim hic. Dieti we yum zamaninda iliski olmasini onermisti. Bolca cay kahve onermisti . Bidaha gitdigimde sorarim insl.
Canım nasılsın beni hatırladınmı süper annelerden bende.nerelerdeydin sen hesabın kapalıydı senin benim 4 sayfama bakarsan sana selam yollamıştım anlat bakiyim nerelerdeydin neden ugramadın buralaraMerhaba arkadaşlar içinizde beni hatırlayan varmıdır ?
Seftag cnm seve seve cevapliyorum hemde. Onceler eski uyelerin yazdigi mesaclari ariyarak tum gunum geciyodu. Derdim keske daha detayli yazsalar diye. Siz sorun ben cevaplarim mutlulukla.Çok tesekkur ederım. Böyle tek tek cevap vermen çok nazik bir davranış. Allah razı olsun erkek bebeği bulup kaybolanlara gerçekten çok kızıyorum
Yok cnm su icmedik. Yumurta her sabah olmasada sik tuketiris . Yesillik tuketmiyorus hic desem dogru olur. Peyniri cok severdim. Hamile kalmayi planladiktan 1 ay once biraktim esimde eve almadigim icin haliyle yemedi...Peki soda ve ph yüksek su içtinmi. Bide yumurta yeşillik yoğurt peynir tükettinmi
Son soru fitil kullandınmı kullandıysan adını yazarmısın?
Söylemiştim oglun olacagınıMerhaba cnm .Cok duygulandim Insallah. Cok tesekkur ederim. Guzel dusuncelerin icin.
Canim cook tesekkur ederim evet soylemistin allah razi olsun. Guzel dileklerin guzel dusundigin icin. Cani gonulden dilerim Rabbim sanada nasip etsin.Söylemiştim oglun olacagınıçok sevindim canım benim saglıklı hayırlı evlat olur inşallah
Amin burdaki isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsinCanim cook tesekkur ederim evet soylemistin allah razi olsun. Guzel dileklerin guzel dusundigin icin. Cani gonulden dilerim Rabbim sanada nasip etsin.
Yok görmedi bekliyorumMerhaba canım seni hatırladım
Annen rüya gördü mü senin için
Allah razı olsun senden oğlunun adı ne olacak canımSeftag cnm seve seve cevapliyorum hemde. Onceler eski uyelerin yazdigi mesaclari ariyarak tum gunum geciyodu. Derdim keske daha detayli yazsalar diye. Siz sorun ben cevaplarim mutlulukla.
Yok cnm su icmedik. Yumurta her sabah olmasada sik tuketiris . Yesillik tuketmiyorus hic desem dogru olur. Peyniri cok severdim. Hamile kalmayi planladiktan 1 ay once biraktim esimde eve almadigim icin haliyle yemedi...
Fitil kullandim cnm bir ay oncesi ama soyle amac ucin. Spiral cikartmistim doktorum eroziya war diye antibiyotik we fitil yazdi onu 10 gun boyinca kullanmistim. Ismini su an bulmaya calistim bulamadim. ( bulursam yazarim cnm).
Ama eski uyelerin kullandiklari fitilin ismi biokadin di galiba...
Eflatun sen nezaman düşünüyorsun bebekAllah razı olsun senden oğlunun adı ne olacak canım
Çin takvimine bakmak istiyorum dogum tarihin ve dogdugun ay birde ogluna hangi ayda hamile kaldın canım benimkiler hepsi tuttu unutmadan ocak ve şubat dogumlular 2 yaş ekleyerek bakıyorCanim cook tesekkur ederim evet soylemistin allah razi olsun. Guzel dileklerin guzel dusundigin icin. Cani gonulden dilerim Rabbim sanada nasip etsin.
Bu ay yapacaktık ama eşim göreve gitti öylece kaldı. Hayırlısı ne diyelim. Eylülü çok beklemiştim. Tüm hazırlığım ona görseydi.Eflatun sen nezaman düşünüyorsun bebek
Çin takvimine baktınmı kızlarda tutuyormuBu ay yapacaktık ama eşim göreve gitti öylece kaldı. Hayırlısı ne diyelim. Eylülü çok beklemiştim. Tüm hazırlığım ona görseydi.
Canım birini erkek gösteriyor. Yinede kafam karışıyorÇin takvimine baktınmı kızlarda tutuyormu
Allah nasip ederse Muhammetali olacak cnm..Allah razı olsun senden oğlunun adı ne olacak canım
Canim ben baktim ocak dogumluyum 2 yas eklemistim. Tutmuyo kizlarimda. cin takwimine hiiiiiiic guvenme....Çin takvimine bakmak istiyorum dogum tarihin ve dogdugun ay birde ogluna hangi ayda hamile kaldın canım benimkiler hepsi tuttu unutmadan ocak ve şubat dogumlular 2 yaş ekleyerek bakıyor
Kan degisme olayi varya ona bak istersen. Bir kadinda 2 kizimdada bakmisti we senin kizin olacak demisti. Bu seferde ocaga kadar hamile kalirsan oglun oluyo dedi. Ablamda bu sekilde 2 oguldan sonra kizi buldu. Ikizimde su an erkek bebege hamile. Cevremde cogu kisinin tutuyo.Çin takvimine baktınmı kızlarda tutuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?