Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
B babymuck cnm pekı kac gunde bır adet oluyorsun yumurtlama gunun nezamn oluyor ki
Yani o dönemleri hatırlamıyorum ki son kızımda sadece yumurtlama günüm gecikmişti çok stres yapmıştım ondan geç çatladı adet oldugum gnden saydım 17 gün ilişki oldu 16 gün akşamı yumurtlama hafiften başlamıştı umarım yardımcı olmuşumdur

Kızlar benim testim pik yaptıktan sonra saat 19:00 gibi eşit oldu, o sırada ağrımda vardı ama saat 22:30 gibi yarım saat kadar ağrım çok şiddetlendi sizce eşit oluncamı çatladı? Yoksa onbucukta ağrı oluncamı? Eşit olunca bir daha test yapmamıştım

Ve Aleyküm Selam canım, aminn inşallah
Allah razı olsun

Aleyküm selam ve rahmetullah birde akşam yatsı arası 40 fatihayi serif hacet duası olarak nitelendiriliyor bugün istifade edelim canlar

Kizlar sanirim kimyasal gebelik yasiyorim 4 mayıs testim pik yapti bugun 16. Gunu dun silik çizgi cikti idrarda varla yok gibi bugun kan tahlili verdim hcg 40.97 (

Niye okadar yuksek cikmis ki adet gununde mi yapmıştınız
Adetten 1 gün sonraydı sanırım.
Ama erkek bebeklerde yüksek ciikiyor diye duymuştum o zaman doktor öyle deyince ya ikizdir dedim yada erkektir diye tahmin ettim. 13 . haftada doktor erkeğe benziyor dedi . 16 haftada kesin erkek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…