- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #54.381
Canım faydam olur dıye yazıyorum..benımde 3 oglum var Rabbım bu guzel gun vr ayda sızlerede nasıp etsın banada bı kız..dıyecegım brnde hep ıslagımdır nadır kuru oluyırum.ilişki cok seyrektır hepsınde de reglime daha 3 5 gun varken testlerle ogrendim hepsinde de cıftcızgı anında cıktı hemde kopkoyu...son oglumda 5 gun vardı reglıme kanda 2456 gıbı yuksek bı sayı cıkmıştı...bılgınızeKizlar adet gunu kan tahlilinde hcg degeriniz kacti hamileliginizi öğrendiğinizde
Canım faydam olur dıye yazıyorum..benımde 3 oglum var Rabbım bu guzel gun vr ayda sızlerede nasıp etsın banada bı kız..dıyecegım brnde hep ıslagımdır nadır kuru oluyırum.ilişki cok seyrektır hepsınde de reglime daha 3 5 gun varken testlerle ogrendim hepsinde de cıftcızgı anında cıktı hemde kopkoyu...son oglumda 5 gun vardı reglıme kanda 2456 gıbı yuksek bı sayı cıkmıştı...bılgınıze
Geç döllenme olabilir miKizlar sanirim kimyasal gebelik yasiyorim 4 mayıs testim pik yapti bugun 16. Gunu dun silik çizgi cikti idrarda varla yok gibi bugun kan tahlili verdim hcg 40.97(
Canım faydam olur dıye yazıyorum..benımde 3 oglum var Rabbım bu guzel gun vr ayda sızlerede nasıp etsın banada bı kız..dıyecegım brnde hep ıslagımdır nadır kuru oluyırum.ilişki cok seyrektır hepsınde de reglime daha 3 5 gun varken testlerle ogrendim hepsinde de cıftcızgı anında cıktı hemde kopkoyu...son oglumda 5 gun vardı reglıme kanda 2456 gıbı yuksek bı sayı cıkmıştı...bılgınıze
Geç döllenme olabilir mi
Canım güzel duan için amin diyorumCanım faydam olur dıye yazıyorum..benımde 3 oglum var Rabbım bu guzel gun vr ayda sızlerede nasıp etsın banada bı kız..dıyecegım brnde hep ıslagımdır nadır kuru oluyırum.ilişki cok seyrektır hepsınde de reglime daha 3 5 gun varken testlerle ogrendim hepsinde de cıftcızgı anında cıktı hemde kopkoyu...son oglumda 5 gun vardı reglıme kanda 2456 gıbı yuksek bı sayı cıkmıştı...bılgınıze
Kızlar hepinizin aşura günü canı gönülden mübarek olsun
Bi dahaki aşura gününe oğullarımız kucaklarımızda kızlarımız yanımızda eşimizle ailemizle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar hepinizin aşura günü canı gönülden mübarek olsun
Bi dahaki aşura gününe oğullarımız kucaklarımızda kızlarımız yanımızda eşimizle ailemizle sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Canımcım hiç belli olmaz adet günün ne zaman yani kanı adetin geçincemi yaptırmış oldunCanim 4 eylul gecesi testim pik yapti deneme oldu uzerinden 16 gun gecti gec döllenme boyle olmaz ki
Ne kanama ne ağrı sızı hiç bişeyim yok çok şükür yarın öğleden sonra doktora gidecem sizi haberdar ederim canım aklımdasınız@suuuus 4716 5 54Kbr54 sizleri çok merak ettim kızlar
İyi misiniz herşey yolunda mı yazın lütfen.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Amınn canım Insallah... rabbım hepımızın hayalını kurdugu evlatları kucagımızda sevecegımız gunu gostersınCanım güzel duan için amin diyorum
Rabbim sana da dünyalar tatlısı, sağlıklı, hayırlı bi kız evlat nasip etsin
Aminn inseAllahAmınn canım Insallah... rabbım hepımızın hayalını kurdugu evlatları kucagımızda sevecegımız gunu gostersın
Benim ikinci kızda ben akıntıyı görünce eşimle birlikte oldukCanim 4 eylul gecesi testim pik yapti deneme oldu uzerinden 16 gun gecti gec döllenme boyle olmaz ki
Amin inşallahKızlar hepinizin aşura günü canı gönülden mübarek olsun
adet gunu yaptin canm ama denemenin 16. Gunu deger cok düşük kimyasal olacagini hissediyorumCanımcım hiç belli olmaz adet günün ne zaman yani kanı adetin geçincemi yaptırmış oldun
amin canm hayırlısı birkac gun icinde netlesirBenim ikinci kızda ben akıntıyı görünce eşimle birlikte olduk
Bana göre o tuttu 28 haziran 2012 de gördüm akıntıyı
Doktora göre geç döllenme
Ben iddia ettim 28 Haziran'da catladi eminim diye ama kabul ettiremedim
Benim hesabımdan 1 hafta geriden geliyordu ultrason ölçümlerinde
Bir yumurta daha oluşup çatlamış ve o tutmuş dedi
Benim zaten her ay bir sağdan bir soldan iki tane yumurtam oluşuyordu o yüzden olabilir dedim
İnternette okudum bazı kadınlarda ayda iki kere yumurta catlayabiliyormus
Hayırlısı olsun hakkında , kimyasal değil sağlıklı gebeliktir insallah
Amin inşallah
Ben ancak rüyamda görürüm oğlum olacagınıErkek çocuk istemek bir aşktır eninde sonunda yine istersen diğerleride büyür bi şekilde rahata erersin merak etme
Canımcım benimki pikden 30 gün sonra 652çıktı seninki gayet normal niye kötü düşünüyosun kiadet gunu yaptin canm ama denemenin 16. Gunu deger cok düşük kimyasal olacagini hissediyorum
amin canm hayırlısı birkac gun icinde netlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?