Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar adet gunu kan tahlilinde hcg degeriniz kacti hamileliginizi öğrendiğinizde
Canım faydam olur dıye yazıyorum..benımde 3 oglum var Rabbım bu guzel gun vr ayda sızlerede nasıp etsın banada bı kız..dıyecegım brnde hep ıslagımdır nadır kuru oluyırum.ilişki cok seyrektır hepsınde de reglime daha 3 5 gun varken testlerle ogrendim hepsinde de cıftcızgı anında cıktı hemde kopkoyu...son oglumda 5 gun vardı reglıme kanda 2456 gıbı yuksek bı sayı cıkmıştı...bılgınıze

Sagol canm benim ya kimyasal gebelik deger artsa bile dusuk hcg degeri erkek bebek ihtimalini azaltiyo Rabbim saglikli evlat nasip etsin insallah

Allah sanada bir prenses nasip etsin M Mirage muhtemelen o zaman hemen adet bitimi hamile kalmidsin doğru mu?

Canım güzel duan için amin diyorum
Rabbim sana da dünyalar tatlısı, sağlıklı, hayırlı bi kız evlat nasip etsin

@suuuus 4716 5 54Kbr54 sizleri çok merak ettim kızlar
İyi misiniz herşey yolunda mı yazın lütfen.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Ne kanama ne ağrı sızı hiç bişeyim yok çok şükür yarın öğleden sonra doktora gidecem sizi haberdar ederim canım aklımdasınız

Canim 4 eylul gecesi testim pik yapti deneme oldu uzerinden 16 gun gecti gec döllenme boyle olmaz ki
Benim ikinci kızda ben akıntıyı görünce eşimle birlikte olduk
Bana göre o tuttu 28 haziran 2012 de gördüm akıntıyı
Doktora göre geç döllenme
Ben iddia ettim 28 Haziran'da catladi eminim diye ama kabul ettiremedim
Benim hesabımdan 1 hafta geriden geliyordu ultrason ölçümlerinde
Bir yumurta daha oluşup çatlamış ve o tutmuş dedi
Benim zaten her ay bir sağdan bir soldan iki tane yumurtam oluşuyordu o yüzden olabilir dedim
İnternette okudum bazı kadınlarda ayda iki kere yumurta catlayabiliyormus
Hayırlısı olsun hakkında , kimyasal değil sağlıklı gebeliktir insallah

Amin inşallah

Canımcım hiç belli olmaz adet günün ne zaman yani kanı adetin geçincemi yaptırmış oldun
adet gunu yaptin canm ama denemenin 16. Gunu deger cok düşük kimyasal olacagini hissediyorum

amin canm hayırlısı birkac gun icinde netlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…